Pcx 125 egzoz ile ilgili

Sa beyler , bende pcx 125 var böyle basslı ve sexy bir ses çıkarsın istiyorum.Sizce hangi egzozu taktırıyım ve max bütçem 150 tl bu fiyata iyi egzoz bulurmuyum veya bulsam taktırtsam garantiden çıkar mı ? aranızda scootera taktıranınız varsa yardım edebilir mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------

Sa beyler , bende pcx 125 var böyle basslı ve sexy bir ses çıkarsın istiyorum.Sizce hangi egzozu taktırıyım ve max bütçem 150 tl bu fiyata iyi egzoz bulurmuyum veya bulsam taktırtsam garantiden çıkar mı ? aranızda scootera taktıranınız varsa yardım edebilir mi ?

yok mu bi bilgisi olan -.-

4 silindir ve v-twin dışındakilere egzoz yakışmıyor benim görüşüm boşa masraf gibi geliyor

4 silindir ve v-twin dışındakilere egzoz yakışmıyor benim görüşüm boşa masraf gibi geliyor

Bugün Tiger egzozlu Duke 200 kullandım, efsaneydi hocam. Çok derin geliyordu sesi, kulak tırmalamıyordu ama durak vb. yerlere gelince hanzo gibi hissettiriyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------

yok mu bi bilgisi olan -.-

Bize sexy dediğin sesi anlatabilir misin MotorcuMetos :mrgreen:

DKN

sexy egzoz isteyen deldirsin. egzoza bişey etsin :mrgreen:

Ahabsbsbbdwbjsjsns

Kusura bakma hocamda nasıl o 2 kelimeyi egzoz markası sanmayı başardınız ?

haydaa :queen: valla ağlancak halime gülüyorum sabah 6 da kalktım pc başında uyukluyorum tam okumamışım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------

Bugün Tiger egzozlu Duke 200 kullandım, efsaneydi hocam. Çok derin geliyordu sesi, kulak tırmalamıyordu ama durak vb. yerlere gelince hanzo gibi hissettiriyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------

Bize sexy dediğin sesi anlatabilir misin MotorcuMetos :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=M9OtL-Lx_I4 bu videodaki gibi usta :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar