Plaka Hakkında Tüm Sorular ve Yanıtlar

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Arkadaşım ben motoru alalı 2 ay oldu.Plaka sigorta tüm masraflar 140 ytl verdim.Ayrıca fiyat verilirken plaka masrafı hariç tutulur.:cat:

Tamam teşekkürler arkadaşlar,bir an önce motorumu alayım,hoş ellerinde kalmamış ama çarşambaya gelecek inşallah.

Süper Moderatör (BBRR)
Genelde fiyatlar plaka hariç söylenir ama iyi bir alıcı plakayı bu fiyatın içine koyar ...hatta alıcı dahada azı laf yapan biri ise plaka hariç ufak tefek aksesuarlarda koparacaktır..
örnek cbf 250 liste fiyatı 7100 ytl iken ben 7100 peşin e motor koruma demiri (75 ytl), plaka (140ytl) , bir adet ufo bellik (80 ytl) yide koparmıştım ...:)

Genelde fiyatlar plaka hariç söylenir ama iyi bir alıcı plakayı bu fiyatın içine koyar ...hatta alıcı dahada azı laf yapan biri ise plaka hariç ufak tefek aksesuarlarda koparacaktır..
örnek cbf 250 liste fiyatı 7100 ytl iken ben 7100 peşin e motor koruma demiri (75 ytl), plaka (140ytl) , bir adet ufo bellik (80 ytl) yide koparmıştım ...:)

üstad senden korkulur walla :cherry:

Plaka için gerkenler

plaka almak için hangi belgeler gerekiyor ve bu belgeleri nereden alırız (elinme hiç bir belge yok motosikletinde motoru değişik) bilgisi olan var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tam olarak anlayamadım sen bu motosikleti ikinci el almadın mı ? Hiçbir belgem yok diyorsun nasıl oluyor. Olmazsa olmaz dediğimiz ruhsat nerede ? araç kimin üzerine kayıtlı ? Eğer satın aldıysan Noter satış senedin nerede ? Sen bunları bir bildir ona göre cevaplıyalım ?

valla kardeşim hiç emniyete gideyim deme direk alırlar seni içeri sahtecilikten.al motorunu git bir trafik müşavirinin yanına motor şase ve plakadan bi sorgusunu yapsın.neyivar neyi yok

motor yurt dışından geldi motoru bozuktu bizde söktük yerine jawa 350 taktık
sorgu yaptırsam hiç bişi çıkmaz heralde şimdi ben telefona abone olur gibi plaka ve ruhsat alamam mı?

arkadaşlar 151 rs alıcam alacağım yere danıştım 250 ytl diyor biz bunu başka bir yerden daha ucuza yaptıramazmıyız...

plaka yı kaybetsek.yenisini kaç paraya çıkar?veya plaka kırıldı isen yenisini bastırmak kaç para tutar?

yardım

:cherry: benim ehliyet yok . yaşta 17.. ben plaka çıkartabilirmiyim kendi adıma....:bounce:

Konuyu Hortlattım Ama;
Motorum Plakası Kırıldı Satısını Daha Almadım Plaka Çıkartabılırmıyım?

slm arkadaşlar...28.06.2010 tarihinde kısmetse motorumu alacağım...ankaradayım,acaba kendim yapsam kaça patlar...konuda 7 sayfa yazı yazılmış ama çok eski hepside...acaba bilgisi olan varmı,hangi evraklar gerekir birde??? ankarada oturan bu işleri yapan bi arkadaş varsa uygun bir ucrete ona da yaptırabilirim...ama lutfen abartı şeyler istenmesin :)
teşekkurler...

arkdaslar hayırlısı ile bende yeni motoruma kavuştum, yanlız plaka çıkarmam gerekiyor. Ne kadar ücret ödemem gerekiyor, prosedür nedir bilgilerinizle aydınlatırsanız sevinirim saygılar...

sa ben bir cezet aldım elde ne fatura var ne belge
buna plaka çıkartmak istiyorum ne yapmam gerekiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar