Konuyu okuyunca "kendi seridinde zikzak cizmenin" kural ihlali olup olmadigini ve eger kural ihlali ise bunun ile ilgili acık bir kanun maddesi olup olmadigini merak ettim.
Redditte amerikali motorcularin konu ile ilgili actigi birebir ayni konu var. Ve yazilan yorumlar ne yalan soyleyim bizdekilerden cok cok daha okumaya deger
Misal bir kullanici soyle demis:
-polisler trafikte eglenceyi sevmez, onlarin gozu onunde yapma.
Bir digeri de soyle demis:
-ara sira yapilan guvenli zikzak, etraftaki suruculerin dikkatini cekip guvenli alan yaratir ve bir guvenlik aksiyonudur.
uzgunum beyler ama bu forumda yillar yillar once yazilmis cok faydali konular disinda okumaya deger pek bi yazi, yorum kalmamis.
zeka seviyesi maymundan hallice elin amerikalisi, en kiytirik konularda bile faydali bilgiler ve bakis acilari iceren cumleler ile iletisim kuruyor.
5 sayfa konu var Turk dizisi gibi surekli bi gerilim, laf sokma taraf tutma, hakli haksiz cikma ve cikarma cabasi.
Bu mesaj ile bende elestirdigim konuya katki yapmis oluyorum tabi o da var.
Da harbiden Biraz kalite lazim su cografyaya. Boyle sadelikten, tokluktan, samimiyetten, yurekten ve cesaretten gelen bir kalite lazim.
Bu kalitesizlik her yanimizi sarmis zaten beyler diri kalın, akintiya kendinizi birakip pisligin icine girmenin anlami yok.
Ben motorcularin buyuk cogunlugunun ozel insanlar oldugunu biliyorum. Hayatimda cok ozel ve guzel yurekli insanlar tanidim ve motorculardi. Delikanlilardi.
Birazcik bu nefret dilinden siyrilmak lazim be gerek yok zorlama islere. zorlama hakli cikma, zorlama laf sokma, zorlama prim kasma, zorlama taraf tutma vs vs yakismiyor bize.