Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pazar günü Artur'daydim bu dingili çağırdım gelmedi.
tam bir hiyarsin olm.
Pazar günü Artur'daydim bu dingili çağırdım gelmedi.
Koordinat alayım.
❤️Honda❤️;4695371' Alıntı:Tesekkur,
Motorun hakkini veriyorum.100.000 km yi gectim.
Gezmedegim yer kalmadi.Tabi bazi amatorlere gore 16.000 km 60 kmh ortalama ile yapilmasi onlara cok dusuk gelebilir,ama isi bilen biri bilir ki 60 kmh ortalama son derece normal bir surat.
Peki Yilda 2000 3000 km yapanlar mi cook hakkini veriyor
Ulen motorun var servisle ise giden adamsin,serviste kimbimir kac saat kaybediyosun.kisin kullanmassin,yagmurda zaten cikmazsin.ayda yilda motoruna binip hakkini verdigini saniyosun di mi,cok acinasi.
Haluk gelirse onunla kaz dagina cikarix.Su an girisler yasak tabi de ben yasak olmayan yollari da biliyorum.
Var misin Haluk he ?
❤️Honda❤️;4695337' Alıntı:16.000 lik veri istiyorum
Bu 16.000 km icinde yax kis,ise gitme markete gitme o koy senin bu koy benim dolasma da var.
10000 km si otobandir tabi.
Arkadasr sevdigim kisilere ve onlarin arkadaslsrina motorumu satabilirim..goruyosunuz iste mukemmel kullanilmis bir motor.
Ama herkese de satmam,angrybird gelip yakvarss sieee derim.
F54 ciksa arksdsa bajiyoruz dese hadi ordsn yurru derim.
Fiyat 11.000 usd cok uygun..cyan gibi kan emici degilim ben.
benim çevremde 60 yaşına gelmiş afrikacı abiler de var ama dct kullanmazlar dct kötü değil ama AT tarzına aykırı çünkü bizde arika alıp otobanda gezilmez veya 3.3 lt yakmaya uğraşılmaz otomatik motosiklet isteyen gidip integra veya x max almış
grubta afrika transalp 1200gs tenere vstorm 650 si olan arkadaşlar mevcut
ha bu arada sana tavsiye eğer 3.3 büyük bir sarfiyatsa bence kendine nmax155 al 100 km/h ile 100 km de 2.4 lt benzin yakıyor yani her 100 km bir efes parası cebine kalır
yani arkadaşa senin motoru bakmayız
❤️Honda❤️;4695610' Alıntı:Yaaa birak bu isleri f54 yalvarsan sana ve cevrene satmam zaten.
Halaaaa nmax tavsiyesi veriliyor.Ben bu motorla 100k yi devirdim olm ne tavsiye ediyosun nmax cb125f ile uzun yollarda persisan mi.olayim ?
Bi de sen ben senin gibi degilim,kotu bir parkurda motoru her yere dusurdugunde fotograflayip "hakkini veriyorum aletin" pozu kesmek bana gore degil.
Cok sukur afrikayi kotu yollardada cok kullandim,daglsra da ciktim.
Ama sana tavsiye,250 kg motorla bu islere girme,madem akil vermeyi cok seviyosun o zaman bende sana vereyim,git kendine crf250l al,motorunu her dusurdugunde foto cekmek zorunda kalnazsin
Afrika otobanda kullanilmazmissss ,bu tipler nerden musalat oluyor bana allahim sabir ver.
Her yol kosuli icin ayri motor mu alacam lan,afrika hepsini yapiyor iste az cok.
Kiskanmayin olm..
Gece Afyondaydım.
Motorda küçük bir sorun çıktı.
Hero fabrika samsundaki gezici servisi 1 gün öne çekti ve sabah 9 sa afyondayız diye aradılar.
Servis verildi.
Bu firmaya bakışım artık çok farklı bir boyutta.
Daha sonra değineceğim.
Afyonda teknofest iha yarışmaları var. Hocalardan arkadaşları gördüm. Ayrıca benim sahamda uçuş yapan itü elibiyle sphbet ve şindi eskişehir yolundayım.
Yol üzerinde Kütahya Zafer havalimanına uğrayıp, iha dron yarışnasındaki hoca arkadaşları görmeyi planlıyorum.
Bemzinliğe girdim
Gök fena gürlüyor.
Gökyüzü kapkara.
Yağmurluğumu giyeceğim veya bulutun geçmesini bekleyeceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------
Allahtan yağmurluğu erken giymişim.
Kütahyaya kadar fena yağmura girdim.
İzmirden istanbula giderken canakkale üzerinden geldim ben omrumde boyle ruzgar gormedim.
İzmirden istanbula giderken canakkale üzerinden geldim ben omrumde boyle ruzgar gormedim.
Ufuk abi pazartesi günü İstanbul'da yağmur var. Kendini yağmurdan önceye veya sonraya ayarla ki yolda gene ıslanma![]()

bir de Sinop var, oranin ruzgari da meshur, ben ucuyordum oralarda yolda![]()
Tokat manyağı yaptığı doğrudur. Yoruyor bir de.