polis motosikleti

Cg'ciler kasksız, koruma ekipmansız dolaşır. Polis ordan kaybediyor zaten.

Son düzenleme:
SS'li polislerin pek işe yarayacağını sanmıyorum. Kovalamada en ufak şeyde hop yerde ne anladım ben bu işten :thumright

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cgciler hayata kafa tutmuş insanlar siz neyden söz ediyorsunuz :D

Aynen hocam cg ve cubcuları kimse yakalayamaz cg düzde gittiği yere kadar giderr ani manevra yapar kaçar cubcular debriyaj yok seri kalkar mahalle arasına girdimi tamam ss li polis mahale arasında gaza bile dokunamaz dokunursada kendi bilir :)

cg yi yakalayabilecek tek kişi yine tişört ve şortla yatarak cg kullanan bir polistir çünkü lanet bozulur aksi halde cg nin 50 yılık ruhu korumalı racing motorlu polisin peşini bırakmaz lanetli koruma kırılamaz. işte bu yüzden altınızda cg varsa ruhu sizi korur koruma giymenize gerek yoktur.

cg yi yakalayabilecek tek kişi yine tişört ve şortla yatarak cg kullanan bir polistir çünkü lanet bozulur aksi halde cg nin 50 yılık ruhu korumalı racing motorlu polisin peşini bırakmaz lanetli koruma kırılamaz. işte bu yüzden altınızda cg varsa ruhu sizi korur koruma giymenize gerek yoktur.

Doğru söze ne denir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burda mahalle aralarında Cub'cular dip gaz gidiyo 5 motorlu polis gelse zor yakalar. ancak cadde'de belki, hele arabanin hic sansi yok.

eskiden bizim burada kafadan çatlak bir motosikletli polis vardı. bir yapıştımı kene gibi yapışırdı en sonunda pes edip kaderine razı olurdun. 10-15 tane motosikletliyi peşine takıp emniyete motosikletlerini götürtürdü hiçbiride kaçmaya yeltenmezdi.

Alsınlar ssleri polisler kendileri rezil olurlar.
Türkiyenin asvaltında rezil olurlar anca.
Bunlardan anca otoban polisi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar