Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi ramazanlar

Aranıza yeni katılmış bulunan bir üyeyim biraz da acemiyim vespa yazısını görünce başlıkta iki kelâm etmek istedim çocukluğumdan beri motosiklet alma isteğimi ailemin '' boşver olum tehlikeli şeytan arabası '' gibi sebeplerle alamamıştım ta ki 27 Haziranda ailemide kandırarak albayraktan ilk vespamı alana kadar

her neyse lafı fazla uzatmıcam Vespa LX 125 3V ie sahibiyim bir çok forumda baktım ama herhangi bilgi göremedim acaba yanlış mı yaptım kimse mi kullanmıyor diye düşünmeye başladım neyse motorumdan bahsetmek istersem ilk motorum olduğu için baya bi titriyorum üzerine motorumun gidişi hızlanışı çok güzel iki kişide gayet güzel gidiyo çekişi şahşi fikrim tatmin edici lastikleri biraz sıkıntılı ıslak zeminde güven vermiyo yakıt gayet makul aldığımda fullemiştim motorum şuan 150 km ve yarım depo benzinim var amortisörlere gelirsek ön gayet iyi fakat arka amortisörler biraz sert gibi konfora düşkünseniz alışmanız zaman alabilir

benim gibi ilk motor olarak düşünücekseniz aldırış etmessiniz

son hız olarak 110 gördüm daha gidermiydi bilemiyorum ama bence bu minik canavar için gayet iyi bir hız diye düşünüyorum şimdilik söyleyeceklerim bu kadar hepinize iyi forumlar arkadaşlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:00 ----------
fiyat olarak merak edenler için 3.490 Euro 10.160 tl denk geliyor fakat pazarlık yapabiliyosunuz çok cüzi bir miktar ben 9800 tl anlaştım Albayrak daha fazla inmedi o kadar sıkıştırdık babamla ama adamlar nuh dedi peygamber demedi zaten fercoya bulaşmadık bile ferconun kitabında pazarlık sünnettir diye bişi yok arkadaşlar emin olabilirsiniz

1 tl bile indirim yapmadılar herneyse teknik verilere dönersem yakıt deposu 8 litre 40 liraya fulleyebiliyosunuz depoyu ayak marşı yok bu modelde elektrikli enjeksiyon olmasından dolayı sanırım aklıma gelenler bu kadar çok konuştum arkadaşlar bu sefer kaçtım