Plakalık'ta devrimmm!! :)

Biz bunu maGma ile yapacaz da aylardır yapacaz, el oğlu yapmış bile, helal valla.

Yalnız bu makine de SS ve plaka içeri katlanıyor, acaba 150'den sonra katlamak istendiğinde kullanılan DC motorun gücü rüzgara karşı koymaya yetecekmi yada araya giren rüzgar plakayı açmaya zorlar mı?

Biz hep plaka geride bir yerde olmalı ve öne kapanmalı diye düşündük o da kastırdı bizi:mrgreen:

Acaba bu videonun giderken aç kapa aç kapa artema yapanıda var mı:cherry:

Teşekkürler:cat:

Güzel düşünmüşsünüz ama teorik kısımdan öteye gidememeniz kötü olmuş.:mrgreen:

Baksettiğin şekilde video aradım ama yok, fakat videoyu yükleyenin profilinden ulaşabiliriz( http://www.youtube.com/profile?user=greekZ750) işin kötü tarafı eleman yunan. İçinizde yunanca bilen var mı?:silent::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaaaaaaaaaaaaaaaa:mad: cok merak ettım nası yapılcak bu dns anlatsın bırı nerden nereye gırcez naapcaz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ihtiyar olmuyoooo... bi msne girsene thaii_vtec dıe bı adresten ekledım senı

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ben bunu zamanında tasarladım, (bunu derken videoyu görmedim)

Yani AYe gibi sadece düşünmeyle kalmadım :p

Skullhunter ın gazıyla bir iki değişik proje geliştirdim. Son tasarımı tahtadan bir eşşek yapıp monte ettim ve katlaması çalışır vaziyette idi. Fakat dc motor bağlantılar menteşeler filan gözüme estetik gelmedi motora takmadık.

Öylede kaldı sonra, aslında geliştirmem lazım.

Hayırlısıyla artık Anadolu yakasına geçicem hergün iş için, lazım olur artık :p

Bu arada ıp degil dns adreslerini degiştirmeniz gerekiyor ve ayarları degiştirdikten sonra pc'yi kapatıp açmanız gerekiyor. Sanırım bunun için sizde bu dns'ler işe yaramadı. Pc'yi kapatıp açarsanız sorunun çözülecegini düşünüyorum.:cherry:

arkadaşım bende DEEP FREEZE var...açıp kapayınca başa alıyor sistem...kayıtlı bişeyler yok...e bir vido içinde ne uğraşcam bu kadar...izlemeyiveriririm olur biter...alla alla ya...:p

sende ne bahtsız birisin böle...40 yılın başında bi video çakarsın topik açarsın...yutubeyü GUGUK hazretleri engellemiş olur...:p

bahtsız ELINT'ı çölde 12.Sulh Hukuk Mahkemesi öpermiş...:queen:

Hayırlısıyla artık Anadolu yakasına geçicem hergün iş için, lazım olur artık :p

ahaaa...köprüde görürsem ezerim...sıkıştırırım...tikat et kendine... :p:bounce:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaw duyanda marsa insan gönderiyoz sanır altı üstü dns'ayarlarını degiştireceksiniz. Ayarları degiştirmek 1 dk bile sürmüyor.

Fakattt bu dedigim dün akşama kadar işe yarıyordu şimdi dns'leri degiştirseniz dahi youtube açılmıyor(sayfa görüntülenemiyor diyor. sanırım baglantı ile ilgili bir sorun var:silent:). Bu bağlamda metehan'a katılmamak mümkün degil bir video ekledik youtube'nin başına gelmeyen kalmadı. Ne şans beeee behhh:pr:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Elint sende var ya madem izledin video yu indirip başka yere upload etsene :)

Abi nasıl indiriyim youtube şuan açılmıyor. Böyle olacagını bilsem dün Pc'ye indirir başka biryere upload ederdim:pr:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Gelişmiş hidrolik uyguluma
[MEDIA]http://www.metacafe.com/watch/72555/motorcycle_videos_license_trick/[/MEDIA]

Burada da Amerika da satılan bir uygulama var
http://www.mannsmotorsports.com/fastags/

Tabii ki bu tarz bir uygulama yasadışı olduğunu unutmuyoruz.
Trafikte kullanmıyoruz. :wiinkk:

Not intended for street use!

ovvv aferim la adama harbi kafa basıyo :D bizimkiler hala ogs de band yapıştırıyo plakaya :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar