Pille Çalışan Uzaktan Kumandalı Motor Alarmı:) buyrun Videosu:)

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bilgileri edinip köşeye çekilmek olmaz diye düşündüm bu yüzden kendi çapımda bir video hazırladım ve aynı dertten muzdarip arkadaşlara faydası olabileceğini düşündüm:)
Disk kilidi araba ve motor alarmları araştırmalarım sonucu pek işe yaramadığı motora zarar verdiği ve aküyü bitirdiğini öğrendim.Menemen de motoru 6 kişi kaldırıp götürüyor:) disk kilidi olsa ne fark eder:) diğer alarmlarda ise durum aküye giden kabloları kesip çalıyorlarmış.Bu yüzden titreşime duyarlı bir alarma ihtiyaç duydum.Kilidi kestiler diyelim motoru kaldırdıkları anda alarm ötecek aküyle bağlantısı bulunmayacak ve görünen bir yerde olmayacak(sele altı),uzaktan kumandası da oldumu tam süper:) böyle bir alarmı sonunda buldum ve 30 lira gibi bir rakama aldım.Bu rakamı gezdiğim motorcularda sadece alarmın montajı için istemişlerdi.Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum.Motorum bahçede,ara sıra alarmı çalıyor hemen bakıyorum apartmanın çocukları motoru elliyor:) ses düzeyide oldukça caydırıcı.Fakat pil konusunda biraz pimpirikliyim satıcı 5 6 ay rahat gider dedi ama ben 3 ayda 1 değiştircem(hırsızların geldiği gün pilin bitmiş olması geliyor aklıma arada:) titreşimi algıladığı anda siren ötmeye başlıyor buyrun videosu
[YT]lPyOFyRrV2A[/YT]

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yanlış video yüklediniz herhalde.

Böyle bir aleti nereden edinebiliriz? hassasiyet ayarı yapılır mı ? Kumanda menzili nedir? :)

Böyle bir aleti nereden edinebiliriz? hassasiyet ayarı yapılır mı ? Kumanda menzili nedir? :)
Sanal pazardan aldım,hassasiyet ayarı malesef yok.Kumanda da yaklaşık 15 metre menzili ev içinden.Eğer 2. ve 3. katlarda oturuyorsanız balkona çıkmanız gerekebilir:)

İyide fazla duyarlı değil mi titreşime? En ufak rüzgarda ötmeye başlar ne huzur bırakır ne rahat? Hoşgeldin bu arada :)

Hocam kedi falan çıkarsa motosiklete durmadan öter. Hassasiyet ayarı olsa iyi olabilirdi.

Arkadaşlar sele üstündeki hassasiyetine aldanmayın sele altına girince motora dokununca bişey olmuyor:) ancak hafif derece vurmalarda ötüyor:) motorun üzerine atlarsa kedi evet ötebilir ama genelde apartmanın çocukları yüzünden ötüyor benimki:)

hoşbuldum bu arada:) evet hassasiyet ayarı olsa gerçekten çok iyi olurdu fakat benim için titreşimi algılama derecesi iyi.6 kişi motoru pek sarsmadan da bahçeden çıkarabilir:) bu yüzden içlerininden birinin motora uyguladığı hafif zorlama alarmı devreye sokabilir.Mesela duyarlılığı az olsa ve çalacak kişiler (allah korusun) nazik olurlarsa alarm hiç ötmeyebilir:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

Arkadaşlar ben burdan aldım benzer ürün başka sitelerde de satılabiliyor fakat bu satıcıyı dürüst buldum açıkçası
http://www.sanalpazar.com/Bisikletmotorsiklet-Alarmi-Kablosuz-Ve-Kumandali__isp6050947

Aynını kullandım. Hevesinizi kırmak istemem ama ilk soğukta piller geberdi bi daha da çalışmadı.

Evet kardeş burda bi soğuk yaptı eksi derecelerde. Motorun yanına indim mıy mıy mıy ötüyor.
o zamana kadar süper bi aletti benim için. Eve çıkardım pili değiştim. Bi daha çalışmadı. :(
Doğrudur fakat İzmir'de pek eksi dereceler olmadığı için şimdilik bi sıkıntı çıkarmadı benimki.Bozulsa da gene bi tane daha alırım çünkü motorun çalınma olasılığı çok yüksek,arka bahçede.Grup halinde çete bozması kansızlar var kilidi kesip kaldırıp götürüyolar.Yanıbaşımda kurusıkıyla uyuyorum:))

İki saat önce teslim aldım. Paketten çıkınca dandik bir şey görüntüsü veriyor. Motora kurdum. Ses şiddeti iyi. Lüzumsuz devreye girmiyor. Pakette gelen pil dandik marka kaliteli bir pil ile değiştirmek şart. Aküden yememesi iyi. İzlenimlerimi yazarım. Fazla bir şey beklememek lazım.

Ben bunu disk kilidinde yaşadım rüzgarda hiç susmuyordu ama bu etkilemez rüzgar motoru nasıl sallasin :)

Rüzgar motoru öyle bir sallar ki, bendeki 176 kiloluk bmw f650 yi tamamen yere yatırmıştı bir aksam rüzgarda.. Ertesi gün güvenlik kamerasından izletmişlerdi.. Yani oluyor öyle şiddetli rüzgarda..

pil enerji seviyesi göstergesi var mı? pilin zayıfladığını ya da bittiğini nasıl anlayacaksınız? ayrıca piller soğukta zayıflar.

http://www.aliexpress.com/item/Motorcycle-Motorbike-Scooter-Security-Alarm-9V-Remote/1074042023.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar