- Konu Yazar
CRF Rally kullanıcısıyım. Motorumdan çok memnunum ve enduro motosiklet olmadığının farkındayım. Amacım da enduro değil dualsport idi zaten alırken. Ama bugün bir ekiple enduro için dağa çıktık. Ben onlar kadar uçup kaçamadım tabii ki gerek lastiklerimin uygun olmayışından gerekse makinenin ağırlığından... Bir de arkadaşın CRF 250 R motorunu sürünce arada ne kadar çok fark olduğunu anladım. Rally ile yayla yayla gezmek çok keyifliydi ama enduro bir başkaymış, çok daha zevkli... Bugün bazı modelleri biraz araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Piyasası mı yok, satışı mı yok anlamadım. Şöyle plaka çıkartabileceğim (taşıma için aracım yok, polis ile de uğraşmak istemiyorum), arazide stop edince canımı almayacak yani enjeksiyonlu, 4 zamanlı (2 zamanlı da olur ama daha pahalılar sanırım) bir motosiklet önerir misiniz?
Çinli de olur japon da. Bütçem fazla yok o yüzden ikinci el kovalayacağım sanırım. Taş çatlasın 20.000 TL. Rally'yi satmak istemiyorum ama sat kurtul derseniz (karasızım çünkü icabında şehirler arası da kullanacağım) bütçem 40.000'a kadar çıkabilir.
Bambaşka bir fikri olan varsa da açığım, siz durumu anladınız. :king:
Çinli de olur japon da. Bütçem fazla yok o yüzden ikinci el kovalayacağım sanırım. Taş çatlasın 20.000 TL. Rally'yi satmak istemiyorum ama sat kurtul derseniz (karasızım çünkü icabında şehirler arası da kullanacağım) bütçem 40.000'a kadar çıkabilir.
Bambaşka bir fikri olan varsa da açığım, siz durumu anladınız. :king: