Yakın zaman da maxi scooter'dan supersport'a geçiş yaptım. Deneyimlerimi paylaşayım, belki faydalı olur senin için.
- SuperSport'ta motoru bacaklarınla kavradığın için, motosiklet üzerindeki hakimiyetini çok daha fazla hissediyorsun. Scooter'da ise motor senin altında emanet gibi duruyor. Virajlarda vs. bunu çok rahat farkedersin.
- Scooter'ın küçük tekerlekleri nedeniyle yolda en ufak çukurda daha sert darbelere maruz kalıyorsun. SuperSport'ta tekerler daha büyük olduğu için bunları daha yumuşak hissettiriyor.
- Artçı scooter'da çok daha rahat eder.
- Scooter'da artçının yükünü daha az hissedersin. SuperSport'ta dik oturuş / tutunacak aparat olmadığından artçının yükü sana daha fazla binecek. Bu da seni daha çok yoracak
- Scooter'ın sele altı bagajı ıvır zıvırı atmak için oldukça güzel. Scooter bagajını arayabilirsin.
- Scooter kullanırken kendini motorun önüne atan yayalar, SuperSport'u 100 metreden gördüğünde yola çıkmışken geri adım atıp senin geçmeni bekliyor. Bu ülke de görüntü daha önemli sanırım.
- Supersport'un sürüş keyfi
bence scooter'a göre çok çok daha iyi. Bu biraz zevk meselesi tabi ama scooter'dan sonra ben supersport'u çok daha severek kullanıyorum.
.