pes dedim ilginç bir olay

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında aynısını biz yapıcaz onlara toplu takılcan linç edicen onları ya.boşa fotosentez yapıyolar...
:cat::cat::cat: plan şu kadikoy pendik yolunda yem olan motorcu ölee dolanır kesin biri catıcaktır 1 saat içinde eger bulasmassa adam degilim sonra ortalıga 10 motorcu sotelendigi yerden cıka gelir adam orada korkudan öldürülür gönül rahatlıgıyla ewe donulur

:cat::cat::cat: plan şu kadikoy pendik yolunda yem olan motorcu ölee dolanır kesin biri catıcaktır 1 saat içinde eger bulasmassa adam degilim sonra ortalıga 10 motorcu sotelendigi yerden cıka gelir adam orada korkudan öldürülür gönül rahatlıgıyla ewe donulur
aynen tohumuna paramı weriyoruz hazımsız insan kırmalarına...

sanmam öle bi beyin yok onlarda :queen:
ah o benden once gecen motorlu polis benim arkamda olsaydı ya neolurdu ozaman gercş umursadıkları yok adamların anca bize ceza kessinler

sevgili dostum geçmiş olsun,
bizimde başımıza geldi ben iki minibüsün arasına mct 250 motor varken sıkıştırıldık bir keresinde kenar banka sürterek ancak kurtardık ama şimdi aynı şeyleri yapanlara iki şey yapıyorum ya daha ne olduğunu bile anlamadan yanından geçiyorum yada uygun zamanını bekleyip yanına hızlıca gelip depriyaja bastıktan sonra allah ne verdiyse gazı kökleyip yüreklerini müsait biryerden çıkartıyorum bu onlara yetiyor. ama yapılacak en iyi şey motor kullananların birlik olması ve her ortamda yapılanları aşağılayıcı ve rencide edici şekilde anlatmak maksat etraftakiler duysun yapmaya niyeti olan varsa veya yapan edepsizliğinden utansın yada bilsinki arkasından söylenenler bunlardır diye bu bütün motorcuların yapması gereken birşey yoksa sinir harbi sadece bizi bitiri onarada eğlence kalır.her şehirde veya büyük şehirlerde her mahallede guruplar kurup bunu yapanların plakasını almak gerekirse o plakaları ikazlı yazılarla duvarlara ağaçlara yapıştırmak. yapılacak şeyler daha çok ama çözümü ancak birlikle olur dostlar. bireysel hiçbirşey yapılamaz 2 döveriz 3 dayak yeriz bu aklıma gelen en akıllıca yol. başka fikirlerede hep açığım burada tartışıp çözümü bulup sonrada uygulamaya geçelim yoksa birgün bizim ruhumuza fatiha okunurken buluruz kendimizi.

tekrar geçmiş olsun kardeşim.

ah o benden once gecen motorlu polis benim arkamda olsaydı ya neolurdu ozaman gercş umursadıkları yok adamların anca bize ceza kessinler

al onların arabasını hurdaya götür parçala bidahada araba werme işine yürüsün araç o we onun gibilere fazla we lüks :D

Birliktelik şart...motorcuların birbirine destek olduğunu bilmesi gerek bu insanların. Bu düşünceyi kafalarına yerleştirebilirsek; motorculara yapılan trafik tacizlerini azaltabileceğimize inanıyorum.

geçmiş olsun abi ama genelde kaskı eldıvenı cızmeyı cıkarmadan allah ne verdıyse :queen: koyucak kafayı örnek :pr:

valla en iyisini yapmışsın yaman dı galiba yaptıgın hareketin ismi:mrgreen:

Birliktelik şart...motorcuların birbirine destek olduğunu bilmesi gerek bu insanların. Bu düşünceyi kafalarına yerleştirebilirsek; motorculara yapılan trafik tacizlerini azaltabileceğimize inanıyorum.

çok doğru herkesin birbirine yardım etmesi lazım :cat:

tek tek alıntı yapmak istemedim herkes dogru konusuyo cunku birliktlik sart ama cozum yok maalesef yani hep bişiler oluyo erkesin basından gecio böle olaylar ama hep birbirimize destekle kurtarıyoruz ayıp yaptıkları altındaki arabaları bi halt sanıyolar en kotu motorla bile alt ederiz haberleri yok bir cozum bulsak sonuna kadar varım sarp erem davasında brosur dagattık rola ben ist burak falan aslında cogaltım tek tek dolasıp bolge bolge apt kapılarına oto camlarına dagıtmaya ben varım baslık araba kullanmak ciddi iştir dige bir brosur vardı siteden birisi yapmıs ellerine saglık böle böle kendimizi ifade edici seyler olsa o durusmada benzin istasyonlarına pankart asılması bile dusunuldu ihsan hakan abi falan baya tartısıldı bu konu bence havada kalmasın sonucta bu sitede durumu iyi olan cok motorcu var benim maddi olarak yetmez ama işten gorevden kacmam kimsenin yokmu yuksek yerlerde torpılı illaki olan vardır bence konusulup kendimizi böle yollarla ifade etme vakti geldi

Şirketten çıktım gece 12de, eve kadar motorla geldim.. Şirketten arkadaşım Aslı servisle bizim eve geldi.. Ben evden bi mont bi kask daha aldım Aslı'ya verdim bastık gittik Tophane'ye.. Canımız sıkıldı gidelim Rumeli Hisarı na dedik.. Gittik ki heryer kapalı ben karşı şerite döndüm Aslı yı bekliyorum geri dönücez..

Aslı elinde kaskla gelirken bi araba içinde 2-3 tane zibidi geçti.. Aslı geldi bindi tam gidiyoruz bu zibidiler yavaşlamış iyice.. Arkalarında yavaş yavaş gitmeyelim dedim, sağa kırdım sağa geçti.. Sola kırdım sola geçti.. Durdum, sonra yine sağa kırdım, araba sağa geçerken sola döndüm hemen.. Şoförün camından bip biippp bi korna çaldım uzadım gittim yetişemediler :mrgreen:
Yalnız tam sağa geçerken beni solda görünce çok şaşırmıştı çok komikti :queen:

Şirketten çıktım gece 12de, eve kadar motorla geldim.. Şirketten arkadaşım Aslı servisle bizim eve geldi.. Ben evden bi mont bi kask daha aldım Aslı'ya verdim bastık gittik Tophane'ye.. Canımız sıkıldı gidelim Rumeli Hisarı na dedik.. Gittik ki heryer kapalı ben karşı şerite döndüm Aslı yı bekliyorum geri dönücez..

Aslı elinde kaskla gelirken bi araba içinde 2-3 tane zibidi geçti.. Aslı geldi bindi tam gidiyoruz bu zibidiler yavaşlamış iyice.. Arkalarında yavaş yavaş gitmeyelim dedim, sağa kırdım sağa geçti.. Sola kırdım sola geçti.. Durdum, sonra yine sağa kırdım, araba sağa geçerken sola döndüm hemen.. Şoförün camından bip biippp bi korna çaldım uzadım gittim yetişemediler :mrgreen:
Yalnız tam sağa geçerken beni solda görünce çok şaşırmıştı çok komikti :queen:
:mrgreen: bravo valla super ben yapamadım sasırmakla mesguldum o an yokki bizim altımızda suzuki hehe ama saka bi yana cok var ve inanın canımıza mal olmasından korkuyorum böle insanların yuzunden

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Tarafik kilitli iken kafeslilerin yanindan gecmek cok hos duygu. Insan aciyor boylelerine.

:mrgreen: bravo valla super ben yapamadım sasırmakla mesguldum o an yokki bizim altımızda suzuki hehe ama saka bi yana cok var ve inanın canımıza mal olmasından korkuyorum böle insanların yuzunden

Yok yok Suziyle deil, hyo ile yapmıştım bende:)
Vallaa benim bi arkadaşta Macit vardı Tophane de bi araba buna 3 kez çarpmayı denedi 4.de çarpıp kaçtı..

Bunları tespit ve imha etmekte ne yazıkki olanaksız..

rola abim yanında keser tası derken saka yaptıgını sanmıstım ama ciddi ciddi dusunmeye basladım

zıtlaşarak daha fazla tehlikeye atılmaya gerek yok..
hakettikleri malum ama allahından bulsun :)

arkadaşlar ben bu işin çözmnü buldum ilk iki olayımdan sonra oturup dşndm ne yapabilirim die ve bi çözm buldum beni sıkıştıran zerime sren veya camdan laf atanı önce sakinlikle karşılıyorum sonra bir mddet takip ediyorum ve trafiğin sıkıştığı bi alanda kaçıcak yerimi ayarladıktan sonra arabasının yanına gelip elimdeki kesici yada delici bi aletle tabiri caizse arabasını ağlatıp kaçıyorum :bounce: bunu yaptığım şerefsizin tekrar bi motorcuya bulaşabiliceğini sanmıyorum saygılarımla :rendeer:

Yarım akıl...

sevgili dostum geçmiş olsun,
şimdi aynı şeyleri yapanlara iki şey yapıyorum ya daha ne olduğunu bile anlamadan yanından geçiyorum yada uygun zamanını bekleyip yanına hızlıca gelip depriyaja bastıktan sonra allah ne verdiyse gazı kökleyip yüreklerini müsait biryerden çıkartıyorum bu onlara yetiyor.

İçgüdülerimiz her ne kadar çatışmaya itse de sadece akıl ve sağduyu bizi selamete çıkarır. Bunu unutmamalıyız. Senin yukarıda yazdığını yapan motorcular var. Hatta zevk olsun diye yapanlar var. Bir otomobilin içindeki insanların yüreğini hoplatmak normal bir davranış değil. Anormal davranışları başkaları yaptığı zaman kötü de biz yaptığımız zaman iyi mi oluyor? Böyle bir düşünce olsa olsa yarım akıldır. Aklın yarımı ise insana fayda getirmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar