pes dedim ilginç bir olay

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya motor dostları artık bukadarınada pes dedim

yer: nakkastepe - beylerbeyi yokusu
kahramanlar: nacizane ben ve o diger insan kılıgına girmiş palionun içindeki ibils
saat: 3

gizemi okuldan almak için atladım motora tın tın:) gidiyoken malum nakkastepe kopru yolu baglantısı tıkalı onumde polis motoru arkada ben :pkenardan kenardan kayıyoruz en son bi daraldı köşe o bastı gecti:cat: nası gecti anlamadım ama vay be dedim kendi kendime sonra palionun içindeki adam soforun yanında oturuyo kapıyı actı :queen:öle kapı acık duruyo içerde 5 kişiler aralarında konusuyolar bana bakıyolar bende adres falan sorucaklar heralde diyorum adam birden dondu eger beni gecersen asagı atarım seni :queen:dedi yan taraf sarampol :queen:bilen bilioydur orayı ilk dedimki sakasına yapıyo heralde dedim sonra anaaa kapamıyo kapıyı adam ciddi cıktı bi ara ceker gibi oldu hop gectim hemen arkamdan cıkan
ses:lan huopppp gecmeeeee :queen::queen::queen:
bende malum nası gectim anlamına gelen el hareketini yaptım anladınız zaten olayın saşkınlıgıyla bişi yapamadım zaten 5 kişiler linç ederlerdi ama bastım gittim o el yetti onlara içimden hay allahım oha yaaa yok artık daha neler diye diye anadolu hisarına okula vardım sizinle paylasmak istedim böle ilginç olay gecen varsa bu baslıkda toplıyalım baya malzeme cıkar saygılar :cat:

Trafik magandaları işte heyecan arıyorlar:) birgün sağlam birine denk gelirler hiç merak etme sen.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Baya zoruna gidiyo adamların. Ama bu kadarına da pes gerçekten. Bazen öyle bi oluyo ki, köprü trafiğinde bütün araçlar dururken ben kayıyorum aralarından. çok hoşuma gidiyo yaa :queen: Çatlıyolar sinirden. :cherry: Hepsi bi kişi bi kişi binmişler arabalarına. Öyle beklerler işte bizene.

Trafik magandaları işte heyecan arıyorlar:) birgün sağlam birine denk gelirler hiç merak etme sen.
inşallah ah bizim spor akademisinin orda olmazki böle seler bak içimde kaldı sen öle diyince şimdi :mrgreen:

Baya zoruna gidiyo adamların. Ama bu kadarına da pes gerçekten. Bazen öyle bi oluyo ki, köprü trafiğinde bütün araçlar dururken ben kayıyorum aralarından. çok hoşuma gidiyo yaa :queen: Çatlıyolar sinirden. :cherry: Hepsi bi kişi bi kişi binmişler arabalarına. Öyle beklerler işte bizene.

hehehehe ama 4 tekere zorla bin diyen olmadıki onlara kardesim biz napalım :cat: ama cok sasırdım yaa atarım dedi seni asağı hahahaha :mrgreen: vay be gozu donmus

Son düzenleme:
Aşağıda yazacaklarımı ben kendime bile yakıştıramıyorum,insanlığa hiç yakıştıramam.
Cinnet hali bu olsa gerek,Allah korusun akıl fikir versin diyorum....
...................
Efendim,bir taarruz el bombası edinilir ve o açılan kapıdan içeri atılır...
Ya da 35 lik tabir edilen rakı şişesine benzin konulup molotof kokteyli denilen şey yapılıp yine o kapıdan içeri sallanır.

Nasıl ama nıhıaaa nnnıııııııhııııhaaaaa hhhaaaaaaaa........
.....................
Ruh sağlığı çooook önemli.

Acil şifalar diliyorum herkese.

evet bırgun bana denk gelseler ah ah

okancım geçmiş olsun sen gene uymada bölelerine aman

en son izmir bahçelievlerde 2 arabanın kavgasını ızlemıstım 1 ters yonde biride dogru serıtten gelıo ters yonden gelenler sahin marka araba ıcınde 4 genc pisko cinsten.. dogru yonden gelen amcamda 3,16 88 89 model bi bmw.. adam indi arabadan ters yon kardesım basın gıdın gerıye cekılmıyorum dedı.. genclerde ateşli yadaaa (kesin haplı) bir cıktılar arabadan kol bacak kafa arabayı darma dahan ettiler ne ön cam kaldı ne ön far ne ayna kaporta darma duman ettiler adamın arabasını.. ama adama hiç bişi yapmadılar. sonra geri geri bastılar kaçtılar... kimse kılını kıpırdatmadı tabi...

böyleside var işte..

Bundan 40 sene önce (TV yok) radyoda Orhan BORANla Halit KIVANÇın programları aklıma geldi.
Gayet kibar,ince ve nüktedan konuşmaları inceden dokundurur,konuya dikkatimizi çekerdi....

Aaaahhhh mirim aaaahhhhh.....

adamlar piskopat yha demek öyle oldu :)
Honda 1000 felan olacak ezecen bunları ah ah :)

Okan kardeş geçmiş olsun.

Böyle dallamalar malesef var , eminim kalabalık olmalarından biyerleri kalkmıştır.Tek kişi olsaydı sana o lafı diyen arkadaş hiç bir halt edemezdi ve sesini çıkaramazdı.Plakayı alsaydın bizde onu bi sahanlıkta yakalardık yani. :)

Geçmiş olsun ne diyim. Herif yanındakilerden g.t bulmuş. tek başına diyeceğini sanmıyorum. Dersede belli başlı şeyleri göze almış demektir. Hiç çekinmeyin derim :)

evet bırgun bana denk gelseler ah ah

okancım geçmiş olsun sen gene uymada bölelerine aman

ahhh be abicim sen kesin verirdin derslerinide 5 kişiler yemedi acıkcası bide gizeme gidiyodum 2 olsa kesin girmiştim:cherry:

Aşağıda yazacaklarımı ben kendime bile yakıştıramıyorum,insanlığa hiç yakıştıramam.
Cinnet hali bu olsa gerek,Allah korusun akıl fikir versin diyorum....
...................
Efendim,bir taarruz el bombası edinilir ve o açılan kapıdan içeri atılır...
Ya da 35 lik tabir edilen rakı şişesine benzin konulup molotof kokteyli denilen şey yapılıp yine o kapıdan içeri sallanır.

Nasıl ama nıhıaaa nnnıııııııhııııhaaaaa hhhaaaaaaaa........
.....................
Ruh sağlığı çooook önemli.

Acil şifalar diliyorum herkese.
bundan sonra bitane bulundurcam abi yanımda

adamlar piskopat yha demek öyle oldu :)
Honda 1000 felan olacak ezecen bunları ah ah :)

onumde polis vardı o gitti heralde onu beklediler

Okan kardeş geçmiş olsun.

Böyle dallamalar malesef var , eminim kalabalık olmalarından biyerleri kalkmıştır.Tek kişi olsaydı sana o lafı diyen arkadaş hiç bir halt edemezdi ve sesini çıkaramazdı.Plakayı alsaydın bizde onu bi sahanlıkta yakalardık yani. :)

ah abi yaa sonradan aklıma geldi bi köşede köyerdikde nese gecti gitti

Geçmiş olsun ne diyim. Herif yanındakilerden g.t bulmuş. tek başına diyeceğini sanmıyorum. Dersede belli başlı şeyleri göze almış demektir. Hiç çekinmeyin derim :)
eyvallah saol yani kesin öle oldu ama nası gectim hehe kapak olsun onlara simdi yanındakiler dalga geciyodur sozunu geciremedin herif gecti gitti takmadı seni diye:queen::cherry:

Son düzenleme:
böylelerine acımayacaksın aslında, bunların delikanlılığı bu kadar işte, kalabalıklarsa güçlülerse seslerini çıkartırlar, takma kafana okancım boşver gitsin, çünkü böyle hanzolar bitmez bizim memlekette..

evet geçen gün akşam falan biri bana camdan ağzı alınmayacak söz sarfetti direk daldım kaskla sonra dedim fazla bulaşmıyım arkadaki arabalardan bi kaç kişinin indiğini gördüm dedim uzatmıyım atladım motoruma gittim... geçmiş olsun evet motosikletlere nedense başka bi gözle bakıyorlar...

böylelerine acımayacaksın aslında, bunların delikanlılığı bu kadar işte, kalabalıklarsa güçlülerse seslerini çıkartırlar, takma kafana okancım boşver gitsin, çünkü böyle hanzolar bitmez bizim memlekette..

yaaa emin abi aynen öle ah bir bire bire gelcegini bilsem nerdeeee kesin o yanındaki okuzlerde gelicek yanadan kestim arkadan gelen motorcuda yoktu :mrgreen: dedim de get yoluna uyma seytana bos degillerdir falan hastane yollarına düşme burdan

evet geçen gün akşam falan biri bana camdan ağzı alınmayacak söz sarfetti direk daldım kaskla sonra dedim fazla bulaşmıyım arkadaki arabalardan bi kaç kişinin indiğini gördüm dedim uzatmıyım atladım motoruma gittim... geçmiş olsun evet motosikletlere nedense başka bi gözle bakıyorlar...

kaskına saglık ya yanımdan bundan sonra nato tasıycam kask oldugundan beni etkilemez dingolara sıkarım camdan sonra bi ateşlerim anca yakalrlar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar