pes dedim ilginç bir olay

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilmiyorum yaa ölede yapsan bölede yapsan soykırım lazım bu dingillere ozamanda insan hakkı derler:mrgreen:

arkadaşım soyunu kıramayızki bunların yeni yetmelerde aynı yani devamı elir bunların benim demin yazdığımı yapın dicem ama doğru olmadığınıda biliyorum lakin dinsizin hakkından imansız elirmiş demişler :queen:

hagi birine yapıcan kardes yaaa ooofff of valla allah hepimize sabır kolaylık verisn

yanınızda biber gazı tasıyınnnn camdan ıcerı sıkıver gıtsın tupude atarsın ıcerı
gecen bı arkadas kosova ya gıtmıstı abı elbombası 5 euro dan satılıyomus sakat yer buralar dıyodu :) gıden olursa bı ıkı kasa getırsın surumden kazanır buralarda :)

yok okan spor akademısı sakın hergun onunden gecıyom ole seyler olmaz beykozda olur

yanınızda biber gazı tasıyınnnn camdan ıcerı sıkıver gıtsın tupude atarsın ıcerı
gecen bı arkadas kosova ya gıtmıstı abı elbombası 5 euro dan satılıyomus sakat yer buralar dıyodu :) gıden olursa bı ıkı kasa getırsın surumden kazanır buralarda :)

5euro vay beee:silent: bi kac tane almak lazım AK47 marka tufek :mrgreen:

yok okan spor akademısı sakın hergun onunden gecıyom ole seyler olmaz beykozda olur
bizim okulun orda olmadı zaten beylerbeyi nakkastepe yokusunun orda oldu bizim okulun orda olsa saglam kalırlarmı adı var besyo beden egitimi spor yuksek okulu :mrgreen:

Son düzenleme:
İçgüdülerimiz her ne kadar çatışmaya itse de sadece akıl ve sağduyu bizi selamete çıkarır. Bunu unutmamalıyız. Senin yukarıda yazdığını yapan motorcular var. Hatta zevk olsun diye yapanlar var. Bir otomobilin içindeki insanların yüreğini hoplatmak normal bir davranış değil. Anormal davranışları başkaları yaptığı zaman kötü de biz yaptığımız zaman iyi mi oluyor? Böyle bir düşünce olsa olsa yarım akıldır. Aklın yarımı ise insana fayda getirmez.

Bu yorumu çok tuttum :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olson,

ya bu tiplere uyuz oluyorum geçende ışıklarda bekliyorum taksici arkadan ititiriyor indim aşağı verdim veriştirdim müşteri vardı arabada,benim plaka yamulmuş bir şey yok ama can sonuçta kasten yapıyor bir kezde otoyol bileti alırken biri itti arkadan ve motor yan yattı .bu durumla sık sık karşılaşıyorum sizce ne yapmalı?

3 ayna kırdım ama artık sakin olmam gerek çünki bu bazı otomobil sürücüleri birbirlerine saygıları yokki bize olsun adamlar tınlamıyor bizi.:pr:

bi şey düşünüyorum arka çamurluğa bi küçük kutu taksam içine 3 uçlu çivi koysam arkadan selektör atana sıkıştırana boşaltsam yada takip edip müsait bi yerde kırsan sağını solunu diyorum ama bize yakışmaz tabi bunları içimdeki şeytan diyor:p
artık kaçıyorum araçlardam elimden geldiğince uğraşmak istemiyorum kurşun yetmez bunlara...

tuğper sende bendensin :) ben takip ediyorum trafiğin sıkıştığı yerde ya bi tekme yada bi çizik atıp kaçıyorum sıkıyosa yakalasın biliyorum doru değil ama içimi rahatlatmam lazım yoksa gece hırsımdan uyuyamıyorum :queen:

Ben çok kızdıysam kendimi arabanın yan taraflarında sağlam bi yere alıp Okan'ın söylediği meşhur hareketi yapıyorum..
Adam bişiyler söylemek için debelenirken gaza asılıp uzaklaşıyorum :)

Ben çok kızdıysam kendimi arabanın yan taraflarında sağlam bi yere alıp Okan'ın söylediği meşhur hareketi yapıyorum..
Adam bişiyler söylemek için debelenirken gaza asılıp uzaklaşıyorum :)

:queen::queen::queen::queen::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen: işte budur malum hareketlerde olmasa napardık hele yapıp gazlayınca nasıl rahatlıyorum gelemiyo ya hehehehe

Mersin İl Temsilcisi
Aşağıda yazacaklarımı ben kendime bile yakıştıramıyorum,insanlığa hiç yakıştıramam.
Cinnet hali bu olsa gerek,Allah korusun akıl fikir versin diyorum....
...................
Efendim,bir taarruz el bombası edinilir ve o açılan kapıdan içeri atılır...
Ya da 35 lik tabir edilen rakı şişesine benzin konulup molotof kokteyli denilen şey yapılıp yine o kapıdan içeri sallanır.

Nasıl ama nıhıaaa nnnıııııııhııııhaaaaa hhhaaaaaaaa........
.....................
Ruh sağlığı çooook önemli.

Acil şifalar diliyorum herkese.

hey gidi 68 genliği heeyyyy :bounce::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen: işte budur malum hareketlerde olmasa napardık hele yapıp gazlayınca nasıl rahatlıyorum gelemiyo ya hehehehe

Yaa geçen annemle babama söyledim böyle yapınca rahatlıyorum falan diye..
Annem hemen cık cık ne ayıp dedi ama babam savundu beni.. "afferim kızım en iyisini yapıyosun" dedi, anneme de kızdı "naapıcak motorda başka" diye :)

abi onlar insan kılığına girmiş birer şeytani yaratıklardır yada semumlardır:mrgreen:
işte o durumda eğer 5 kişi ise ve sende birşey yapamıyorsan alıcan abi plakasını polise vericen. diyecen ki bu herifler beni kasıtlı olarak şarampole yuvarlamak istedi. sonrasında polis uğraşsın. Ah bana yapacaklar ha. içimde kalmasın diye hiç bişi yapamasam bile böyle yaparım yaaa...

Yaa geçen annemle babama söyledim böyle yapınca rahatlıyorum falan diye..
Annem hemen cık cık ne ayıp dedi ama babam savundu beni.. "afferim kızım en iyisini yapıyosun" dedi, anneme de kızdı "naapıcak motorda başka" diye :)
ne anneme sölerim ne babama sölerim anında aylık akbili tutustururlar elime böle olayları bilselr:mrgreen:

Pes gerçekten de,
Dağdan şehre inmiş insan görünümlü maganda dehşeti bu olsa gerek..:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar