Pittbull um bana saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
züpper profil resmi oldu bundan,teşkekkürler nedenamaya...:thumleft:

öncelikle çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kardeşim pitbull beslemek zaten yasak neden besliyorsunuz ki sanki şu hayvanları. bunların beyinleri normalinden hızlı büyüdüğü için aşırı saldırgan olurlar sahibine bile saldırırlar ki size saldırmış zaten.beyindeki aşırı büyümeden dolayı bu hayvanlar diğerleri gibi ne yaptığını bilemez.bu arada nereden biliyorsun demeyin bende haberlerde görmüştüm bir ara öyle demişti röportaj yapılan kişi.

ahahahahahahah Dostum çok saçma şeyler sallayanlar bende duymuştum ama bu diğer duyduklarımdan daha komik:D Bu konuya yazmamın ön yargılı insanlar için birşey ifade etmeyeceğinden bir daha yazmayacağımı söylemiştim ama bunada gülmeden edemeyeceğim...

Sadece pitbull için demiyorum genel olarak köpek sahiplerinin insanların geçtiği yerde köpeklerini bağlamamalarının sebebi nedir? Gelip geçene saldırmasından çok mu memnun oluyorlar.

Öyleyse her an benim gibi bir hayvan sever saldırıya geçen köpeğin bağırsaklarını yere dökebilir..

Sadece pitbull için demiyorum genel olarak köpek sahiplerinin insanların geçtiği yerde köpeklerini bağlamamalarının sebebi nedir? Gelip geçene saldırmasından çok mu memnun oluyorlar.

Öyleyse her an benim gibi bir hayvan sever saldırıya geçen köpeğin bağırsaklarını yere dökebilir..

yapma be Yunus..ne kadar iğrenç adamsın sen....
ortalığı bok götürecek sonra..bide temizlemeye uğraş işin yoksa...görüntüyü düşünemiyorum....:pl::queen::queen:

Hocam illa birinin bağırsaklarını dökmek istiyorsan, sahibine saldır köpeğe değil, o köpekten sorumlu olan adama saldır, orda suc %95 köpek sahibinin, köpeğin değil. Besleyemiyorsan, sorumluluğunu alamıyorsan, hayvana mukayet olamıyorsan besleme arkadaş, git evinde balık besle, kedi besle, diyerek dalabilirsin mesela.

Çocuğun olsa 1 hafta yetecek yemekle beraber eve kitleyip gider miydin?
Diyelim ki gittin. Döndüğünde hala seninle mutlu mesut bir ilişki sürdürmesini bekler miydin?
Kimbilir kimler neler yaptı köpeğe sen yokken. ŞİMDİ KİM SUÇLU?

Öncelikle geçmiş olsun. Hayvan terk edilmiş tribine girmiş olabilir o yüzden köpeğe zarar verme gibi bir düşüncen varsa bence vazgeçmelisin ( Yanlış anlama sadece varsa dedim :) )

Bende de amerikan pitbull q9 vardı kardeşim. Benim ki 2 yasına girdiğinde bana saldırdı. Hem de kendi evinde yattığı yerde. Kafayı yiyor bu köpekler dikkatli ol. Bence bir çiftliğe felan ver ben öyle yaptım :) Kafasında 2 tane tahta sopa kırdım bosluğuna vurdum mesafe yarattım kactım, tam kacarken kosuyordu pesımden, kapıdan girdim içeriye, tam oda dalıyordu kafasını kapıya sıkıstırdım bastırdım suratına tekme attım felan sonra R yaptı zaten kapıyı suratına kapayıp içeri geçip duş aldım. Babamdan çok korkuyordu bizim köpek babam akşam eve gelince aldı götürdü bir çiftliğe. Ama halen arada görmeye gidiyorum köpeğimi :) Adı da Wigyk

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Bu kadar yazışmadan sonra halâ birileri ihbar etmediyse yatıp kalkıp eve halâ gelmediklerine şükredin...

Irkın kendi özellikleri vardır belki saldırgan olması falan vs. vs.

Asıl suç bence sahibindedir hayvana kötü davranmış yemek vermeiş gezdirmemiş olabilir.

Komşumuzdada dişi pitbull var ne hırladığını gördüm nede havladığını tek sorunu aşırı oyuncu 2 dk durmaz yerinde ileri geri koşturur.

aynı evde kilitli kalmışsa, sahibi öldüğünde yiyecek bulamazsa
köpek sahibinin ölüsünü yemez
kedi, yer....

olay, yaradılışta....
aç kalsın köpekte yer? örneği çok ve doğru diyorsun olay yaratılışta..yaşama içgüdüsü..
insan bile insanı yiyor..

Bahçem olsun, alacağım tek köpek sivas kangalıdır. Kangaldan daha güçlü, daha cesur ve daha sadık bir köpek görmedim. Kurda ve ayıya kafa tutuyor. Daha ne olsun. :)

ygk

çoğu kişi yanlış düşünüyor bence. rot sahibine çok bağlıdır ve sahibini tehlikede görmedikçe kolay kolay sertleşmez.
doberman pitbull boxer gibi cinsler çene yapısı ve kasları yüzünden malesef dövüşlü kişilik olarak yetiştiriliyor. yine aynı cinsler için youtube araştırırsanız özellikle çocuklarla çok iyi anlaştığını görebilirsiniz. küçüklükten bir aile arasında kalan pitbull ile rot arasında hiçbir fark olmaz. ya da alman kurduyla. çünkü her ikiside tek bir kişiyi efendi olarak kabul eder, ancak diğer aile üyelerine sadıktır.

ben uyutulmalarına karşıyım. iyi bir sosyalleştirmeyle gayet sakin bir hayvana dönüşebilir. birde çok özür dilerim ama yazmadan edemeyeceğim. iki kaburga ve omuz kırık, buna rağmen bi tekme bi yumruk sallamışsın helal. benim düştüğümde omuzum çatlamasına rağmen bayılmıştım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
düşünüp öyle cevap vermelisiniz bence...
ben yaratılıştan gelen özelliklerden dolayı hçbirşey ve hiçkimse suçlanamaz demeye getiriyorum lafı, siz ise yemek derdindesiniz...

ayrıca ben 2 sene ankara kedisi besledim. çok zeki bir hayvandı.
dişiydi...
kız arkadaşım bize geldiğinde aramıza otururdu.
bir gün kızın gözünü "pençeledi"
hayvan işte!!!...

açmısınız?

Ah ah bu forum üyelere çok güldürüyorsunuz beni,pitbulun öldürmesinden iyidir. Kimbilir ne yaptınız hayvana,ağzınızın payını da almışsınız :flower:

Kaynım bana atladı demekle pitbull bana atladı demek aynı şey,nasıl mı? İkisi de bir anlık bilinçsizlikle yapıyor bunu yani o an kontrolünü kaybediyor. Bırakın bebeklikten beri yanınızda olmayı tohum atılırken bile yanında olsanız, her gece loş ışıkta beraber sarılıpta yatsanız,her gece aynı anda yemeğe de otursanız,bilinçsizlik durumu bambaşka bir şey. Bunu kabullenin artık.

hata sende ısırır tabii ayrıca köpeği dövüşmek amacıyla yetiştirmediğini nerden bilelim, pitbulllar vahşi değildir sahipleri vahşidir ordan burdan duyduğunuz saçma şeylerle şu köpekleri suçlamayın arkadaşım 2 senedir pitbull bakıyor insanları sizden daha çok seviyor o köpek :cat:

Hiç kusura bakma geçmiş olsun demek içimden gelmiyor. Bir kaç yıl evvel de sanırım Endonezya'daydı piton benzeri devasa bir yılan sahibini yutmuştu. Bu köpeği beslemeye hakkınız yok, toplum içine çıkarmaya hiç hakkınız yok. Daha geçen hafta bir genci öldürecekti. Yine de Allah beterinden saklasın diyorum.

Kötü köpek yoktur, Kötü hayvan sahibi vardır.:jocolor: Sonuçta onların iradeleri yok değil mi ? Neyin kötü neyin yanlış olduğunu bizlerden öğreniyorlar :wiinkk:
Köpeği kazanmaya bak, yada ısırılma korkusu olmayan birine ver ama sokağa bırakıp başkasını canından etme :) Geçmiş olsun ..
ısıran köpek değilde sahibi mi suçlu? hayvana insandan çok değer veren hayvanseverleri saygıyla selamlıyorum :farao:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar