- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya motor dostları artık bukadarınada pes dedim
yer: nakkastepe - beylerbeyi yokusu
kahramanlar: nacizane ben ve o diger insan kılıgına girmiş palionun içindeki ibils
saat: 3
gizemi okuldan almak için atladım motora tın tın
gidiyoken malum nakkastepe kopru yolu baglantısı tıkalı onumde polis motoru arkada ben
kenardan kenardan kayıyoruz en son bi daraldı köşe o bastı gecti:cat: nası gecti anlamadım ama vay be dedim kendi kendime sonra palionun içindeki adam soforun yanında oturuyo kapıyı actı :queen:öle kapı acık duruyo içerde 5 kişiler aralarında konusuyolar bana bakıyolar bende adres falan sorucaklar heralde diyorum adam birden dondu eger beni gecersen asagı atarım seni :queen:dedi yan taraf sarampol :queen:bilen bilioydur orayı ilk dedimki sakasına yapıyo heralde dedim sonra anaaa kapamıyo kapıyı adam ciddi cıktı bi ara ceker gibi oldu hop gectim hemen arkamdan cıkan
ses:lan huopppp gecmeeeee :queen::queen::queen:
bende malum nası gectim anlamına gelen el hareketini yaptım anladınız zaten olayın saşkınlıgıyla bişi yapamadım zaten 5 kişiler linç ederlerdi ama bastım gittim o el yetti onlara içimden hay allahım oha yaaa yok artık daha neler diye diye anadolu hisarına okula vardım sizinle paylasmak istedim böle ilginç olay gecen varsa bu baslıkda toplıyalım baya malzeme cıkar saygılar :cat:
yer: nakkastepe - beylerbeyi yokusu
kahramanlar: nacizane ben ve o diger insan kılıgına girmiş palionun içindeki ibils
saat: 3
gizemi okuldan almak için atladım motora tın tın
ses:lan huopppp gecmeeeee :queen::queen::queen:
bende malum nası gectim anlamına gelen el hareketini yaptım anladınız zaten olayın saşkınlıgıyla bişi yapamadım zaten 5 kişiler linç ederlerdi ama bastım gittim o el yetti onlara içimden hay allahım oha yaaa yok artık daha neler diye diye anadolu hisarına okula vardım sizinle paylasmak istedim böle ilginç olay gecen varsa bu baslıkda toplıyalım baya malzeme cıkar saygılar :cat: