- Konu Yazar
arkadaşlar salı gecesi eve dönerken bebek yokuşundan çıkıyordum (durunca bir daha kalkamayacağınız bir yokuş). önümdeki araba çıkamadı ve geri kaydı ve bana çarptı, sağolsun ezmedi... motor da ayağımın üstüne düştü ve taraklarımı ezdi... aslında çok ucuz atlattığım için mutluyum...
fakat 2 gündür evdeyim, seke seke geziyorum çok gerekirse yine de canım yanıyor... yani niye başkasının salaklığının, tecrübesizliğinin ve panikliğinin cezasını hiç kusuru olmayan ben ödüyorum
ale: ... sanırım bir 2 gün daha basamayacağım. bir de böyle zamanlarda insan arkadaşlarını yanında görmek istese de herkes kendi hayat gailesinde koşturmaya devam ediyor... ben de sıkıntımı sizlerle paylaşayım hafifler diye düşündüm
...
bu arada bu olaydan çıkardığım ders şu: dar ve dik yokuşlarda dikkat de etseniz her şeyi kontrol altına alamıyordunuz... ama olur da bir gün arabasını stop ettirecek yetenekte bir şoförün arkasında olduğunuzu farkederseniz ve kaçış yolunuz yoksa atın motoru altınızdan bir sn bile tereddüt etmeden ve canınızı kurtarın...
fakat 2 gündür evdeyim, seke seke geziyorum çok gerekirse yine de canım yanıyor... yani niye başkasının salaklığının, tecrübesizliğinin ve panikliğinin cezasını hiç kusuru olmayan ben ödüyorum
bu arada bu olaydan çıkardığım ders şu: dar ve dik yokuşlarda dikkat de etseniz her şeyi kontrol altına alamıyordunuz... ama olur da bir gün arabasını stop ettirecek yetenekte bir şoförün arkasında olduğunuzu farkederseniz ve kaçış yolunuz yoksa atın motoru altınızdan bir sn bile tereddüt etmeden ve canınızı kurtarın...