Piyanist_irf 'den topcase ye 12 V girişi montajı :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Pzartesi gelsem olur mu ?
çırak nezle oldu :salut:

taam şekerim gelme rahatsızsan zaten sürpriz değildi hasta olman benim için :) kendine dikkat ete git bi taylot filan bişeyler iç ayazı yediysen nezleyle bırakmaz adamı çevirir gribe doğru amain diiiiyyyimm şekerim hadi ben kaçar kendine iyi bak....

taam şekerim gelme rahatsızsan zaten sürpriz değildi hasta olman benim için :) kendine dikkat ete git bi taylot filan bişeyler iç ayazı yediysen nezleyle bırakmaz adamı çevirir gribe doğru amain diiiiyyyimm şekerim hadi ben kaçar kendine iyi bak....

hayabusa.....................

şekerim sen işleri ağırdan al ,, pazartesi gelirim inşallah yanına beraber hallederiz...erken gelirim :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yav olm adam zaten üşütmüş rahatsız :cherry: kendin gibi bu havada onuda tahrik edip hasta etme , bu arada motorsuzda gelebilirsin atla minübüse gel ben seni karşılarım , işin ucundan tutacak adam lazım :cherry:

ne biçim çıraksın ulem sen usta çalışıyo çırak arazi :cherry::queen:

Yavaş gel çekirgem :)Ben kolay üşümeyen bi adamdım zamanın ahirinde gece 12 de çıkar öbür gün öğlene kadar karda kışta ava giderdik zerre üşümezdim...Emme velakin bu mötür adamın erkeklüğünün yarısını söküp alıveriyor ayaz havalarda...Soğuk olsa hadi bişey değil sabahın kırağısında,ayazında biniyom ben.koray gibi öğlen güneşinde pinmiyom tatlısucular sizi :)

yarın müsaitim.

bende hasta oldum iyi mi?
yarına kadar kendimi iyi hissedersem baskın yapalım.. ama bugün fenayım

bende hasta oldum iyi mi?
yarına kadar kendimi iyi hissedersem baskın yapalım.. ama bugün fenayım

Geçmiş olsun,allahtan acil şifalar...
İyice dinlen nane,limon,bal karışımı şeyler yap iç...

eyvallah bi..
zaten belliydi hasta olacağım...
dün sabah duş aldım..işkura gittim..üşüdüm..sonra yanına geldi..
nezle oldum..şimdide yatıştayım..irfan aga da inş.gönül koymaz çünkü kötüyüm..hemen iyileşip gideceğim..
bakalım yarına kadar bişeyim kalmazsa 10-11 gibi çıkar gideriz yanına

Kocaeli İl Temsilcisi
eyvallah bi..
zaten belliydi hasta olacaðým...
dün sabah duþ aldým..iþkura gittim..üþüdüm..sonra yanýna geldi..
nezle oldum..þimdide yatýþtayým..irfan aga da inþ.gönül koymaz çünkü kötüyüm..hemen iyileþip gideceðim..
bakalým yarýna kadar biþeyim kalmazsa 10-11 gibi çýkar gideriz yanýna

ulem donkisotmusun sen :) ne gonul koymasi. asil hazta hasta gelirsen kizarim aman kardesim sen iyiles buraya gelmesende olur :) havalar acayip ayaz zaten erkeklik yapmayim motor tepesinde valla izmit havasi affetmez...:)

---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 18:04 ----------

hayabusa.....................

tunal abi nerdesin sen bakiyim :) moturu verdin. diye sesin solugun cikmaz oldu :)) okuz olunce ortaklikta hozuldumu yani :)))))

Hayabusa sayikliyorsun. aldinmi yoksa. koca bebegi ?:))))

---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:09 ----------

yarýn müsaitim.

ahmet olm sen su korayin yaninda akli basinda adamsin atlayin munubuse ole gelin bu ayZda illa gelecekseniz bana vicdan azabi seyettirmeyin :))))

---------- Post added at 18:14 ---------- Previous post was at 18:12 ----------

vay anasini beee kac mt reden cat diye gordum. cakmakligi :)

valla koray bi ara koruma gozlugumu takmayi unuttum sag gozume demir tozu capak sicradi. canim gena yaniyo sekerim su an aglaya aglaya yaziyor ve okuyorum ama sadece sag gozum :)
Geçmiş olsun gangammm ....aman nazar değdi sonunda

Ulen koray her gün bişiler icat ettirdin adama göz değdirdin nazara getirdin gurebayı :)

küftestar er6 bakınıyo... bizi arkasına takar ,çeker walla :queen:

o kendi gitsinde bizi çekmek kusur kalsın:p

yazın görürsünüz siz anyayı konyayı...:p

motörün tipi çok komik duruyor len..:p

valla koray bi ara koruma gozlugumu takmayi unuttum sag gozume demir tozu capak sicradi. canim gena yaniyo sekerim su an aglaya aglaya yaziyor ve okuyorum ama sadece sag gozum :)

geçmiş olsun hacı millete iyilik yapıcam diye kestaneyi çızdırdın sonunda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar