pininfarina nerelerde?

pininfarina nickli, avatarında şener şen olan arkadaşın epeydir sesi soluğu çıkmıyor, noldu acaba?

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
en son tatildeydi. :) hala tatilde mi bilemiyorum artık.

Herkese merhabalar,
Öncelikle rumuzunu almış olduğum gerçek "pininfarina" için Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun diyorum.

Forumdan bir arkadaşım (@ümit) bu sabah cep'ten msj atınca tesadüfen konudan haberim oldu. Uzun zamandır siteye girmiyorum dahası giremiyorum çünkü @atlantic'in de tahmin ettiği üzere uzun soluklu bir tatildeyim. Teknolojiden uzak, doğayla başbaşa birkaç dostla birlikte kafa dinliyoruz. Bu msj'i buralarda zar-zor bulduğum net cafeden yazıyorum ve tatil dönüşü yine tatlı sohbetler, çekişmeler, türlü atışmalar, yanlış/doğru anlamalar kısaca hayata dair tüm yaşananlarla yine aranızda olacagım :)

Her ne kadar fake olsada topic başlığını ilk okuduğunda hakkın rahmetine kavuştuğumu düşünen ve "yürekleri hop eden" TÜM FORUM DOSTLARIMA SEVGİ, SAYGI VE TEŞEKKÜRLERİMİ EN İÇTEN DUYGULARIMLA İLETİYORUM BURADAN. Hepimiz çok renkli bir mozaiğin farklı renk ve soluklarıyız ve Allah hiç kimseyi bir ömür boyu ayırmasın aramızdan.

Saygılarımla....

Bana en son 6 Kasımda yazdı.

---------------------------------------------
Dostum merhaba,
Uzun sureli bir tatil donusu ve iş-güç vs derken siteye çok uzun zaman sonra ilk defa giriyorum...
------------------------------------------------

Uzun solukluı tatilden döndü fakat siteye giremiyor sanırım işleri yoğun sağlıklı ve aramızda :) umarım yazar yeniden.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
en son beverly 250 si ile burgman 400 ün takas macerasını anlatıyodu burgmanı alıp tatilemi kaçtı :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
umarım aramıza çabuk dönersin :) senin tatlı (gerçi bana göre :) ) dilini özledik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar