Pioneer marka motoru bilen var mı?

vay be cabrio men resmini göndermiş adamlar harbiden zekiymiş iki kişilik oturma yeri yapmamışlar bende kendimi zeki sanıyorum ha :)

hyosung150
baba ben bindim artçı olarakta annem vardı, baba inan varacağım yere gidene kadar bayağı bi zorlandım, virajlarda falan gidonu döndürmek bayağı bi mesele, içerden alamıyorsun... dedim ya abartı bir motor, çok ağır...
yeni başlayanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum

teyıbı kolonunu duydukta.motor nerden cıktı.bu cınlılerınde taklıt etmedıgı bırsey kalmadı

Arkadaşlar İzmir Kahramanlarda bayisi var ben gidip inceledim plakası ile 125 yada 150 cc modeline 2500 ytl dediler 250 lik model yakında geliyormuş 3300 ytl etiket koyacaklarmış yedek parçasının fazlasıyla mevcut olduğunu ve isteyenlere deneme sürüşü yaptırabileceklerini söylediler benim hoşuma gitti cepten bir iki poz çektim isteyene mail atabilirim...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Adı pioneer 125cc kilosu 180 :sunny:

Daha iki gün önce ilk kez motor kullandım. 120 kg 125 cc mondial 125kt idi. Zorlandığımı söyleyemem kendi motorumu aldığımda çabuk alışacağımı düşünüyorum hatta. Sürmeyi bilmiyorum ama 1-2 aydır araştırmalarım ve en çok motorsiklet.net sayesinde teorik olsada pek çok şey öğrendim.Ama bunun ağırlığı beni korkuttu yahu. :)

valla bıyıklı kardeşim ben tartmadım işin açığı:)
dediğim gibi motor komşumuzundu o söyledi, ama bana sorarsan da vardır o kadar, iyi sabahlar ya da geceler hangisini seçersen...:)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
gcc_ondr' Alıntı:
valla bıyıklı kardeşim ben tartmadım işin açığı:)
dediğim gibi motor komşumuzundu o söyledi, ama bana sorarsan da vardır o kadar, iyi sabahlar ya da geceler hangisini seçersen...:)

Hımm o zaman kilosu tahmini yani. Gerçi ağır olması iyi midir hani oturaklı olması açısından :mrgreen:

Sanada iyi sabahlar bence saat 05:52 olması dolayısıyla daha uygundur. :)

dün üç modelini denedim pioneer'in. kros olan gerçekten iyi 110 kilo ben 75 kilo göksal usta, bastık finikenin boldağ yokuşuna; yaklaşık 37-40 derece diklite bir yokuş. bir, iki, üç derken dört... yığılma yok, zorlanmadan çıkıyor. bence güzel, enduroculara duyurulur. bu arada motor 250'lik... şanzımanı seri, amortisörler iyi.
yamahanın bvs'sine benzeyen scooter ise neredeyse aynı. işçilik eh işte, ama fiyat bu açığı kapatabilir.
cup modeli için ilk denemede birşey söylemek çok zor. kullandıkça ne olduğu ortaya çıkar. amortisörleri hoşuma gitti. şanzıman sorunsuz, biraz vibrasyon var ileri hızlarda ve hızlı denebilir...
yapan çinli firma donanımlı....
şimdilik gözlemlerim bu kadar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pinilirmi oyle motora yawu

Bu pioneer denilen marka geçen hafta Ümraniye'de karşıma çıktı.

Baktım Jinlun 150 var bir dükkanın önünde Jinlun Ümraniyede bayi açmış sandım işyerime yakın bir servis açılmış diye sevindim. Yanına gittiğimde gördümki markasında Pioneer yazıyor ama motosiklet aynı. Fark aradım sadece motor tutacağı sağlamlaştırılmış. Birde Keeway Superlight vardı onun markası da Pioneer'dı. :cyclopsan

slmmm ben yeni üyeyim ve pioneer qm200-2A chopper sahibiyim...

motomonster' Alıntı:
binilırmi hic oyle motora ya

bence öyle her malı denemeden ve test etmeden eleştirmeyin!!!:bounce:
bence süper makine...

ayrıca bu motor orjinalinde american pioneer motorcycles firmasının emitasyon olarak çin üretimi fabrikası jinan qingqi motorcycle dir...
keeway superlight dan bile daha ii bi makine ayrıca keeway kullandım inceledim
ve motorda resmen mobilet koltuğu var yaaaaa :cherry:
vites göstergesi yok kafana göre gidersin artık...:wiinkk:

bence süper makine kullanışlı rahat heeeee tek bi hatırlatma her çin motoru gibi vidaları sıkmanız yada sıktırmanız gerekiyo, bide nikel kromaz dandik bu paraya bu makine yinede ii bence:)

ben biliyorum ben biliyorum :p

yaklaşık bir sene önce bir arkadaşım aldı görünüş olarak çok güzel bi motor kendisi baya memnun.gidişi falan nasıldır bilmiyorum sadece bi tur attım çok rahat bi motor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
İmkanınız varsa Japondan ve italyandan şaşmayın.Kalitesiz mal her daim kalitesizdir

Merhaba Arkadaşlar Ben 200cc Lik Krosunu Gördüm Kullanan Kuryeler Var Honda Ile Fark Yok Diyorlar Pioneer Veya Regal-raptor 9 250cclik Arasinda Araştirma Yapiyorum Bilgisi Olan Arkadaşlarin Fikirlerinizi Bekliyorum

vallahi dogru ya.... puma(pama) adidas(adadas) :):):))

teyıbı kolonunu duydukta.motor nerden cıktı.bu cınlılerınde taklıt etmedıgı bırsey kalmadı

valla kardesim doğru söylemis yakinda cocacola 200cc veya mcdomalds 125 cbr görürseniz sasirmayın:p :p :p :queen: :wiinkk: :cherry: :cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
pioneer-motorcycles-XF150L-4B.htm
Kardeş Pioneer Cok güzel bir motordur Ben alacaktım 1.600 istediler gayet normal fazla ağır değil kanuni seyhan 250cc tipinde ama kendisi 150cclik
http://pioneermotorsusa.com/pioneer-motorcycles-XF150L-4B.htm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar