- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilmiyorum yaa ölede yapsan bölede yapsan soykırım lazım bu dingillere ozamanda insan hakkı derler:mrgreen:
aynen öle kardesim amin demekle yetincez maalesefamin demekle yetincez anlaşılanale:
yanınızda biber gazı tasıyınnnn camdan ıcerı sıkıver gıtsın tupude atarsın ıcerı
gecen bı arkadas kosova ya gıtmıstı abı elbombası 5 euro dan satılıyomus sakat yer buralar dıyodugıden olursa bı ıkı kasa getırsın surumden kazanır buralarda
![]()
bizim okulun orda olmadı zaten beylerbeyi nakkastepe yokusunun orda oldu bizim okulun orda olsa saglam kalırlarmı adı var besyo beden egitimi spor yuksek okulu :mrgreen:yok okan spor akademısı sakın hergun onunden gecıyom ole seyler olmaz beykozda olur
İçgüdülerimiz her ne kadar çatışmaya itse de sadece akıl ve sağduyu bizi selamete çıkarır. Bunu unutmamalıyız. Senin yukarıda yazdığını yapan motorcular var. Hatta zevk olsun diye yapanlar var. Bir otomobilin içindeki insanların yüreğini hoplatmak normal bir davranış değil. Anormal davranışları başkaları yaptığı zaman kötü de biz yaptığımız zaman iyi mi oluyor? Böyle bir düşünce olsa olsa yarım akıldır. Aklın yarımı ise insana fayda getirmez.
Ben çok kızdıysam kendimi arabanın yan taraflarında sağlam bi yere alıp Okan'ın söylediği meşhur hareketi yapıyorum..
Adam bişiyler söylemek için debelenirken gaza asılıp uzaklaşıyorum![]()
Aşağıda yazacaklarımı ben kendime bile yakıştıramıyorum,insanlığa hiç yakıştıramam.
Cinnet hali bu olsa gerek,Allah korusun akıl fikir versin diyorum....
...................
Efendim,bir taarruz el bombası edinilir ve o açılan kapıdan içeri atılır...
Ya da 35 lik tabir edilen rakı şişesine benzin konulup molotof kokteyli denilen şey yapılıp yine o kapıdan içeri sallanır.
Nasıl ama nıhıaaa nnnıııııııhııııhaaaaa hhhaaaaaaaa........
.....................
Ruh sağlığı çooook önemli.
Acil şifalar diliyorum herkese.
:queen::queen::queen::queen::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen: işte budur malum hareketlerde olmasa napardık hele yapıp gazlayınca nasıl rahatlıyorum gelemiyo ya hehehehe
ne anneme sölerim ne babama sölerim anında aylık akbili tutustururlar elime böle olayları bilselr:mrgreen:Yaa geçen annemle babama söyledim böyle yapınca rahatlıyorum falan diye..
Annem hemen cık cık ne ayıp dedi ama babam savundu beni.. "afferim kızım en iyisini yapıyosun" dedi, anneme de kızdı "naapıcak motorda başka" diye![]()
Trafik magandaları işte heyecan arıyorlarbirgün sağlam birine denk gelirler hiç merak etme sen.