Pzartesi gelsem olur mu ?
çırak nezle oldu :salut:
taam şekerim gelme rahatsızsan zaten sürpriz değildi hasta olman benim içinkendine dikkat ete git bi taylot filan bişeyler iç ayazı yediysen nezleyle bırakmaz adamı çevirir gribe doğru amain diiiiyyyimm şekerim hadi ben kaçar kendine iyi bak....
hayabusa.....................
taam şekerim gelme rahatsızsan zaten sürpriz değildi hasta olman benim içinkendine dikkat ete git bi taylot filan bişeyler iç ayazı yediysen nezleyle bırakmaz adamı çevirir gribe doğru amain diiiiyyyimm şekerim hadi ben kaçar kendine iyi bak....
yav olm adam zaten üşütmüş rahatsız :cherry: kendin gibi bu havada onuda tahrik edip hasta etme , bu arada motorsuzda gelebilirsin atla minübüse gel ben seni karşılarım , işin ucundan tutacak adam lazım :cherry:
ne biçim çıraksın ulem sen usta çalışıyo çırak arazi :cherry::queen:
bende hasta oldum iyi mi?
yarına kadar kendimi iyi hissedersem baskın yapalım.. ama bugün fenayım
bende hasta oldum iyi mi?
yarına kadar kendimi iyi hissedersem baskın yapalım.. ama bugün fenayım
eyvallah bi..
zaten belliydi hasta olacaðým...
dün sabah duþ aldým..iþkura gittim..üþüdüm..sonra yanýna geldi..
nezle oldum..þimdide yatýþtayým..irfan aga da inþ.gönül koymaz çünkü kötüyüm..hemen iyileþip gideceðim..
bakalým yarýna kadar biþeyim kalmazsa 10-11 gibi çýkar gideriz yanýna
hayabusa.....................
yarýn müsaitim.
vay anasini beee kac mt reden cat diye gordum. cakmakligi![]()
iþte buna temiz iþçilik denir abi :cherry:
valla koray bi ara koruma gozlugumu takmayi unuttum sag gozume demir tozu capak sicradi. canim gena yaniyo sekerim su an aglaya aglaya yaziyor ve okuyorum ama sadece sag gozum![]()
Geçmiş olsun gangammm ....aman nazar değdi sonundavalla koray bi ara koruma gozlugumu takmayi unuttum sag gozume demir tozu capak sicradi. canim gena yaniyo sekerim su an aglaya aglaya yaziyor ve okuyorum ama sadece sag gozum![]()
küftestar er6 bakınıyo... bizi arkasına takar ,çeker walla :queen:
o kendi gitsinde bizi çekmek kusur kalsın![]()
valla koray bi ara koruma gozlugumu takmayi unuttum sag gozume demir tozu capak sicradi. canim gena yaniyo sekerim su an aglaya aglaya yaziyor ve okuyorum ama sadece sag gozum![]()