Piyanist_irf 'den topcase ye 12 V girişi montajı :)

Teşekkürler İrfan abi yorumun için.:) Bu arada Koray üstadımla şizofrenlik konusunda bir araya gelirsek hastalığımız tavan yapar sanırım.Motosikletin grenajlarını söküp bile yıkadım o derece.:p

Yasladın sırtını kobraya valla işin iş bu dünyada handikap koray:)
walla ya mete abi ..irfan aga iyiki var adam kendi motoru gibi tertemiz işçilik çıkarıp uğraşıyor :)

Teşekkürler İrfan abi yorumun için.:) Bu arada Koray üstadımla şizofrenlik konusunda bir araya gelirsek hastalığımız tavan yapar sanırım.Motosikletin grenajlarını söküp bile yıkadım o derece.:p

kimse benim elime şizo konusunda su dökemez.. gerimde kalırsın :queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
İllaki işe yarar ...eline sağlık Kıng Kobra İrfan:)

günaydın kanka nasılsın .. :) ?

---------- Post added at 09:13 ---------- Previous post was at 09:11 ----------

ben burda bundan gayri yaşayamam arkadaş :queen: bu ne len bütün şizofrenler buraya toplaşmış dağılın uleyyyynnn:cherry::queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Valla evinde tesisat..elektrik işleri olursa aradan çıkart ganga...:p

günaydındırın hacı Kobram...:p

evin tesisatı , panosu kolay iş kanka... fakat arada pire kadar küçücük bi fark var oto sistemiyle ......:) biri 220 wolt diğeri 12 wolt bunun dışında başka fark yok :):queen::p

12 volta elle dokunabiliyorken 220 woltada elleyebiliyorsun :cherry::queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
aynen abi..şimdi irfan aga yoğun.. benden duymuş olma römork yapıyo...kobra çıldırmış..düzenekleri görsen ağlarsın :queen:

şşşşşttttttttt :cherry::queen::queen::queen::queen: fazla konuşma yoksa yoğurt kovası mezusunu herkeze anlatırım gizli kameralar kayıttaydı :queen::queen::cherry::cherry::p

şşşşşttttttttt :cherry::queen::queen::queen::queen: fazla konuşma yoksa yoğurt kovası mezusunu herkeze anlatırım gizli kameralar kayıttaydı :queen::queen::cherry::cherry::p

amman aga..ben bişey demedim...:cherry:
yoğurt kovası işi de arkadaşlar, irfan abi beni bakkala yoğurt almaya gönderdi de.... :queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
naber irfan aga nasılsın bakim :)

günaydın şekerim nasıl olayım şimdi işten geldim sabah öğünü için mt deyim öğlen girerim birde akşam yatarken 1 doz mt alır yatarım ne olsun korayım yardırıyorum , ama işleri kolayladım bayağı :)

---------- Post added at 08:49 ---------- Previous post was at 08:45 ----------

koray motürüne başka bişey takılmayacakmı len unutmuş fi,lan olmayasın olm işim düştü sana hem laflayacak hemde benim motürü tuttacak adam lazım yengene tutturacaktım neredeyse motürü üstüme yıkacaktı :cherry::queen:

sadece senmotürün başını tuıtacaksın, bende arkasına geçip işlem yapacağım, çok hassas ve ince bir iş :cherry::queen:

bu arada kalbinizi bozmayın :cherry::queen::p ben ciddiyim ...

işin gücün yoksa sen gel benzinini ben halledecem...

Dün Ahmet abinin yanında idim.. sana geleceğiz bi ara..onun üşümeleri biterse :queen:

---------- Post added at 08:51 ---------- Previous post was at 08:49 ----------

günaydın şekerim nasıl olayım şimdi işten geldim sabah öğünü için mt deyim öğlen girerim birde akşam yatarken 1 doz mt alır yatarım ne olsun korayım yardırıyorum , ama işleri kolayladım bayağı :)

---------- Post added at 08:49 ---------- Previous post was at 08:45 ----------

koray motürüne başka bişey takılmayacakmı len unutmuş fi,lan olmayasın olm işim düştü sana hem laflayacak hemde benim motürü tuttacak adam lazım yengene tutturacaktım neredeyse motürü üstüme yıkacaktı :cherry::queen:

sadece senmotürün başını tuıtacaksın, bende arkasına geçip işlem yapacağım, çok hassas ve ince bir iş :cherry::queen:

bu arada kalbinizi bozmayın :cherry::queen::p ben ciddiyim ...

walla nasıl kalbimi bozmayayım :queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
yav olm adam zaten üşütmüş rahatsız :cherry: kendin gibi bu havada onuda tahrik edip hasta etme , bu arada motorsuzda gelebilirsin atla minübüse gel ben seni karşılarım , işin ucundan tutacak adam lazım :cherry:

ne biçim çıraksın ulem sen usta çalışıyo çırak arazi :cherry::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar