Pille Çalışan Uzaktan Kumandalı Motor Alarmı:) buyrun Videosu:)

Benim alarmlar bugün geldi. Sen siparişi vermişşin gerçi :) .Bunu ptt den takip edemiyordum. Yani takip numarası yoktu ama satıcının verdiği siteden bu bilgiler çıkyordu.
2014-09-12, 2014-09-12, Acceptance, CHINA
2014-09-15, Export of international mail, China
2014-09-20, Processing, left China
2014-09-21, Import of international mail
2014-09-24, Handed to customs
2014-09-26, Customs clearance completed
2014-10-01, Processing,, IstanbulSorting

Ptt den takip edebildiğim başka ürün de de süreç şu şekilde
12/09/14 18:51 2014-09-12 18:51:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
13/09/14 14:08 2014-09-13 14:08:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) CHINA (Yurt Disi)
22/09/14 14:26 2014-09-22 14:26:45 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE
25/09/14 00:00 2014-09-25 00:00:00 Deliver item (Inb) Gonderi teslim edildi (Gelen) TÜRKIYE

1.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
23/09/2014 14:15:11
2.
DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - İSTANBUL(AVR) BAŞAKŞEHİR POSTA DAĞITIM
24/09/2014 10:16:52
3.
MUHATABA BiZZAT TESLiM(Delivered to the addressee personally) 25/09/2014 - İSTANBUL(AVR) BAŞAKŞEHİR POSTA DAĞITIM
25/09/2014 10:58:47

Hayırlı olsun, ben hiç bi yerden takip edemiyordum, benim ki de bugün gelmiş, yine dershaneden döndüğümde kapıda buldum, çok mutlu oldum :D 1 ay 2 günde gelmiş, pilim olmadığı için deneyemiyorum ama umarım sorunsuz çalışır, en azından geldi ya şükür :D :D

pil enerji seviyesi göstergesi var mı? pilin zayıfladığını ya da bittiğini nasıl anlayacaksınız? ayrıca piller soğukta zayıflar.
piller 2 hafta civarı gidiyor
pilin bittigini ise
1 ses azalıyor
2 alarmı açınca dıd dıd dıd diye sürekli ötüyor kısık sesli=)

piller 2 hafta civarı gidiyor
pilin bittigini ise
1 ses azalıyor
2 alarmı açınca dıd dıd dıd diye sürekli ötüyor kısık sesli=)

Pilin yalnızca 2 hafta gitmesi çok kötü değil mi? Böyle bir cihaza takılan düzgün kalitede bir pilin en azından devrede iken 6-7 ay cihazı çalıştırmasını beklerdim ben.

bu gün itibariyle benimde elime ulaştı aynı alarm ama öyle hafif dokunmada filan çalmıyo bendeki ama motoru ayağından kaldırmadan bağırmaya başlıyo. yani rüzgarda ötmez o yüzden iyi ama kediler gelincede bişi yapmaz

valla bu hırsızlar ıcın bence hıc bır çözüm değil gerçi o şerefsizlere çözümde yok... alarmlı disk kilidi daha iyi bir çözüm. aynı şekilde oda ötüyor çünkü ayrıca kilit sonucunda. birde açık alanda ise motor zincir. bence başka çözümü yok bunun. ama senın dedıgın gıbıde 6 kişi alıp kaldırıp gider... en temiz çözüm kasko oluyor ama sağolsunlar kasko fiyatıda motorun 1 / 4 gibi bi fiyatı olunca çoğu insan yaptırmıyor bütçeden dolayı.

evet hırsıza kilit dayanmaz malesef ama hiç yoktan önlem önlemdir. bi yere gittiğim zaman basit bi disk kilit var onu takıyorum ama kilidi koyucak yer olmadığı için motorda sadece evimin önünde kitliyebiliyorum. en azından her önüne gelen kurcalamasını önler. kaskoda sıkıntı ruhsat anahtar kapalı garaj filan hep sorun çıkarıyolar

alarmın ötmesinden ziyade immobilizer özellikli alarm almaya özen gösterin arkadaşlar.. yani birakın düz kontağı anahtar başka bir arkadaşınızda olsa bile sizdeki kumandadan alarmı deaktif etmeden ve anahtarı sokup çevirmeden motoru çalıştırılamıyor falan. kendinden aküsü falanda var yani aküyü kesse gene motoru çalıştıramaz tabi bir yandan alarm öterde..

Bu dediğim tipde alarmlara bakın arkadaşlar.. bu alarmlar bmw lerde orjinalden geliyor.. immolu alarm en azından hırsızın motoru çalmasını zorlaştırır uğraştırır bir yandanda öterken fazla uğraşmak istemez .. immolu alarmda motorun anahtarını isterseniz hırsıza verin çalıştıramaz düz kontak falan yapmaya çalışsa çalıştıramaz vurdurmaya kalksa çalıştıramaz baya bir yorulur.. ebay da vardı bu tip alarmlar .. bu tip alarmlara bir defa para verirsiniz belki fazla bir para verirsiniz ama her motorunuza takarsınız.. ayrıca sizi binlerce tl lik zarardan kurtarabilir.. o sadece 30 tl ye 50 tl ye cik cik öten motorların sesini kesmek usta hırsızın 10 saniyesini almaz..

zaten işin olayı orda. yani tabiki hırsıza kilit dayanmaz ama işi bilen biri akü bağlantısını bulur keser alarm bi işe yaramaz dediğiniz gini 10 saniye ama bunda kablo yok. benim tercih etmemdeki en büyük sebep bu. ama cihazı bulursa fırlatır atar hiç bi işe yaramaz

Valla bende o videoya kanip aldim. Trabzonlu bir abiden aldim ve emin ol 5 tl etmez bence normalde, 30 tl verdim. Neyse cana gelmesin,tecrube :)

senin alarmi begenmedim hem pili olcak hem Akuyle baglantisi olcakki pil.hic bitmesin aki sarj etsin, birde hassasiyet ayari olmasi gerek hocam ya cok hassas bu, bu sekilde istedigim gibi urun bilen varmi

Valla bende o videoya kanip aldim. Trabzonlu bir abiden aldim ve emin ol 5 tl etmez bence normalde, 30 tl verdim. Neyse cana gelmesin,tecrube :)

Hocam ben önceki mesajlarda belirttiğim gibi ebaydan almıştım.Takır takırda çalışıyodu vicdansız çok beğenmiştim.Çokda ucuza almıştım.Kaybetmeseydim iyiydi, ben alacaklara tavsiye ederim ürünü

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.Gördüğüm kadarıyla bir çok insan bu alarmdan faydalanıyor bir allah razı olsun demesi bile yeter :) Yalnız ufak bir husus canımı sıktı videoya aldanıp aldım diyen arkadaş; ben o videoyu kar amacı gütmeden hazırladım ve şuradan alın başka yerden almayın demedim.Bir çok kişi ebaydan yurt dışı sitelerden almış bu size kalmış ben sadece böyle bir ürün var ve hiç yoktan iyidir diye size tanıtmaya çalıştım. Bir diğer husus; elektronik şans işi ilk aldığım alarm uzun zaman dayandı 2. aldığım alarm hemen bozuldu ona göre çok sağlam bir mal değil yani sonuçta 20-30 liralık.

alarm gayet iyi ben kullanıyorum. bendeki alet baya hassas en ufak darbede ötmeye başlıyor. 5 TL'lik pil ile 15 gün kadar dayanıyor bu biraz sıkıcı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar