peki motoru kışın kaldırırken depoyu mazotla doldursam???

arkadaşlar aklıma şöyle bir fikir geldi biz tatlı su motorcuların genelde motorlarını kışın kaldırırken içimize dert olur acaba depo paslanırmı vs bide benzin ucuyo haliyle mazot koysak nasıl olur hıc motora ındırmeden mazot koysak sonrada benzınle ıyıce yıkasak yıne kullansak olurmu benzın mazot benzın yag karısımının motora zararı dokunurmu motoru kurbandan sonra yaklasık 3 4 5 ay hiç çalıstrmicam nasıl olur sizce ?

Moderatör
Mazot koyup onu temizlemeye çalışacağına, başına bir sürü iş açana kadar, 3-4-5 ay çalıştırmamaktan vazgeçip haftada bir 5 dakika çalıştırsan? Depodaki benzin depon hava almadığı sürece uçmaz ayrıca..

motor konyadaaaa ben ankaradaaa bende ıstemezmıyım her hafta bı kokluyum nefesıme cekıyım fakat sartlar:S:S

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mazot doldur,gazyağı doldur ama benzin hortumu ve benzin diyaframını unutma.
Klasik galiba motor ona göre yazdım.

Motosikletten bu kadar uzak kalınırmı? Nefes alamaz insan ben bir gün bakım için bile uzaklaşmak istemem ne yapıp et motoru yanına getir arada çalıştır onu yaza hazır olsun.

yazıyı dıkkatlı okuyun ben ankarada motor konyada kardes 16 yasımdayım ahh ahh uyuyamıyorum:S:S::S:S getırtmıyolar koyde motor motor arora ar 100 7

yazıyı dıkkatlı okuyun ben ankarada motor konyada kardes 16 yasımdayım ahh ahh uyuyamıyorum:S:S::S:S getırtmıyolar koyde motor motor arora ar 100 7

Oğlum yaşındasın yanında bile olsa ehliyet yoktur binemezsin zaten beklemek zorundasın ne yapıyorsun okuyormusun?

cross olsaydı ver bana anahtarı ben kullanırım senin yerine diyecektim:mrgreen:hemde depo niye dolu olacak ki?hiç bişi olmaz boş olsa da.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
16 yasindasin ve motorunu alamiosun ilginc:silent: bence biras ikna etmeye calis babani gerekirse aglama numarasi yap:queen: kesin bi sonuca ulasirsin:rendeer:

Benzin musluğu varsa kapat ve git, yoksa benzin otomatı var demektir yine bırak ve git.... :bounce:

16 yasindasin ve motorunu alamiosun ilginc:silent: bence biras ikna etmeye calis babani gerekirse aglama numarasi yap:queen: kesin bi sonuca ulasirsin:rendeer:

bi motorumuz warya ondada sorun çıakrtıosunuz ne yapcam ben başka öleyimmi he.. bi sosyal yaşantım o herşey biyere kadar tamam ya istemiorum satın mtoru... istemiorum . böle dedin mi hiç?

arkadaşlar hazır konu açılmışken bende bişey sorayım size bende motoruma yaklaşık 3-4 ay binmeyeceğim aküyü söksemmi yoksa hiç karışmayayımmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar