plaka işlemi . yardım

selam arkadaşlar,
ben flamingo motor almak istiyorum. Ruhsatı benim üzerime yapacak ama plakası yok ve ben plaka çıkaracağım ama 17 yaşını doldurmama 3 ay var. plaka çıkartabilirmiyim. lütfen hemen mesaj yazınız. lütfen .

İyi akşamlar.
Motor sıfır mı? Sıfırsa ruhsatını çıkarabilmen için zaten plakaya ihtiyacın olacak. Ruhsatın çıkması demek zaten plakası çıkması demektir. Biraz daha açıklar mısın?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ruhsat

18 yaşını bitirmeden,ilgili kanun gereği,reşit sayılmadığın için senin adına ruhsat çıkarılamaz.17 yaşını bitirince A2 ehliyet alabilirsin.
İyi geceler.

hayır ehliyet için yaş 18 dir menkul yada gayrimenkulleri resmi olarak adına kayıt ettirebilirsin....yani adına ruhsat çıkar yaş önemli değil türkiyede...yurtdışında 18 yaş sınırı var diye biliyorum...

hayır ehliyet için yaş 18 dir menkul yada gayrimenkulleri resmi olarak adına kayıt ettirebilirsin....yani adına ruhsat çıkar yaş önemli değil türkiyede...yurtdışında 18 yaş sınırı var diye biliyorum...

ehliet için (a2 motosiklet ehlieti) yaş 17dir, B için 18dir.

18 yaşından küçük birisi mal edinme hakkına sahip değildir :wiinkk: yanlış bilgi vermeyelim

evet özür diliyorum yanlış biliyormuşum araştırdım türkiyede de 18 yaş sınırı varmış miras kalmadığı sürece reşit olmayanlar direkt devir alamıyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar