Performans arttırma

Dişli büyütme niyetinde değilim zaten 140-150 yapıyor motorum bu hızlar bana yetiyor zaten , benim istediğim daha seri bi motor olabilir mi ? Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum

yokuş aşşağı rüzgar arkadan eserkenmi gördün o değerleri ?
45 kilo üstündeysen o kadrana güvenme arkadaşta rt 180 vardı yokuş aşşağı kafayı siperliğe gömüp gidiyordu bende yanından 145 le geçtim ilerde mola verdik dediği 153 gördüm kadranda ? dedim imkansız nerde gördün 153 km yanımdan geçtinya o zaman dedi. :) 145 le geçtim yanından dediğimde bana kadranımın bozuk olduğunu söyledi :)
kadranlar bazen aldatıcı olabiliyor bakıyorlar gücü arttıramıyorlar kadranla oynuyorlar.

Anlaşılan bu konuda yapılabilecek bişey yok ! Kimse olumlu bişey söylemiyor

Ne yapalım arkadaş? Motorun kapasitesi belli zaten.
Kalkışlarda serilik istiyorsan ön dişliyi 1 diş küçült. Son hızın düşer fakat kalkışlarda motor daha hızlı bir şekilde ivmelenir. Vites aralıkların kısalır.

Merhaba. Aynen dediginiz gibi yapilacak bisey yok. 15 beygir motordan ne bekliyorsunuz? Motor blogu ile ve disli ile de oynamak istemiyorsunuz. Bu sekilde dusuk sikistirmali, 4 zamanli atmosferik bir motora ne yaparsaniz yapin bir sey degismez. hava filtresi, egzoz, karburator marburator ile oynayip %10 guc artisi bile elde etseniz (ki cok zor) %10 guc, 1.5 beygir yapar. O kadar artisla nasil bir ivme artisi bekliyorsunuz?

Hatri sayilir bir ivme hissetmek icin, silindir buyutmek, aşırı besleme uygulamasi gibi fantastik seyler yapmaniz gerek. Fantastik diyorum cunku bunlari yapip, tonla para harcayip, ayar tutmaz ve surekli ilgi isteyen bir motor sahibi olmak yerine satip yenisini almak daha makul olur.

kitler var ama nasıl oluyor motorun içi değiştiriliyormu bilmiyorum araştr istersen.. Malossi kit falan vardı:cat:

serilik biraz da sürücünün kendisine bağlı.Ayrıca shell de nitro benzin vardı bir ara yanlışlıka benim motora koymuşlardı adam tam ben giderken söylemişti gaza dikkatli bas vs. inanmamıştım ama hız bir 20 KM oynadı ivmelenme de de gözle görülür bir artış yarattı tabi bana öyle gelmiş te olabilir :D

serilik biraz da sürücünün kendisine bağlı.Ayrıca shell de nitro benzin vardı bir ara yanlışlıka benim motora koymuşlardı adam tam ben giderken söylemişti gaza dikkatli bas vs. inanmamıştım ama hız bir 20 KM oynadı ivmelenme de de gözle görülür bir artış yarattı tabi bana öyle gelmiş te olabilir :D

Hocam öyle şey mi olur :D sonra durduk yere motoru yakmayalım

Forum forumluktan çıkmış. Millette ağız varya laf yaptım sanıyor. Adam orada motorun serileşmesi için çözüm arıyor. Millet yok başlığı yanlış anlıyor , yok pulsarı geçiyomuş . Falan filan boş boş muhabbetler ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar