Pioneer marka motoru bilen var mı?

Kardeş Pioneer Cok güzel bir motordur

evet haklısın tüm çinlilerin görünüşü güzel sakin sakin motoru üzmeden zorlamadan süreceksen genelde sorun çıkartmıyor ama biraz zorladınmı çıkan sorunlardan bıkıyorsun illa çinli alınacaksa başlangıç motoru olarak kesinlikle 2. el alınmasını oneriyorum ama 3000-4000 km. geçmesin

galiba biraz geç kaldım ama pioneer motosiklete yaklaşmayın derim. ben de bizim motorcuda kazalısını görmüştüm hoşuma da gitti. internetten aradım hiçbirşey bulamadım. sonra gittim motorcuya sordum bu nasıl bir şey diye. aman abi uzak dur dedi. biraz yakından bakınca çin malı olduğu belli oluyor. hayvan gibi motora 125lik motor takmışlar aletim egzostu aşırı ısınmaktan yanmış. aletin parçasını bulamadılar, 1-2 ay yattıktan sonra başka markalardan birşeyler uydurup öyle tamir ettiler.

arkadaşımızın biri demişki çin nufusu kadar çin motorcu oldu demiş doru sölemiş kopardın beni ya:mrgreen:

200 xf modelini monero,dan aldım
kullanıyorum 15000 civzarındayım
şasesi konusunda biraz titreme ile ugraştım
motorun arka baglantıyı beşikle beraber topladıkları için titreme yi bitiremedim
ancak çevremde olan motorlara göre gayet performans üstü
tavsiye ederim
eziyet etmeden kullanacak birisi için gayet uyumlu ve masrafsız

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş pioneer chopper tipi var onlar super dayanıklı ucuz japon malıdır ..

Tabiki Çin malı çinliler de isim bitmez Sony.kenwood marka aletlerde çıkar yakında....çinliler yeni doğan bebekleri hemen bi hamam a götürüp yere tencere kapağını atarlarmış tabi yerler mermer , kapak hangi sesi çıkarırsa çocuğa da o ismi koyuyolarmış (çan,çin,çon,taki maki)::dalga::::comico::

galiba biraz geç kaldım ama pioneer motosiklete yaklaşmayın derim. ben de bizim motorcuda kazalısını görmüştüm hoşuma da gitti. internetten aradım hiçbirşey bulamadım. sonra gittim motorcuya sordum bu nasıl bir şey diye. aman abi uzak dur dedi. biraz yakından bakınca çin malı olduğu belli oluyor. hayvan gibi motora 125lik motor takmışlar aletim egzostu aşırı ısınmaktan yanmış. aletin parçasını bulamadılar, 1-2 ay yattıktan sonra başka markalardan birşeyler uydurup öyle tamir ettiler.[/QUOTE ::plus1:: ağzımdan aldın

Son düzenleme:
Selam herkese,
Bu motorun cruiser 125 liğinin otomatik olması gibi bir ihtimal varmı?Bir ilanda rastladım.Bir de bu jinlun un bir modeli mi yan markası mı, yoksa ne?Bu motor hakkında ayrıntılı bilgisi olan varsa sevinirim zira almayı düşünüyorum.2006 model 6000 de 1500ytl civarı

Çinde 4000 tane motosiklet fabrikası varmış..Artık gerisini siz düşünün :cherry:

YANLIŞ. :) Çinde sadece 4 tane motosiklet fabrikası var! :mrgreen:

Marka çokluğu asıl bizim ülkemizde patlak veriyor. 130 mudur - 180 midir nedir. Bi sayı söylüyorlardı...:cyclopsan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kırtasiyeci,market bile motor satıyo .
yakında el arabasına düşerse hiç şaşmayın 'diridopta diridooop gel abi geel motosiklete geeel' gibi
adamlar kamyonete yüklüyolarmış ürün mahsül veya hayvan karşılığı çifçiye motor satıyolarmış daha ne günlere kaldık

herkes kafasına göre yorum yapmıs, yorm yapanlarında hepsine saygı duyuyorm ama yorm yapanların çoğuu motoru eş, dost, akrabada gorenler. motor moneronun pioneer alt firma bir nevi fason üretimcisi yani. bende 125-xlt chopper . parcaların nerdeyse tamamının üretimi japon, toplandığı yer çin. yani ucuz işcilik için çin tercih ediliyor. bir çok dev markanın tercih ettiği gibi. arkadaslar yazmıs ağırlığı 180 kg diye ama yanlıs biliyorlar deposu boş ağırlık 147 kg. depo hacmi 13 litre. 150 kg kendi ağırlığı üzerinde 135 kg ağırlık toplam 285 kg yük ile 125 cclik motorda ben 105 km/hız gordüm bu motorda. konforu kendi sınııfı motorlarnda ilk sıralarda gelir.
ağırlığının verdiği en buyuk avanaj yola ii yapısması.herhangi bi sarsıntı yapmamasıda işin cabası. küçük bütceyle alınabilecek en ii motor. dısardan gonenlerinde hayran olduğu bi motor. neyse kısa zamanda fotolarını ekleyeceğm

herkes kafasına göre yorum yapmıs, yorm yapanlarında hepsine saygı duyuyorm ama yorm yapanların çoğuu motoru eş, dost, akrabada gorenler. motor moneronun pioneer alt firma bir nevi fason üretimcisi yani. bende 125-xlt chopper . parcaların nerdeyse tamamının üretimi japon, toplandığı yer çin. yani ucuz işcilik için çin tercih ediliyor. bir çok dev markanın tercih ettiği gibi. arkadaslar yazmıs ağırlığı 180 kg diye ama yanlıs biliyorlar deposu boş ağırlık 147 kg. depo hacmi 13 litre. 150 kg kendi ağırlığı üzerinde 135 kg ağırlık toplam 285 kg yük ile 125 cclik motorda ben 105 km/hız gordüm bu motorda. konforu kendi sınııfı motorlarnda ilk sıralarda gelir.
ağırlığının verdiği en buyuk avanaj yola ii yapısması.herhangi bi sarsıntı yapmamasıda işin cabası. küçük bütceyle alınabilecek en ii motor. dısardan gonenlerinde hayran olduğu bi motor. neyse kısa zamanda fotolarını ekleyeceğm
Gerçi bu topic tarih kokuyor ama neyse açmışken bişeyler karalayım adettendir.:p
Bende çekilmişi ve bu siteye eklenmişi var paşam..
BAKINIZ..:wiinkk:

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Konu fena halde HORRRRTTlamis ama sunu diyeyim ben, bir marka icin "ya adini hic duydunuz mu?" falan deniyorsa oradan uzaklasmak lazim. Ben boyle dusunuyorum. :)

Çinde 4000 tane motosiklet fabrikası varmış..Artık gerisini siz düşünün :cherry:

bunlara (Honda,Kawasaki,Yamaha,Suzuki) gibi markalar ekliyse normaldir.

Ayrıca Pıoneer 200cc Chopper motor var bende alalı 1 ay oldu biniyorum parasına göre gayet güzel götürüyo çekişi süper. 3 kişi bindik motora tık yok. Bence iyi kullandığım için diyorum ama sen daha iyi bişe bakıyosan ve uzun zamandan beri motor biniyorsan alma derim ilk defa bineceksen tavsiye ederim.

Son düzenleme:
bunlara (Honda,Kawasaki,Yamaha,Suzuki) gibi markalar ekliyse normaldir.

Ayrıca Pıoneer 200cc motor var bende alalı 1 ay oldu biniyorum parasına göre gayet güzel götürüyo çekişi süper. 3 kişi bindik motora tık yok. Bence iyi kullandığım için diyorum ama sen daha iyi bişe bakıyosan alma derim ilk defa bineceksen tavsiye ederim.

horttt bir mt klasigi:cat: konu acılıs tarıhıne bakarsan?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar