paylaşmak istedim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmiş olsun

Çok geçmiş olsun Truncu.
Kazalara sevinilmez ancak böyle ufak tefek kazalar atlatıldığında kazanılan tecrübe sevindirici olabiliyor.Tekrar geçmiş olsun.

Benim iş için aldığım cat iş botu var Metro marketten almıştım bir zamanlar tabanı, burnu ve topuk çevresi çelik takviyeli.
abi biz o botlara büyük çekiçle vuruyorduk hiç birşey olmuyor.
turuncu geçmiş olsun:rendeer:

sağolun ::pembe::

artık zıplamıyorum ama basamıyorum da :) . sanırım bir hafta sonra tam basabileceğim. bu olay 2 haftaya patlıyor en basitinden...

evde otura otura düşünürken çıkardığım kısadan hisseler :mrgreen: :

ezikte buz olayını en başta uygulamak lazım mümkün olduğunca kısa süre içinde. sonra sıcak kompres yapıp, yüksekte tutmak ve arada antienflamatuar jel sürmek lazım (ki ödem oluşmasın ve hızla insin böylece daha çabuk iyileşiyorsunuz).

+ içinizdeki sese kulak verin ( herhangi bir yola girmek istemediğinizi hissediyorsanız kendinizi zorlamayın...)

+ yokuşta önünüzdeki arabanın kayma ihtimalini farkettiğiniz anda geri gidin ve motorunuzu yavaşça yere bırakın. böylece hem siz düşmezsiniz hem de motorunuz zarar görmez.. (yokuşun çok dik ve dar olduğunu varsayarsak)

+diğer aracın size yapacağı bir şey yoksa bile enn azındann eve dönmek için taksi paranızı bolca alın. nasıl olsa günlerce ayağınız üstüne basamayacağınız için taksi parası oldukça gerekli olacak... aklıma gelse de o anda isteyemedim şimdi pişmanım. ezik ayağa ek taksi paraları da cebimden çıkıyor...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım motorla bebek yokuşuna girilirmi hadi girdin durma,hadi durdun bari öndekinden fazlasıyla uzak dur.... şaka bitarafa çok geçmiş olsun:rendeer:

tesekkurler arkadaslar bu arada benim ayagım alcıda 17 gun dinlendim kırıkmıs maalesef bi 15 gun daha basamıcam... yazdıklarımı uygulamak gelmedi maalesef sokta oluyor insan dolayısıyla agır yaralanmadıgınız kazalarda nasıl davranacagınızı onceden planlayın. bir de sıcagı sıcagına insan yaralanıp yaralanmadıgını anlamıyor. ayak ve el kemikleri gibi yapıdaki kemikler kırıldıgında cok agrı sızı yapmayabiliyor. aman dikkat edin ve mutlaka doktora gorunun... :)

Tekrar geçmiş olsun,demek incinmemiş kırılmış,aman dikkat et ayak önemli.
Geçen sene benim dükkanın önünde ayağım kırılmıştı anlamadım 4 gün sonra filmi çekilince anlaşılmıştı.Şimdi soğuk ve yağışlı havalarda hala biraz şişiyor.

Koltuk değneği filan lazım olursa benim duruyor gönderebilirim.

Geçmiş olsun turuncu. :rendeer: İçerdeki sesi her zaman dinlemek lazım, sadece trafikte değil.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çeçmiş olsun....Gerçi iyileşmiştir ayağın....Umarım tekrarlanmaz....

İHTİYAR;588112' Alıntı:
Tekrar geçmiş olsun,demek incinmemiş kırılmış,aman dikkat et ayak önemli.
Geçen sene benim dükkanın önünde ayağım kırılmıştı anlamadım 4 gün sonra filmi çekilince anlaşılmıştı.Şimdi soğuk ve yağışlı havalarda hala biraz şişiyor.

Koltuk değneği filan lazım olursa benim duruyor gönderebilirim.

Çeçmiş olsun....Gerçi iyileşmiştir ayağın....Umarım tekrarlanmaz....

Arkadaş ayağı incindi zannederken sonra kırık olduğu anlaşılmış.

tesekkurler arkadaslar bu arada benim ayagım alcıda 17 gun dinlendim kırıkmıs maalesef bi 15 gun daha basamıcam... yazdıklarımı uygulamak gelmedi maalesef sokta oluyor insan dolayısıyla agır yaralanmadıgınız kazalarda nasıl davranacagınızı onceden planlayın. bir de sıcagı sıcagına insan yaralanıp yaralanmadıgını anlamıyor. ayak ve el kemikleri gibi yapıdaki kemikler kırıldıgında cok agrı sızı yapmayabiliyor. aman dikkat edin ve mutlaka doktora gorunun... :)

geçmiş olsun.. gerçekten bu araba sürücülerin uzak durmak lazım....

turuncu biraz gec kaldim ama yazayim bende.gecmis olsun ve allah beterinden saklasin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar