paylaşmak istedim :)

arkadaşlar salı gecesi eve dönerken bebek yokuşundan çıkıyordum (durunca bir daha kalkamayacağınız bir yokuş). önümdeki araba çıkamadı ve geri kaydı ve bana çarptı, sağolsun ezmedi... motor da ayağımın üstüne düştü ve taraklarımı ezdi... aslında çok ucuz atlattığım için mutluyum...

fakat 2 gündür evdeyim, seke seke geziyorum çok gerekirse yine de canım yanıyor... yani niye başkasının salaklığının, tecrübesizliğinin ve panikliğinin cezasını hiç kusuru olmayan ben ödüyorum :pale: ... sanırım bir 2 gün daha basamayacağım. bir de böyle zamanlarda insan arkadaşlarını yanında görmek istese de herkes kendi hayat gailesinde koşturmaya devam ediyor... ben de sıkıntımı sizlerle paylaşayım hafifler diye düşündüm :) ...

bu arada bu olaydan çıkardığım ders şu: dar ve dik yokuşlarda dikkat de etseniz her şeyi kontrol altına alamıyordunuz... ama olur da bir gün arabasını stop ettirecek yetenekte bir şoförün arkasında olduğunuzu farkederseniz ve kaçış yolunuz yoksa atın motoru altınızdan bir sn bile tereddüt etmeden ve canınızı kurtarın...

sağolun arkadaşlar :) :) aman siz de çok dikkat edin... en ufak kaza bile insanı bu kadar hayattan alıkoyuyor düşünsenize... daha büyüğünü düşünmek bile istemiyorum... bu işin hiç şakası yok ekstra risk almaya hiç gerek yok...

geçmiş olsun. otomobilleri çok yakın takip etmeyelim ne yapacakları belli olmuyor. böylece bizede kacacak zaman kalır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun dostum, gen ucuz atlatmıssın.
Bot yoktu galiba.?

aynı olay benim de başıma ramazan da gelmişti ve ben motoru attım kaçtım ön teker sekiz olduydu çok geçmiş olsun

richy : gel bebek yokuşunu gör anlatılmaz yaşanır bir yer özellikle alt bölümü:) ben arabayı takip etmiyordum bile burdan anlatması çok zor. gelip görmen lazım yokuşu... kaçınılmaz bir durumdu maalesef zaten yakın olsam ezilirdim...

matiz: bot maalesef çelik duvar oluşturmuyor, ayağına 120 kg düşünce ister istemez eziliyor... bot sanırım bilek dönmesini vs önlemede daha etkili oluyor.

Çok geçmiş olsun Truncu.
Kazalara sevinilmez ancak böyle ufak tefek kazalar atlatıldığında kazanılan tecrübe sevindirici olabiliyor.Tekrar geçmiş olsun.

Benim iş için aldığım cat iş botu var Metro marketten almıştım bir zamanlar tabanı, burnu ve topuk çevresi çelik takviyeli.

teşekkür ederim İhtiyar abi, bahsettiğiniz bot sadece erkek numaralarına göre mi acaba ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun.. öyle durumlarda siz kendinizden başkasına güvenmeyin.durumu sıfır hata ile atlatabilirdiniz paniklediniz herhalde.hemen notoru stop ediyorsunuz elinizle geriye gelin öndekini bekleyin.sanırım siz motorun üstünden inmemişsiniz.naçizhane bir öneri idi uyarı şeklinde algılamayın aklınızda bulunsun. tekrarını yaşamazsınız inş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar