montumu modifiye ettim

helda marka linkteki monta sahibim, siyah renkte
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=45106
monttan süper memnunum ve almadan da çok araştırmıştım. en son bunda karar kılmıştım ve gittim feyizoğluna bakmaya üzerime de çok yakıştırdım ve aldım. 2-3 aydır kullanıyorum montu, ancak hızlı gittiğim için bilekteki fermuar açılıyordu ve içeri hava alıyordu. sürüşümü falan engellemiyor fakat kafam takarım böyle şeyleri.
önce bir montun bilek kısmını açıkliyim. bilekte bir fermuar var ve ondan bağımsız zıt yöne bakan da bir cırt var. amaç montu giğdikten sonra fermuarı kapatmak ve çırtı da bileğe göre ayarlamak. tam ben de bu şekilde yapıyordum. cırtı da kapayınca fermuara basınç yapıyor ve rüzgarın da etkisi ile sonuna kadar açılıyordu. ben de o cırtların üzerinde bulunan kulak gibi parçaları dikişlerini sökmek sureti ile yerlerinden çıkartıp, fermuarı da kapsayacak şekilde diğer tarafa diktirdim. şimdi fermuarı kapatıp üzerine de cırtı kapatıyorum. en kral monttan da daha kral oldu şimdi :queen:
tahminimce bu mont bir fabrika hatası. şöyle ki bu montu 1. sınıf olarak ürettiler, sonra da bu hatasını görünce bu fiyatlara sattılar. ama benim montum artık 1. sınıf.
belki montu niye bu kadar övüyo diceksiniz belkide. bu saat oldu, motorla da çıkmadım bugün. bu saatten sonra da çıkılmaz, yarın iş var. sitede takılıyoruz ne yapalım.