Piyasa koşullarında uygun fiyatlı interkom.

Herkese iyi forumlar. Motoruma yol üzerinde telefonla görüşebileceğim ve artçı ile iletişim kurabilen,fiyatına göre uzun pil ömrü sunan interkom arayışındayım.
Bütçem teki için 400'tl knmaster alpha kie modeli ve ithal (alibaba) modelleri var.
Parayı yerli sermayeye yatırma düşüncesindekim. Farklı model arayışlarına da açığım eski konularda 600-700 lira olan interkomlar 2000 lira falan olmuş.

bence şu piyasa durumunda en mantıklısı telefon üzerinden konferans araması yapıp telefona bağlanan kulaklık ve mikrofon ile sürmek :D

Motosikleti
D400
ben mors alfabesi öğrenip artçımın sırtıma vurarak iletişim kurmasını sağlayacagım.

para yok para.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Kur ve ek vergiler olmasa BT-S2 önerirdim ama 350'den pahalıya geliyor.
300 liraya KN Master alır geçerdim ben olsam.

Süreç buna evriliyor : Ben 1 saat sürüş sonrasında, çay/kahve eşliğinde muhabbet, sonrasında yola tekrar devam ve bu şekilde rota bitene kadar devam edilebilir bence. Sürekli konuşma bayar bir süre sonra.

kn master alpha kie alıcam galiba şuan piyasada en uygunu o benim için.

Eşime bir kaç el hareketi öğrettim birşey diyecek olduğunda o hareketleri yapıyor. Gayet güzel anlaşıyoruz :))) telefon görüşmesi işini Bluetooth kulaklık ile çözüyorum.

Farklı konu açmayayım:

800-1000-1200 TL civarında interkom önerisi olan var mı?

Ben KN Master 2000 kullanıyorum. Çok memnunum. Ne zaman şarj ettiğimi bile unutuyorum. KN master 4000 de paylaşım problemleri yaşandığı için ben 2000 aldım

Kannmaster zaten aliekspresteki herobiker adıyla satılıyor. Burada sadece ismini değiştiriyor. 2 katına satıyorlar.
Parayı yerli sermayeye yatırmak istiyorsun ama çinden alıp 2 hatta 3 katına satan yerli sermayelere para yatirmak bence kerizlik olur.
Ben korona surecince aliexpress ten Mornystar m6 aldım 240 tl idi. 1 aydan kısa sürede geldi. 21 tl de vergi çıktı.
Senin yerinde olsam aliexpress ten çiftli olarak satilanlardan alırdım. Herobiker (kaanmasterin 2000 ve 4000 olarak satılan modelleridir.) Mornystar, Fredcoon(kaanmasterin ucuz olan modelidir) Vimoto modelleri olarak batarya kapasitelerine bakarak alabilirsin.

Kannmaster zaten aliekspresteki herobiker adıyla satılıyor. Burada sadece ismini değiştiriyor. 2 katına satıyorlar.
Parayı yerli sermayeye yatırmak istiyorsun ama çinden alıp 2 hatta 3 katına satan yerli sermayelere para yatirmak bence kerizlik olur.
Ben korona surecince aliexpress ten Mornystar m6 aldım 240 tl idi. 1 aydan kısa sürede geldi. 21 tl de vergi çıktı.
Senin yerinde olsam aliexpress ten çiftli olarak satilanlardan alırdım. Herobiker (kaanmasterin 2000 ve 4000 olarak satılan modelleridir.) Mornystar, Fredcoon(kaanmasterin ucuz olan modelidir) Vimoto modelleri olarak batarya kapasitelerine bakarak alabilirsin.

bir yerlerde kaan elektronigin bunları kendileri ürettiğini duymuştum. O yüzden öyle söylemiştim modeller aynı olunca. değilmiş demekki.

Knmaster Alpha Kie ile Kn2000 arasında ses kalitesi olarak çok fark var mıdır? Kullanan biri varsa yorum yapabilir mi lütfen. Aradaki 200 TL lik farka değer mi merak ediyorum.

knmaster 4000 baya iyi diyorlar fazlasına gerek yok diyorlar ama bilmiyorum.

Knmaster ile ilgili forumda ve n11 yorumlarında, jakların çabuk bozulduğunu, standart dışı giriş kullandıkları için yedek parça vs. bulunamadığını okudum. O yüzden KNmaster ürünlerine uzak durmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar