kanka Allah daha çok versin yav...![]()
Doni dayı burdayım...Remazan biraz stres olcak kanka yav....Ne bilim oruç tutarız Cumaya gideriz ama heyecan yok baba...hüşu yok...ona üzülürüm...Hayırlı bir kul olamadık...Remazan geldi benim gibi tatlı su müslümanları coşar artık...ale:
hacı şu remazan mevzuunda haklısın bea kara kara düşünüyom nasıl geçecek bu bir ay :silent: tatlı su müslümanı olmak da zor iş yani hacı dayı :mrgreen:
Kanka en son teravihe gittiğimde 15 yıl önceydi...Bir jet imam vardı...Boıng mübarek....Cumaya giderim ama teravih vs...eski tadı yok be baba...dip dibe ayak kokularıyla havasız camide olmuyor abi ya... ben şimdi nasıl müslümanım...Valla utanıyom halimden...Bu ne üşengeçlik Dayıcım ya...Hazzın zirvede olması gereken dönemde içimden geçenler bunlar...
BABOCAN ÇENÇ OLAYINA MALZEME OLMAYALIM DİYE.:queen: .ANLATABİLDİM Mİ?:silent: . İNTERNET TÜRKİYEDE BAŞKA AMAÇLAR İÇİN DE KULLANILIYO MALESEF...araya cart diye girdim ama sanki birşeyler eksik gibi...plaka olabilir mesala...trafik sıkışıkken bir motorlu ekip çevirmesi olduğunda yada kaza yaptığında nolucak? neredeyse hergün trafiğe çıktığımda en az bir tane plakasız ''racer'' görüyorum..hadi plakalık iptalini filan anladım ama merak ettiğim neye güvenip de plaka takmıyorsunuz?
JaNTi tşkler babocan .Amacım burada yeni arkadaşlık edinmekti..Kavga etmemin dilleşmenin mantığı yok bence . Siteninde amacı paylaşım ve dostluk..Tabi ki bazı açılan konulara fikrini yazıp paylaşıma açabilirsin..Bunu da yaparken gelecek eleştirilere de (saygı çerçevesi aşılmayarak ) katlanmalı insan..Tekrar söylüyorum BEN DOST EDİNMEK İÇİN BURDAYIM..Saygılar. SİTEDEKİ KANKALARIMA DA HAYIRLI RAMAZANLAR..Murat çok temiz KaLpLi bir arkadasımızdır.Zamanında yerLi HarLeyi iLe iLgiLi bir başLık açtı 40 tane arkadaş birden usLupsuz bi şekiLde eLeştirmeye başLadı fakat kendisi her zaman ki efendiLigi ve hoşsohbeti iLe ortamı germeden kapattı.Yeni makinan hayırLı oLsun,daha iyiLerine binmen diLegi iLe güseL Kardeşim...
guzel makina
bundan da dunya da 600 orijinal seri uretim var biri bendenizde![]()
BABOCAN SENİN MAKİNANIN RESİMLERİNİ KOY BİZDE BAKALIM YAW..TŞKLER.SAYGILAR..:rendeer:valla yigidi öldür hakkını ver ... 3 motorda cok güzel motoru olan koyuyor bişzde bakıyoruz![]()
Babocan normalde plakası var..Ama tanıtım amaçlı resim çekildiği için plakayı söktük.YANİ ÇENÇ olayına karşı..Anlatabildim herhalde..Tşkler..Saygılar:rendeer:araya cart diye girdim ama sanki birşeyler eksik gibi...plaka olabilir mesala...trafik sıkışıkken bir motorlu ekip çevirmesi olduğunda yada kaza yaptığında nolucak? neredeyse hergün trafiğe çıktığımda en az bir tane plakasız ''racer'' görüyorum..hadi plakalık iptalini filan anladım ama merak ettiğim neye güvenip de plaka takmıyorsunuz?