Siparişin gelmemesi gibi bir durum söz konusu değil rialliden alışveriş yapan özellikle ybr topiğinde onlarca arkadaş var hiçbirinden bu yönde şikayet duymadım henüz rialli hatay menşeyli işini iyi yapan ortalama piyasa fiyatının altında ve genelde pek bulunmayan ürünleri satan insanlar gönül rahatlığıyla alışveriş yapabiilirsiniz bir sıkıntı olursa da telefonla ulaşırsanız yardımcı olurlar.
Belki sizin için bir zevk hobi küçük cc motorları modifiye edip yükseltmek ama harcadığınız zamana ve paraya direkt 250 cc motor almak daha makul bence çünkü ayar tutmak dediğimiz bir tabir maalesef küçük cc motor için yapılan modifiyerde geçerli uzun vadede sadece motora zararı olan uygulamalar herşeyi geçtim motorun çatısı bu gücü kaldırabilirmi orasıda meçhul kendi güvenliğiniz açısından kontrolsüz bir güç yaratılıyor bence 125 cc motorlarda 110 sonrası motor kendinden geçiyor zaten daha yüksek hızlarda tehlikeli olabilir diye düşünüyorum önemli olan hızlanmak değil o ölçüde durabilmek.
Saygılar..
merhaba sayın psyche rialliden ilk alışverışım değil bilgilendirmenız icin teşekkürler ben hataylıyım sahipleri uzaktan biyerden akrabam olurmuz ( ben tanımam ama dedem dedi ) komple motosiklet yapmıstım buradan aldıgım parçalarla
motosikletim 125 cc değil oncekı mesajlardada dedıgım gıbı orjinal oalrak 162 cc mıs ona dayanarak yukseltme yapıyorum zaten yoksa 125 olsa ugrasmazdım hem cok para harcamak değil amacım sadece denemek baktım olmuyor hıc kendımı kasmadan eskı karburatorunu takıp devam ederım o yuzden dusuk ucretlı birsey alayım dedım . gelmesını sabırsız bır sekılde beklıyorum . amacım kendı katdıgım bırseyler olması ve paramın olmaması aldıgım 600 tl maas ve eve yardımcı olmak gıbı durumlarda var o yuzden ha dıyıp yuksek cc motosiklet alamıyorum .
---------- Post added at 13:41 ---------- Previous post was at 13:38 ----------
işe yarayacagını bılmedıgım ıcın okadar para yatırmak ıstemıyorum =) teşekkürler genede