Pirelli supercorsa sp v3

Motosikleti
Yok
Diablo rosso 3 lerimin artık değişme vakti geliyor. Sokakta asfalta daha çok yapışan bir lastik arıyorum. Supercorsa sp v3 lerle tecrübesi olan var mıdır? R25 kullanıcısıyım amacım virajda daha iyi tutuş sağlamak. Sp v3 ler rosso 3 lerden daha iyi tutar mı?

Rosso 3 ve supercorsa 2 kullandım, supercorsa rossoya göre daha iyi, ancak her ikisi de 10k km sonra tutuşu kaybetmeye başlıyor, çok çabuk yıpranıyolar.

Motosikleti
Yok
o lastiğe o parayı vereceğine 1 milyon daha koy hayabusa al bence
😅😅 belli başlı videolar izlenmiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rosso 3 ve supercorsa 2 kullandım, supercorsa rossoya göre daha iyi, ancak her ikisi de 10k km sonra tutuşu kaybetmeye başlıyor, çok çabuk yıpranıyolar.
Evet ben de genelde performans odaklı sürüş yapıyorum ve çok fazla fren kullanıyorum. Bu yüzden daha hızlı yıpranıyor ama amacım viraja biraz daha süratlı ve açılı girebilmek. Bu konuda daha performanslı bir lastiğe ihtiyacım var

Hayabusa ne ya? Gundi motosikleti o, az daha koysun Ybr alsın.
Bu işin sonu cg ye gider diyim.

hocam lastik ne kadar iyi olsa da ülkemizin asfaltları çok iyi değil, o yüzden sınırları gereksiz zorlamaya lüzum yok. pistte gazlarsan ona lafım yok, fakat caddede en iyi lastik bile seni kurtarmayabilir, dikkatli ol, sürüşün tadını çıkar.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Toprak sen misin? Yamaha çözemedi mi halâ senin meseleyi? 😲

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Viraja daha süratli ve açılı girmeniz sadece lastiğinize bağlı değil. Daha önemli etkenler var; bakışınız, vücut pozisyonunuz, kontranız, ağırlık transferiniz, sağ elinizin gaz koluyla ilişkisi vs vs

R25 ile söz gelimi Mitas, Anlas Viento Sport, hede hodo marka ısınmış bir çok lastikle kendi limitlerinizi zorlayabilirsiniz.

Motosikleti
Yok
Viraja daha süratli ve açılı girmeniz sadece lastiğinize bağlı değil. Daha önemli etkenler var; bakışınız, vücut pozisyonunuz, kontranız, ağırlık transferiniz, sağ elinizin gaz koluyla ilişkisi vs vs

R25 ile söz gelimi Mitas, Anlas Viento Sport, hede hodo marka ısınmış bir çok lastikle kendi limitlerinizi zorlayabilirsiniz.
Hocam gayet haklısınız. Kendimi geliştirmeye ve virajlardan sonra kendimi analiz etmeye çalışıyordum neyi doğru neyi yanlış yaptım. Ona göre kendimi geliştirmeye çalışıyorum leaning ve kontra konusunda. Gazı da dozajlama meselesinde. Motoru 2. el aldığımda üstüne rosso 3 ler vardı ben 7 bin kmdir sürüyorum. Herhangi lastik kaynaklı bir sorun yaşamadım.Ama yavaştan tedirginlik başlıyor ilk aldığım günlerdeki gibi güvenemiyorum lastiğe.

diablo rosso 4 al
Güzel seçenek ama daha yumuşak hamurlu sp v3 daha çekici geliyor. Daha çabuk bitmesine rağmen.

Toprak sen misin? Yamaha çözemedi mi halâ senin meseleyi? 😲
Abi bunlarla olcak gibi değil ya. Tv karşısında laf edemiom ama anca işte buralardan...

hocam lastik ne kadar iyi olsa da ülkemizin asfaltları çok iyi değil, o yüzden sınırları gereksiz zorlamaya lüzum yok. pistte gazlarsan ona lafım yok, fakat caddede en iyi lastik bile seni kurtarmayabilir, dikkatli ol, sürüşün tadını çıkar.
Teşekkürler hepimiz bir ömür motorla yaşarız umarım. Türkiyede piste girmek çok zor ama öyle bir düşüncem de var. Tabi pistte düşmekle sokakta düşmek arasında çok fark var. Şu an da asıl sorun lastiğin 10 bin km ye yaklaşması ve eskisi gibi tutunma hissiyatı vermemesi. Bundan dolayı yeni lastiklere geçiş yapmak istiyorum ama almışken de daha iyi tutunan bir şeyler istiyorum. Yoksa gayet memnunum rosso 3 lerden.

rossoların ömrü kısa, ben cbr 250r da kullanmıştım rosso 3 ü, 10k km den sonra gerçekten tutuşta ciddi düşüş başlamıştı.

Motosikleti
Yok
rossoların ömrü kısa, ben cbr 250r da kullanmıştım rosso 3 ü, 10k km den sonra gerçekten tutuşta ciddi düşüş başlamıştı.
Ömür kısalığı 10 bin km için çok da kısa değil gibi. Aslında her lastiği deneyip tutuşlarını deneyimlemek lazım ama ne o kadar zaman ne o kadar para var. Anlasın bir popülerliği var ama pirellinin yıllardır klasmanda üst seviyede olması daha bir güven veriyor.

650r da corsa 2 kullanmıştım 10k km de taktırdım, 25k km ye kadar kullanmıştım, sonra sattım motoru, diğer arkadaş naptı bilmiyorum, ancak ben satarken hala iyi durumdaydı lastikler. 3 farklı hamur vardı sanırım corsada, o yüzden daha dayanıklıydı, virajda da bi o kadar iyiydi. pegleri sürtene kadar yatırıyoduk motoru :)
CTHs1b.jpg

Motosikleti
Yok
650r da corsa 2 kullanmıştım 10k km de taktırdım, 25k km ye kadar kullanmıştım, sonra sattım motoru, diğer arkadaş naptı bilmiyorum, ancak ben satarken hala iyi durumdaydı lastikler. 3 farklı hamur vardı sanırım corsada, o yüzden daha dayanıklıydı, virajda da bi o kadar iyiydi. pegleri sürtene kadar yatırıyoduk motoru :)
CTHs1b.jpg
Hayatını dolu dolu yaşamış motorun lastiği

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar