- Konu Yazar
su ısıtırmı 12 volt
arabalar için soğutucu ısıtıcı var heralde yapar bişeyler..aslında ben iki olay için yaptırdım ..birisi telefon şarjı, diğeri ise seyyar kablolu lamba var bende onun için..
su ısıtırmı 12 volt
İllaki işe yarar ...eline sağlık Kıng Kobra İrfan![]()
walla ya mete abi ..irfan aga iyiki var adam kendi motoru gibi tertemiz işçilik çıkarıp uğraşıyorYasladın sırtını kobraya valla işin iş bu dünyada handikap koray![]()
Teşekkürler İrfan abi yorumun için.Bu arada Koray üstadımla şizofrenlik konusunda bir araya gelirsek hastalığımız tavan yapar sanırım.Motosikletin grenajlarını söküp bile yıkadım o derece.
![]()
İllaki işe yarar ...eline sağlık Kıng Kobra İrfan![]()
Teşekkürler İrfan abi yorumun için.Bu arada Koray üstadımla şizofrenlik konusunda bir araya gelirsek hastalığımız tavan yapar sanırım.Motosikletin grenajlarını söküp bile yıkadım o derece.
![]()
walla ya mete abi ..irfan aga iyiki var adam kendi motoru gibi tertemiz işçilik çıkarıp uğraşıyor n:
günaydın kanka nasılsın ..?
n:
aynen abi..şimdi irfan aga yoğun.. benden duymuş olma römork yapıyo...kobra çıldırmış..düzenekleri görsen ağlarsın :queen:Valla evinde tesisat..elektrik işleri olursa aradan çıkart ganga...![]()
o hep ağlıyor zaten adamın motoru yok:queen:aynen abi..şimdi irfan aga yoğun.. benden duymuş olma römork yapıyo...kobra çıldırmış..düzenekleri görsen ağlarsın :queen:
o hep ağlıyor zaten adamın motoru yok:queen:
o kendi gitsinde bizi çekmek kusur kalsınküftestar er6 bakınıyo... bizi arkasına takar ,çeker walla :queen:
Valla evinde tesisat..elektrik işleri olursa aradan çıkart ganga...
günaydındırın hacı Kobram...![]()
aynen abi..şimdi irfan aga yoğun.. benden duymuş olma römork yapıyo...kobra çıldırmış..düzenekleri görsen ağlarsın :queen:
şşşşşttttttttt :cherry::queen::queen::queen::queen: fazla konuşma yoksa yoğurt kovası mezusunu herkeze anlatırım gizli kameralar kayıttaydı :queen::queen::cherry::cherry:![]()
naber irfan aga nasılsın bakim![]()
günaydın şekerim nasıl olayım şimdi işten geldim sabah öğünü için mt deyim öğlen girerim birde akşam yatarken 1 doz mt alır yatarım ne olsun korayım yardırıyorum , ama işleri kolayladım bayağı
---------- Post added at 08:49 ---------- Previous post was at 08:45 ----------
koray motürüne başka bişey takılmayacakmı len unutmuş fi,lan olmayasın olm işim düştü sana hem laflayacak hemde benim motürü tuttacak adam lazım yengene tutturacaktım neredeyse motürü üstüme yıkacaktı :cherry::queen:
sadece senmotürün başını tuıtacaksın, bende arkasına geçip işlem yapacağım, çok hassas ve ince bir iş :cherry::queen:
bu arada kalbinizi bozmayın :cherry::queen:ben ciddiyim ...