tamam can, ne zaman gideriz o zaman. haftaya falan gidelim mi. bir bakalım, fiyat alalım. can bir de ne dicem ya film aldım ön cama çekmek için, bu saate kadar uğraştım da güzel olmadı ya içime sinmedi. sprey cam boyası nerden bulabiliriz. bütün nalburlara baktım, adamlar ilk defa duymuş gibi bakıyolar. oto aksesuarcıya sordum onda var 25 TL. ambalajına falan baktım da, özel bir ambalajı var. piyasa malı bir boya bulmam lazım, ucuz yollu.
rolanddes merhaba,
adamlar seni resmen sallamışlar bence. onlar anca basit iş yapsın zaten. bir bakım yaparlar, bir de koyun gibi sök tak yaparlar. ustalık yok ustalık, hiç bişey bilmiyolar. sen en iyisi işi bilen iyi bir usta bul derim. bu ses bellli bir km'yi geçince yapıyorsa motorunda bişey yok demektir. bence sorun motorun yürüyen aksamında. kavramasına, kayışın oralarına bir baktır derim.
bu motorlar az yakıyor zaten, 4 zamanlılar. iki tane 100cc lik motoru kıyaslıcaksan da aralarında pek fark etmez yani. belki karbüratörden biraz fark eder, o da göze batacak bir fark değil. motor kaliteli, parçaları biraz pahalı ama bilgin olsun.
Sebastian ilgin için çok saolİkinci el motor alacağım için dikkat etmem gerekenler ne açıkçası bilmiyorum. Bu modellerde özellikle nesine dikkat etmeliyim? Kaç KM'den fazla yapmış motoru almayayım model (2005-2006-2007) fark eder mi? Bird eson sorum
Kaç lira aralığında alırsam kazık yemiş olmam
![]()
bahçelievler veya şişlide gösterebileceğim bildiğiniz usta var mı?sen de sağol. eğer ki motoru alıp da uzun zaman binmeyi düşünyorsan eski model de alabilirsin. ama 6 binip değiştiricem diyosan yüksek model al, satması kolay olur. önemli olan km'sinin az olması ve motorun kurcalanmamış olması. onun için de motoru alacağın arkadaş ile beraber bir servise götürüp göstereceksiniz. fiyat konusunu hiç bilmiyorum, onu araştırman gerekiyor. sahibiniden.com'dan bakabilirsin.
senin çıplak gözle bakacağın ancak granajları olur. usta baktığı zaman sesinden bile anlar motorun nasıl olduğunu. ustaya kesinlikle göster.
Allah bizleri bu Ferco servislerinden uzak tutsun.. Bende aldığım motordan servisleri yüzünden nefret ettim. Hiç kimseye İtalyan motor tavsiye etmiyorum. En hurda japon motorlar bile bunlar gibi sorun çıkarmıyor. Servis kalitesi olarak Honda üzerine başka motor tanımıyorum. Bu yazılanları okudukça piaggio dan daha da soğuyorum. Honda ile gözüm kapalı çıktığım uzun yollara şimdi acaba yolda başıma bir iş gelir mi endişesi ile çıkıyorum.