Peki Bu Makinam Nasıl..!!!

selam arkadaslar evet makineleriniz cok guzel allah hepinize kazasiz belasiz yollar nasip etsin .
bir de benim makineye bakalim dunyada 600 orjinal adeti olan bu makineden fransa da 200 tane bulunuyor ve bunlardan biri de ben deniz in. duyurulur.
pardon resmi yukleyemiyorum avatardan idare edin istiyene ozel gonderebilirim video da olabilir.

koltuk kısmı hoşuma gitti.
birde sağ taraftaki motor kısmının üstünde kırmızı çizgili topuza benzeyen şey ne ?:silent:

guzel makina
bundan da dunya da 600 orijinal seri uretim var biri bendenizde
muratcbrrepsoluz3.jpg

kask koruma yok ve tektekersin...şortla birde...Allah motoruna bi zarar vermesin...

R1 topicinde de harley kelimesi ne kadar gereksiz duruyo

pariste motora böyle biniliyo demekki :farao: evet kıskandığım için böyle yazdım :bounce:

birader benim egoyu patlatma şimdi...ilgi manyağı olduk zaten...:queen:

al birader gözün motor görsün...cbr125e benzemez bu...bakarken 3 kulvallah bir elham oku besmele çek...aklın gitmesin...:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
R1 topicinde de harley kelimesi ne kadar gereksiz duruyo

pariste motora böyle biniliyo demekki :farao: evet kıskandığım için böyle yazdım :bounce:

o bi harley r1 olsun r6 olsun cbr 1234568910 olsun farketmez o gereksiz deyildir hiçbi yerdeçünkü O bir HARLEY DİR metehan abi de oturmuşsa bide o harleylere hiç gereksiz deyildir:)

Mete abi tanrı motorunu kutsasın ne diyim :queen:

arkadaşım sen bu R1'i ne kadara aldın acep bide ne kadar bunalrın yakıt sarfiyatı bildirirsen sevinirim

Bende para biriktiriyorum hesapladım bastonla gezince alabilirim anca:p :p:p

Honda CBR 1000 de çok güsel yaa görünmeyecek motor değil kalıplı motor :):)

birincisi kardeşin değilim.
ikincisi güle güle bin
ÜZÜLDÜM BAK ARKADAşş.
ALLAH RAZI OLSUN...
SENDE GÜLE GÜLE BİN...:rendeer:

murat kardeşim bu kadar ukalalığıma sesini çıkarmayıp birde teşekkür ediyosan ben ne diyim hocam...sağlam bir arkadaşsın...sabır testinden başarıyla geçtin...:queen:
:rendeer:
WALLA YAMAN ADAMMIŞSIN BABOCAN..TUŞA GETİRME OLAYI HIII.:queen: .TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM..
BENCE AYNI YAŞLARDAYIZ (34).:cat: .GÜZEL KARŞILAMAYDI.:queen: .TEKRAR TŞK..SAYGILAR..:rendeer:

muratgergerlinin motorlarını gördük ama muhabbetine paylaşımlarına nail olamadık...
BABOCAN BEN BURDAYIM YAW..SELAMINALLEYKÜM..
MUHABBETE AÇIĞIMDIR WALLA..:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar