Peki Bu Makinam Nasıl..!!!

hacı motoru gösterdin tüydün...Napalım biz motoru...bize iki damla paylaşım yeterde artar...

özür Dilerim Babocan..işten Başımızı Kaşıyamıyoz Ki..havalarda Soğumaya Başladı..artık Motorları Garaja Koyup Arabaya Binecez..ben Bakımını Yaptım..garaja Koydum Motorları..

Son düzenleme:
İnşallah oda olur dostum ne diyelim...Herşey gönlünüzce olsun...

Doni dayı burdayım...Remazan biraz stres olcak kanka yav....Ne bilim oruç tutarız Cumaya gideriz ama heyecan yok baba...hüşu yok...ona üzülürüm...Hayırlı bir kul olamadık...Remazan geldi benim gibi tatlı su müslümanları coşar artık...:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Doni dayı burdayım...Remazan biraz stres olcak kanka yav....Ne bilim oruç tutarız Cumaya gideriz ama heyecan yok baba...hüşu yok...ona üzülürüm...Hayırlı bir kul olamadık...Remazan geldi benim gibi tatlı su müslümanları coşar artık...:pale:

hacı şu remazan mevzuunda haklısın bea kara kara düşünüyom nasıl geçecek bu bir ay :silent: tatlı su müslümanı olmak da zor iş yani hacı dayı :mrgreen:

araya cart diye girdim ama sanki birşeyler eksik gibi...plaka olabilir mesala...trafik sıkışıkken bir motorlu ekip çevirmesi olduğunda yada kaza yaptığında nolucak? neredeyse hergün trafiğe çıktığımda en az bir tane plakasız ''racer'' görüyorum..hadi plakalık iptalini filan anladım ama merak ettiğim neye güvenip de plaka takmıyorsunuz?

Murat çok temiz KaLpLi bir arkadasımızdır.Zamanında yerLi HarLeyi iLe iLgiLi bir başLık açtı 40 tane arkadaş birden usLupsuz bi şekiLde eLeştirmeye başLadı fakat kendisi her zaman ki efendiLigi ve hoşsohbeti iLe ortamı germeden kapattı.Yeni makinan hayırLı oLsun,daha iyiLerine binmen diLegi iLe güseL Kardeşim...

hacı şu remazan mevzuunda haklısın bea kara kara düşünüyom nasıl geçecek bu bir ay :silent: tatlı su müslümanı olmak da zor iş yani hacı dayı :mrgreen:

Kanka en son teravihe gittiğimde 15 yıl önceydi...Bir jet imam vardı...Boıng mübarek....Cumaya giderim ama teravih vs...eski tadı yok be baba...dip dibe ayak kokularıyla havasız camide olmuyor abi ya... ben şimdi nasıl müslümanım...Valla utanıyom halimden...Bu ne üşengeçlik Dayıcım ya...Hazzın zirvede olması gereken dönemde içimden geçenler bunlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kanka en son teravihe gittiğimde 15 yıl önceydi...Bir jet imam vardı...Boıng mübarek....Cumaya giderim ama teravih vs...eski tadı yok be baba...dip dibe ayak kokularıyla havasız camide olmuyor abi ya... ben şimdi nasıl müslümanım...Valla utanıyom halimden...Bu ne üşengeçlik Dayıcım ya...Hazzın zirvede olması gereken dönemde içimden geçenler bunlar...

üzülerek sana katılıyorum
niye böyle bende bilmiyorum

araya cart diye girdim ama sanki birşeyler eksik gibi...plaka olabilir mesala...trafik sıkışıkken bir motorlu ekip çevirmesi olduğunda yada kaza yaptığında nolucak? neredeyse hergün trafiğe çıktığımda en az bir tane plakasız ''racer'' görüyorum..hadi plakalık iptalini filan anladım ama merak ettiğim neye güvenip de plaka takmıyorsunuz?
BABOCAN ÇENÇ OLAYINA MALZEME OLMAYALIM DİYE.:queen: .ANLATABİLDİM Mİ?:silent: . İNTERNET TÜRKİYEDE BAŞKA AMAÇLAR İÇİN DE KULLANILIYO MALESEF...:pr:

Murat çok temiz KaLpLi bir arkadasımızdır.Zamanında yerLi HarLeyi iLe iLgiLi bir başLık açtı 40 tane arkadaş birden usLupsuz bi şekiLde eLeştirmeye başLadı fakat kendisi her zaman ki efendiLigi ve hoşsohbeti iLe ortamı germeden kapattı.Yeni makinan hayırLı oLsun,daha iyiLerine binmen diLegi iLe güseL Kardeşim...
JaNTi tşkler babocan .Amacım burada yeni arkadaşlık edinmekti..Kavga etmemin dilleşmenin mantığı yok bence . Siteninde amacı paylaşım ve dostluk..Tabi ki bazı açılan konulara fikrini yazıp paylaşıma açabilirsin..Bunu da yaparken gelecek eleştirilere de (saygı çerçevesi aşılmayarak ) katlanmalı insan..Tekrar söylüyorum BEN DOST EDİNMEK İÇİN BURDAYIM..Saygılar. SİTEDEKİ KANKALARIMA DA HAYIRLI RAMAZANLAR..

Son düzenleme:
sidik yarışına dönmüş başlık.arkadaş R1 demiş resim koymuş arkadan harley çıktı.:) şimdide parisli bir arkadaş buda benim ki diyor.:silent:
guzel makina
bundan da dunya da 600 orijinal seri uretim var biri bendenizde
muratcbrrepsoluz3.jpg

dostum motorun çok güzel "( R1 )" güle güle kullan.:mrgreen:

red

valla yigidi öldür hakkını ver ... 3 motorda cok güzel motoru olan koyuyor bişzde bakıyoruz:)

Babocan normalde plakası var..Ama tanıtım amaçlı resim çekildiği için plakayı söktük.YANİ ÇENÇ olayına karşı..Anlatabildim herhalde..Tşkler..Saygılar:rendeer:

güzel motosikletmiş..maşallah gıcır gıcır... allah kaza bela göstermesin..

yanlız bir hatırlatmada bulunacaktım..(muhakkak ki sizde farkındasınızdır)
motosiklette sürücünün kan gurubu A Rh+ yazıyor... sizin kişisel ayarlarınızda ise kan gurubunuz 0 Rh +.. allah korusun bu ileride istenmeyen acil bir durumda problem yaratmasın......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar