Park lambası ne zaman yanmalı emin olamadım ?

Selam herkese,
3-4 gün önce motosikletimi muayeneye götürdüm ama park lambası yanmadığı için muayeneden geçemedim.
Ampulü değiştirdim. Şu an kontağı açıp sağ elcikteki lambaları açtığımız düğmeyi sola bir kez ittirince parklar yanıyor. 1 kez daha ittirince park lambası sönüp kısa far yanıyor.
Olması gereken bu değil mi ? Malum bu sefer de geçemezsem 90 TL daha bayılcam. Şüphe kalmasın diye size soruyorum.
Herkese kazasız sürüşler.

tahmınımce cup motosıkletın var cunku dıgerlerınde kontak acıldıgında dırek yanıyor parklar sorunun cevabı eger resımdekı gıbı bır tablo varsa dediğin dogru kontak ac bır kere ıt park bı kere daha bas kısa farlar
2gu0djp.jpg

tahmınımce cup motosıkletın var cunku dıgerlerınde kontak acıldıgında dırek yanıyor parklar sorunun cevabı eger resımdekı gıbı bır tablo varsa dediğin dogru kontak ac bır kere ıt park bı kere daha bas kısa farlar http://i50.tinypic.com/2gu0djp.jpg
tesekkur ederim. Aynen attiginiz fotograftaki gibi. Kontagi acar acmaz yanmamasi normal yani. Yarin icin randevu aldim. Gece 12 ye kadar yorumlarinizi bekliyorum. Olumsuz yorum yaparsaniz randevuyu iptal edicem

eger resımdekı gibi sistem varsa hiç teredüt etmeden randevuya gıdebılırsınız :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar