paylaşmak istedim :)

metroya gitmek istiyordum bu aralar, ayakkabıya da bakacağım, teşekkürler...

motoru atmak en mantıklısıymış dedim zaten :) insan kıyamıyor başta... bu diklikte bir yokuşta motoru stop edip üstünden inmek zaten motoru kenara atmakla eş değer... özellikle benim gibi ufak tefekseniz ve ancak parmak uçlarınız yere değiyorsa... bacaklarım daha uzun olsa çok daha rahat geri giderdim sanırım...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ww

metroya gitmek istiyordum bu aralar, ayakkabıya da bakacağım, teşekkürler...

motoru atmak en mantıklısıymış dedim zaten :) insan kıyamıyor başta... bu diklikte bir yokuşta motoru stop edip üstünden inmek zaten motoru kenara atmakla eş değer... özellikle benim gibi ufak tefekseniz ve ancak parmak uçlarınız yere değiyorsa... bacaklarım daha uzun olsa çok daha rahat geri giderdim sanırım...[/QUO

geçmiş olsun turuncu çok üzüldüm :( yokuşlarda gerçekten motora hakim olmak gerçekten zor.Bende 2 kişi zorlanıyorum yokuşlarda ve düzlükte.Büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.İstanbul trafiği işde her yerden bir araba çıkıyor :(

edy

geçmiş olsun. bende senın gıbı kaza sebebınden evdeyım. şu anda seni çok iyi anlıyorum. umarım bir an önce sağlımıza kavuşuruz.

Geçmiş olsun arkadaşım.:rendeer:
Tecrübe oldu işte sana.
Allah bir daha göstermesin.

geçmiş olsun...bu sanki "akılsız başın cezasını ayaklar çeker" gibi olmuş
demek ki insan önce kendisi düşünmeli,öndeki askadaşın nasıl bir hareket yapma ihtimalini...
yine de çooook geçmiş olsun:farao:

Geçmiş olsun. Profesyonel motorcular genelde motorla beraber düşmüyor. Motordan kendilerini atıyorlar. Tabi defalarca düşmeyle bu tecrübe ediniliyor.

En iyisi dikkat edip hiç düşmemek. :)

gecmis olsun kardes..
bence arabalarin tam arkasinda hic bir zaman durma hep ya sag kose yada sol kosede icerde ol ki boyle salaklara karsilastiginda kacmak icin zaman kazanasin..gecmis olsun tekrar acil sifalar dilerim..

teşekkür ederim arkadaşlar :)

bu yokuşta soldan gidemezsiniz inen arabalar ezer :D en sağ da zaten sağdaki arabanın direk arkası oluyor...

öyle bir yol ki girerken 5 sn ötede araba var mı yok mu göremezsiniz yani kör noktalar var, takılan araba da kör noktadaydı zaten...

şu anda evde dinlenen tüm kazazede arkadaşlara selamlar :) yalnız değiliz sanırım...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eee o acemi arkadaş ödeyecek mi senin zararını bakalım?

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

Acil şifalar Sende kazayı ucuz atlatmışsın dH kötüsü olabilirdi diyerek kendimizi avutmalıyız :cat:

Adana İl Temsilcisi
bende acil şifalar diliyorum.umarım böylesi ve daha da kötüsü hiçbirimizin başına gelmez.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyi olursunuz .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar