Ekonomiyi batıran doların yükselmesini önlemeyen Kılıçdaroğlu'dur.
hadi bakalım dolar 6.1 oldu bu dolar 6.5 oldu diye fiyatları uçuran bazı insalar aşağı çekicekmi çekmez.. işte sorunda orda fırsatçı insanlar piyasada çok dolar düşdümü fiyatı indirmez ama arttımı fırsatını kaçırmaz hemen arttırır... belki o elindeki malıda almışdır bir sene iki sene önce dolar 3 tl iken 2.70 tl iken .. esas sıkıntı burda bu fırsatçı zihniyette.. ekonmmiyi batıranda kötüye götürende bu fırsatçı insalar..
Bazı esnafların elinde 2015 den kalma ürünler var adam almış dolar henüz daha 2.5 -2.6 iken adam 6.5 tl lik doları baha ediyor 2.5 aldığı ürünü şu anda 30 misli yüksek fiyata satmaya çalışıyor.. kardeşim sen o fiyattanmı aldında gelip 6.5 tl yi bahane edip satmaya çalışıyorsun ..
Ekonomiyi esas batıran bunlar..
Bazı esnafların elinde 2015 den kalma ürünler var adam almış dolar henüz daha 2.5 -2.6 iken adam 6.5 tl lik doları baha ediyor 2.5 aldığı ürünü şu anda 30 misli yüksek fiyata satmaya çalışıyor.. kardeşim sen o fiyattanmı aldında gelip 6.5 tl yi bahane edip satmaya çalışıyorsun ..
arkadaşlar anlamamışsınız beni.. ekonomiyi bu hale getirenler tabiki belli dediğim o değil ..
Dediğim bu hale gelen ekonomiyi fırsat bilip dahada batıran bir kesim var .. ve söylemek istediğimde büyük yüksek yekünlü ürünler değildi motorsiklet araba ev falan..
Dediğim gayet basit mont eldiven kilit bu tür şeylerdi.. yoksa tabiki 3 sene önce 10 bin liraya aldığı motoru bugünde 10 bine satsın demiyorum enflasyon oranı denilen bir denge var ama bunu çok abartıp dengeden çıkartıp fırsatçılık yapmaya çalışan bir kesimde var oda ayrı..
arkadaşlar anlamamışsınız beni.. ekonomiyi bu hale getirenler tabiki belli dediğim o değil ..
Dediğim bu hale gelen ekonomiyi fırsat bilip dahada batıran bir kesim var .. ve söylemek istediğimde büyük yüksek yekünlü ürünler değildi motorsiklet araba ev falan..
Dediğim gayet basit mont eldiven kilit bu tür şeylerdi.. yoksa tabiki 3 sene önce 10 bin liraya aldığı motoru bugünde 10 bine satsın demiyorum enflasyon oranı denilen bir denge var ama bunu çok abartıp dengeden çıkartıp fırsatçılık yapmaya çalışan bir kesimde var oda ayrı..
arkadaşlar 3. hava limanındaki inşaat işçileri bir süredir eylem yapıyorlarmış ve dün gece gizli bir şekilde işçilerin kaldığı koğuşlara jandarma tarafından baskın düzenlenmiş...
son durum nedir tam belli değil.
yani öyle bir zamandayız ki çıkıp hakkını istediğin zaman gözaltına alınıyorsun tutuklanıyorsun. bu başımızdaki adam esat gibi yarın ömbür gün katleder bizi.
Ah o işçiler zincirlerinden başka kaybedecek bir şeyleri olmadıklarını bilseler, ah o işçiler sokaklara indiklerinde hükümetleri sallayacak güçleri olduklarını bilseler zaten bu hale gelmezdi işler.