Pizza Taşımada Fizik Sınırlarını Zorlayan İcat

Pizza severler tarafından binlerce şikayet gelince ünlü pizza markası, fizik kurallarını altüst eden bir yeniliğe imza attı.

Fastfood ve eve siparişlerin gözdesi pizzanın eve gelip paket açıldığında adeta içine bomba atılmış bir enkaz gibi görünmesinin önüne geçmek için ilginç bir icat geliştirmiş. Pizza kutusunun motosiklette bir o yana bir bu yana savrulmaması için yerçekimine neredeyse karşı koyan bir icat motosiklet için geliştirmiş. İsmi "Steady Pizza" olan bu sipariş icadının yakında firmaya ait tüm pizzacılarda olacağı belirtildi.

Kaynak: Sondakika.com

Ekli dosyalar

• pizza-tasima-cantasi-icat.jpg
    pizza-tasima-cantasi-icat.jpg
    78.6 KB · Görüntüleme: 16,702
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dominos Pizza Brasil'e uyarlamışlar arka çantaları aşırı büyük. Kendimde çalıştığımda biliyorum arka çantalar arada sıkıntı çıkartıyorlardı site giriş ve çıkışlarında. :)

Marc Marquez kullanırsa o motoru, o pizza yine dağılır :cherry:

Tabi bu arkadaşlar o kadar sakin motor kullanırlarki fren yapmaya ihtiyaç bile duymazlar.. Ani frende hiç bi işe yaramayacak fizik kurallarını alt üst eden süpersonik icat.

Bildiğiniz jiroskop sistemini kullanmışlar, sanki kendi icatlarıymış gibi, " Fizik Sınırlarını Zorlayan İcat " la havle vela.. ancak faydalı olacağı kesin.

Bu zincir restoran pizzalarını gerçekten beğenen var mı? Adamı pizzadan soğutuyorlar...

İzmir İl Temsilcisi
Bi dönem bende kuryecılık yaptım. Benım paketlerımdede malesef pızzalar karman corman oldugu oluyordu.

Fakat bı saga sola sallanmaktan degil tamamiyle girdigim lakalarla alakalı.

Bazen görmedigim tümsekler ve cukurlar oldugu zaman pat küt derken resmen kutunun ıcınde takla attırıyordum pizzaya.

Yani lakadan gecilirse bilmiyorum bu icat ne olur asıl mesele o olmalı.

En güzel cözüm 30 dakika sınırı kalkmalı. Pizza yavaş giderse lakalarada girilmez saga solada oynamaz sakin sakin gider gelir.

Ve en fazla 1 paket pızza alınması. Adama iş cıkış saatlerinde kitliyorsun 2-3 farklı adres kuryecı ne yapsın.

Bunun bir de fırınlısı vardı, onla birleştirip hem dağılmayan hem sıcak kalan bir şey üretirlerse tadından yenmez.

bizde dominosun pizzalarını spacyler taşıyor, çok fazla merkez kaç unsurlarına zıt manevra yapamadığı için (yatma, ani hızlanma, öne yığılarak frenleme) gibi bizim için sorun değildi ve gelmeyecektir

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Keşke pizza için gösterdikleri özeni çalışanlarının daha iyi şartlarda çalışabilmesi içinde gösterebilseler.

Keşke pizza için gösterdikleri özeni çalışanlarının daha iyi şartlarda çalışabilmesi içinde gösterebilseler.

Ben de aynısını yazacaktım. Keşke pizzanın şekli bozulmasın diye gösterdikleri çabanın onda birini o kuryeler yolda ölmesin diye güvenlik önlemleri için de gösterselermiş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar