performans artırıcı urunler ve etkılerı

merhaba arkadaslar benım 150 mc motosıklet te bıraz daha yorulmadan performans ıstıyorum bıraz arastırma yaptım bujı -
karburator ıgnelerı fln degıs yazıyodu nette takılırken boyle bırsey buldum

http://www.rialli.com/10004__karburator-komple-200cc-cg-elden/

bu motorun performansında etkı edermı ederse ne kadar eder aynı karburator var uzerınde performans bujı başlıgı ve çift tırnak bujı koyup ustune performans egzoz koysak nasıl artış olur ?
motor 15.000 km de rektefıye gerektıgı zaman 200 cc olarak değiştiricem.

yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar .

( kımse sat ustne para koy hızlı bse al demesın cunkı param olsa zamanında bu motoru alıp suan bunları yapma ıstegı duymazdım =) ) saygılar

eksozdan bişey olacağını zandetmem. Fazla yakıt. Çift tırnaklı buji yerine iridyum buji tak ngk. Orjinal olsun. Motorun cg serisinden galiba. Orjinal krank 200 cc kaldırmayabilir. 150 cc öneririm 125 likse eğer. 200lük yapacağım diyorsan krangıda değiştirmen lazım diye düşünüyorum. 150 lik yaptırırsan karbüratörü değiştirmene gerek yok 200 lük yaptırırsan değiştir. Bunlar benim fikrim. Arkadaşlar ne der bilemem.

162 cc miş motor fabrıka verılerı oyle dıyor 200 cc lık zarar vercegını zannetmem ama tavsıyer ıcın teşekkurler

162 cc ise eğer fazla zorlamadan sürersen kaldırır ama yakıt sarfiyatıda artacaktır. Kolay gelsin

teşekkürler ama performans olayı ne olur yakıt 15 yakarken 30 yakacak degıl sonucta :D gnede denıcem yorumları bızzat ıletırım saygılar ıyı aksamlar

torku ve performansı artar dişli sayılarını değiştirmen gerekir ön 1 diş büyür veya arka bikaç dişli ufalır yakıta gelince benim motor 125 likken 10 ltre ile 400 km yapıyodu. Şimdi 155 cc 10 ltre ile 340 km civarı yapıyo ona göre hesapla

Bende bu carbüratörden kullanıyorum ama benim makina 200 cc. Karbüratör boğazın uyuyorsa takabilirsin. Fakat çokta performansta farklılık olacağını sanmıyorum. Birde iridyum bujinin çift tırnaklının performans a etkisi 150 cc lik bir makinada hissedilir derecede artmıyor. Rektefiye yaptırırsan yani cc yi yükseltirsen elbette olur. Bu halde iken cg 200 takarsan yakıtın en fazla 100 km de 1 lt artar. Çünkü motorun çekebileceği yakıt belli.

Bende bu carbüratörden kullanıyorum ama benim makina 200 cc. Karbüratör boğazın uyuyorsa takabilirsin. Fakat çokta performansta farklılık olacağını sanmıyorum. Birde iridyum bujinin çift tırnaklının performans a etkisi 150 cc lik bir makinada hissedilir derecede artmıyor. Rektefiye yaptırırsan yani cc yi yükseltirsen elbette olur. Bu halde iken cg 200 takarsan yakıtın en fazla 100 km de 1 lt artar. Çünkü motorun çekebileceği yakıt belli.
oncelıkle yorumlar ıcın sağolun karburator sıparısı verdım geldıgınde once orjınal son hzı sonra 200 cc son hız vıdeo cekıp koyacagım saygılar ... bır sorum olacak search16 senın motorun max hız nedır .

Ben 140 üzerine çıkamadım. KM 1100 de belki ondandır. 155 km hızı arkadaşımın motoruyla gördüm düzde hemde. Bujiyi iridyum yaptım, hava filtresini değiştirdim, karbüratör memelerini değiştirdim sürate etkisi olması. Yakıt arttı. Sonra orjinaline döndüm.

Teknik olarak, egzost çıkışının sonundaki Susturucu yu çıkarırsan performans artar. Ama mahalle halkı ne der onu bilemem. Kişisel olarak da tasvib etmem.
Daha iyi bir susturucu performansını daha az azaltarak gürültüyü kesebilir de, araştırmak lazım yani..

(Formula1 arabalarında susturucu yoktur onun için o kadar gürültülü çalışırlar.)

egzoz içindeki sustucuları almak motoru rahatlatır ve vites aralanırı uzatir(not:bu her motorda degil yanlıs anlasılmasın cup-cg-moped tarzlarında) çok ses yapıyo ama birazda zevk işi yani... buarada başlıgı görunce bende yanlıs anladm xD :pr: :pr:

Mc'nin motoru Cg degilki ustten egzantikli bi kere, cg 200 takmayi nasil dusunuyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar