Peugeot Tweet 125 GT nasıldır?

Herkese merhaba, motorumu sattım yeni motor arayışındayım. İkinci el, 2023 model, Tweet 125 GT buldum sarı sitede ancak bu motorla ilgili pek bilgim yok. Ön ve arkada ABS var mıdır? Tweet 200 ile çok farkı var mıdır? Genel olarak nasıl motordur? Düşük km 80-90bin TL aralığında alınabilecek kalitede midir? (Sadece scooter bakıyorum)

Motosikleti
Honda pcx
Ön arka abs var bayisi öyle satıyor arkada çift amörtisör ve 16 inç jantlar bildiginiz honda sh a rakip ama parça konusu hakkında bi araştırın böyle scooterlarda 16 inç iyi oluyor

Ön arka abs var bayisi öyle satıyor arkada çift amörtisör ve 16 inç jantlar bildiginiz honda sh a rakip ama parça konusu hakkında bi araştırın böyle scooterlarda 16 inç iyi oluyor
ABS olayını netleştirdim. Tweet 125lerin hiçbirinde ABS yokmuş. Ön arka disk CBS imiş.
Tweet 200 lerde ön arka ABS varmış. Yedek parça konusunda hiçbir fikrim yok ama.

Model, SYM Symphony modeli ile aynı şasi ve motor bloğu.

Herkese merhaba, motorumu sattım yeni motor arayışındayım. İkinci el, 2023 model, Tweet 125 GT buldum sarı sitede ancak bu motorla ilgili pek bilgim yok. Ön ve arkada ABS var mıdır? Tweet 200 ile çok farkı var mıdır? Genel olarak nasıl motordur? Düşük km 80-90bin TL aralığında alınabilecek kalitede midir? (Sadece scooter bakıyorum)
Zaten sym jet 14 ve symphony ile aynı sadece grenajlar farklı.
Peugeot nun bu modellerini sym üretiyor. Aynı fiyata sym almak daha mantıklı en azından grenajlarini bulabilirsiniz.

Motosikleti
Jawa
SH muadili. SYM den daha ucuzsa alınır bence. Yedek parça konusunu araştır. Eğer bulunuyorsa alınır bence. SYM de kalitelidir Peugeot ta belli kalite standardına sahiptir.
Mesela şunu düşün. Adamlar şu anda 120 bin TL ye çin malı musatti glamaro gibi bir gudubeti satiyorlar. Sen taş oğlu taş alıyorsun ona göre her türlü alınır tepe tepe binilir. 🙂

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu arada sanırım 2024 model ve üstü Tweet 125 GT modellerinde ABS var sanırım.
Zaten Tweet 200 GT buldum anlaşırsak onu alacağım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar