piyasalar lütfen bakıın

arkadaşlar istanbul sirkecide 1110cc lik çelik(yuan)cup var 1.350ytl istiyo....birde oturdugum yerde(avcılar))sordum aynı motora 1.800 istiyor..sirkeciden almayı düşünüyorumdaneden bu kadar fiyat var mı var..acaba sirkecideki motrda kalite kontrolünde sorun çıkmış diyemi ucuz??ben bu olayı anlayamadım....zaten bi türlü ne motor alacagımada karar veremedim

1110 cc mi dedin 1350 yada 1800 ytlye yanlış bişeyler yazdın bence

110 cc için normal
fiyatlara satıcıya gore deyişir
3500 ytl ye satılan senatoru burda 2800 e alabiliyorsun
illa bir yerinde problem olması gerekmiyor.
ayıplı malı satamazlar olduki sattılar telafısını veya deyıştırılmesını istemen senın hakkın. boru deyıl bu ülkede adalet var ( hoş bakanlıgında pek yok )
adamın elinde 3 - 4 aydır bkliyordur satamamıştır. elinden cıkarıp sürümü fazla olan modeli alip satacaktır ( mesela yorum yaapıyorum sadece ) fiyatın düşük olması seni üzmesin. sen işine geleni al.
plaka ruhsat sigorta falan filan dahilmi bu fiyatlara. marka olarak bişi diyemicem o markayı tanımıyorum.

bu tip motorları nerede ucuz buldunsa oradan al..sorun çıkarsa kanuni hakların heryerde aynı..şimdiden hayırlı olsun

bayiden bayiye göre göre fiyatlar farklı olabilir
kimisi malının ederini ister kimiside tutturabildiğini
sirkeciye gitmeden önce avcılardaki bayi ile bi pazarlık yap
zarf at 1250 ye sirkecide veriyolar aynı fiyata verirsen senden alayım param yabancıya gitmesin diye bakarsın sirkeciden ucuza alırısın :)
hemde oraya kadar yorulmamış olursun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
110 cc ya arkadaşlar...1100 cc nin motorunu vermezler bırakın sikletini....:queen:

110 cc lik motor baştan yanlış yazmışım yorumlarınız için teşekkür ederim..saolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar