Park Halindeki 4 Motora Ceza

Bence arkadaşın üstüne fazla gidiliyor.Başına bir olay gelmiş bizimle paylaşıp fikir almak istemiş.Kendiside bazı konularda yanlış yaptıgının farkında.Tamam biraz uslup ve kültür farkı var ama bir adamın üstüne 40 kişi gidince hangimiz böyle olmayız ki..?
EnginKoç junior kardeşim sen öncelikle kendine bir ehliyet al,çok basit tek dersten sınava girdirip motor sürdürüyolardar 5 dakika :)
Gece hayatının içinde olanlar pek içki içmez sapıtanları gördügü için seninde fazla içtigini düşünmüyorum ki içiyorsan da motor veya araba süreceksen içme çünkü kazaların byük çogunlugu alkollu iken oluyor.
Sana bi de bir büyügün olarak tavsiyem olacak (yaş 29) Hatalarını ve sevaplarını herkesin önünde anlatma...
Gorusmek dilegi ile,geçmiş olsun...

Arkadaşlar ben son bişi ekleyim ehliyetsiz araç kullanan birisine ceza yazamazlar Araç sahibine ceza yazarlar 200-300 ytl gibi bişeydi ehliyetsiz sürücüyü mahkemeye sevk ederler mahkeme cezasını verir 600 ytl.Eğer ehliyetsizlikten 2 kez ceza yerse hapis yatar.Siz bide memurlara saygısızlık yapmışsınız memurlar bi zapıt tutsalar direk içerdesiniz o gün.Race türü motorlara biniyorsunuz neden ehliyet almıyorsunuz yaşınızmı tutmuyo. Geçmiş olsun polise dua etsen

Walla umarım her motora binişinizde 10 mt. gitmeden polis sizi yakalar :farao:

üç beş günde bir böyle bi kişi çıkıyo aslı astarı olmayan garip bi konu açıyo ve tüm mt'nin sinirlerini zıplatıyo buda onlardan birii

1- ***ehlıyetsız yakalanan adama sana cezanı kestık ehlıyetsızlıkten sukadar ceza yedın. motoruna bın hadı evıne gıt demezler motorları baglarlar kapatırlar anlasmalı otoparka motoruda ruhsat sahıbıne teslım ederler***.
2 ben de kusadasındayım bodrum dıdım elımın altında kusadsında carfour yok! baska yerse bilemem kusadasında en kral dj 100 ytlden fazla almıyo reinada falan calıyosan orasını bılemem gözümüzde yok Allah arttırsın....

Geçende de bizim Engin Koç Junior bir başlık açtı kapatıldı sonra millete saldırır bi şekilde ''kapatabiliyosanız bunuda kapatın'' tarzı bi başlıkla bi başlık daha açtı galiba o da kapatıldı.Tek istedigi kız arkadaşının motosikletli resmini koyup bayan sürücülerle ilgili bi başlık açmaktı ama olmadı :)

Djenginkoç, arkadaşım fasa fisoyla, asparagasla bir yere varılmaz. Bak konu uzadıkça uzamış. Sen de isteyerek veya istemeden tartışmanın içinde bulmuşsun kendini.

Ben bu topiğin hikayesine inanmadığımı baştan belirtmiştim ve seninle tartışmamak içinde hikayendeki açıkları tek tek yazmak istememiştim ama görüyorsun ben tek tek yazmasam da ayrı ayrı insanlar sana ne iş diye soruyor. Sen de onlarla tartışmaya giriyorsun. Ne gerek var böyle şeylere. 18 yaşından beri ben de Turizm sektöründeyim. O bahsettiğin Tuıristik yerlerin hepsinde bir fiil çalıştım, kah organizasyonlarda, kah otellerde, kah hava limanlarında. Stajdı, falandı bir çok iş değiştirmek durumunda kaldım. Kimse bir dj'e günlük 500 ytl vermez, muko 100 ytl demiş o bile en iyisinden bahsetmiş.

Gel etme eyleme, ikimizde biliyoruz ki CarrefourSA 24 saat açık değil turistik yerde bile olsa. Bütün süper marketler (Kipa, Migros, Eski Gima, Yeni CarrefourSA, Tansaş, vs...) sezonda 23.00'de sezon dışı da 22.00 de kapanır. He açık market tipi bakkal vardır belki 24 saat ama sen bir kere carrefour demişsin.

Ayrıca cbr125r repsol sana ait mesela kız arkadaşımın yazdın bana, bunu da baştan biliyordum ses etmedim. Açıkçası seni fazla rencide etmek istemedim. Nerden biliyorsun deme cbr topiğine bir kaç kere yazmıştın. Ayrıca şu linki de vereyim aklında soru işareti kalmasın: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/21469-hiz-kiyaslamasi-cbr-java-4.html#post791805 , http://www.motosiklet.net/forum/mar...-125-mi-daha-hizli-cbf-250-mi.html#post768139 65 ve 15 no'lu mesajlarına tekrar bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Bu yazınıda daha önceden okumuştum, yani sana ilk mesajımı atmadan evvel hakkında biraz bilgi sahibiydim. Ben senin bu hikayene inanmadığımı belirttim sen ne yaptın beni duello'ya davet ettin, o kadar akıllıysam tek tek yazmamı istedin yine yazmayacaktım fakat baktım ki bu konu uzadıkça uzuyor, insanlarla tartşıyorsun ayrıca hem böyle hatalı bir davranışta bulunuyor hem de inatla bu davranışını sürdürüyorsun. Bu sebepten yazmaya karar verdim. (Hatalı davranıştan kastım, motosikleti ehlyetsiz falan kullanman yada ceza yemeniz değil, zaten bu olayın gerçekliğine inanmadığımı söyledim.)

Evet Engin arkadaşım, aslında şu an yaptığım ne kadar doğru bilmiyorum. Seni rencide etmek, gururunu kırmak da istemiyorum. Fakat dediğin gibi 23 yaşına gelmiş bir yetişkinsen böyle şeylere gerek duymaman gerekir. Yapmışsın bir hata karalamışsın bir şeyler, olabilir, hangimiz sütten çıkma ak kaşığız ki... Sana bir arkadaş tavsiyesi vermek istiyorum. Gel bu topiğe cevap yazma unutulsun gitsin. Bir daha da böyle bir şey yapmazssın olur biter. Çünkü sen çırpındıkça daha dibe gideceksin. Bu dibe gitme meselesinden kastım; ne dersen insanların gözünde itibarını daha da zedeleyeceksin. Çünkü her yeni yazdığının altından bir açık çıkıyor. Önce ruhsat üstüme diyorsun, sonra babamın üstüne vs... Baksana insanlar birbirine düşmüş bu topik yüzünden kimileri seni "abalı" bile ilan etmiş. Abalı diyen Mete abi'ye de hak veriyorum seninde üstüne çok gelindi ama, insanlar da salak değil onları salak yerine koymaya kalkarsan sana tepki gösterirler, hatta kızıp sinirle birşeylerde yazabilirler.

Şimdi, anlatmak istediğimi umarım anlamışsındır. Böyle gereksiz atraksiyonlara girmene gerk yok diyorum kısaca. Yaşını bilmem, eğitimini, kişiliğini bilmem, çünkü seninle tanışmadık. Seni, hem benim hem bu topikteki insanların tanımasının tek yolu buraya yazdıklarındır ve bu yazdıkların inan hiç iyi bir intiba, bırakmıyor. Hatta inan bana 23 yaşında olduğuna dair şüphelerim bile var, bende bıraktığın intiba 17-18 yaşlarında fırlamalık yapmak, oratlığı karıştırmak isteyen bir çocuk gibi... İşte bu yüzden bu konuyu uzatma diyorum... Kendine dikkat et, daha iyi bir konuda görüşmek üzere...

Son düzenleme:
@dgrmr

senin yazdıklarında son nokda olsun şu mubarek ayda birbirimizin kalbini kırmayalım topic uzamasın :rendeer:

Bu engin koç da naylon çıktı :queen:
bende bir cbr 125 cc repsol var ve 16000 km de benden başkasıda sürmedi motoru motorun azami hızı 145 km enfazla bundan yukarsı yalan modifiytede yok biraz kalın lastık var sadece bu gün bir siyah beyaz java ile kapıştım ama nedense beni hiç gecemedi yaklaşık 8 km falan yol yaptık trafikteydik cevre yolu ama ne kalkışta nede sonrasında beni gecemedi komik olanda aynadan baktığımda java duman atıyordu felaket bişekilde.
Ben çok anlamam bu motor işlerinden ama unutmayın ki honda cbr 2005 model ve teknolaji içeriyor java ise 1994 olmalı ve ozamanların teknolojisi en maki 120 km ye cıktım ama motor kendini toparlayamadı yokuş cıktık indik arac solladık ama ben öndeydim eğer hondayıda modifiye yapmaya kalkarsak galiba javalar arkadan gelir sürekli
Bunu yazan bir arkadaş 4 yıldır motora biniyor ve 600 ile başlamış ha :) Olayın özü bir deli kuyuya bir taş attı ve 40 akıllı çıkaramadık.Bu arada link için saol DGRMR

DJENGIN COK KOTU KAPAK OLMUŞSUN BU MESAJINDAN SONRA 'KIZ ARKADASININ MOTORUNA SENDEN BASKASI BINMEMIS'
****ama suda var djengın motorunun cc den bahsetmedı hep repsolum var dedı belkı bız yanlıs anladık o 600 - 1000cc lık motorların yanında 125cc bıncegını tahmın edemedık yanı ben edemedım repsol repsoldur dımı:mrgreen:***
bende bir cbr 125 cc repsol var ve 16000 km de benden başkasıda sürmedi motoru motorun azami hızı 145 km enfazla bundan yukarsı yalan modifiytede yok biraz kalın lastık var sadece bu gün bir siyah beyaz java ile kapıştım ama nedense beni hiç gecemedi yaklaşık 8 km falan yol yaptık trafikteydik cevre yolu ama ne kalkışta nede sonrasında beni gecemedi komik olanda aynadan baktığımda java duman atıyordu felaket bişekilde.
Ben çok anlamam bu motor işlerinden ama unutmayın ki honda cbr 2005 model ve teknolaji içeriyor java ise 1994 olmalı ve ozamanların teknolojisi en maki 120 km ye cıktım ama motor kendini toparlayamadı yokuş cıktık indik arac solladık ama ben öndeydim eğer hondayıda modifiye yapmaya kalkarsak galiba javalar arkadan gelir sürekli
Birde özel yapım 2500 cc 250 hb gücünde Bmw le kapıştım meraktan sonuç olarak 3 cü fitese gecene kadar kafa kafaya gittim 90 km de beni geçti ama bir kez daha denemek istiyorum çünkü arka lastiğimde patlak yüzünden inme olmuş 125 cc cbr ları hafife almayın kendine göre çok sağlam performansı varr

Janti, ben Engin arkadaşı daha fazla üzmek istemiyorum. bbaday'ın dediği en doğrusu. Konuyu uzatırsak gerçekten alabildiğine uzar, eğer Engin dediği gibi 23 yaşında bir yetişkinse (yani buraya fırlamalık yapmaya gelmiş bir çocuk değilse) kendi de hatasını anlamıştır. Umarım konu daha fazla uzamaz. Bir insanı böyle afişe etmek doğru mu bilmiyorum? Yaptım birşey ama umarım hatalı değilimdir... İyi geceler...

Janti, ben Engin arkadaşı daha fazla üzmek istemiyorum. bbaday'ın dediği en doğrusu. Konuyu uzatırsak gerçekten alabildiğine uzar, eğer Engin dediği gibi 23 yaşında bir yetişkinse (yani buraya fırlamalık yapmaya gelmiş bir çocuk değilse) kendi de hatasını anlamıştır. Umarım konu daha fazla uzamaz. Bir insanı böyle afişe etmek doğru mu bilmiyorum? Yaptım birşey ama umarım hatalı değilimdir... İyi geceler...

yok arkadsım bence en dogrusunu yaptın burda bırbırımızı kandırmanın ne anlamı var hepımız motor tutkunuyuz ne gerek var yalan söylemeye kandırmaya ben su kadar ceza yedım dıye artıslık yapmaya motor tutkusunda yalana yer olmamalı

amma uzamış konu... bari çorbada benimde tuzum olsun... arkadaş konunun başında "polis park halindeki aracıma ceza kesme hakkına sahip mi?" diye sormuş....

yazdıklarının hepsi yalan dolan ama yine sorunun cevabını vereyim...

evet sahip..... ehliyetsiz, alkollü kişilerden bizi korumak görevleri...

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen bu topiğe birşey yazmayın olay küllensin..mt ye yakışmayacak yazılar senaryolar gırla gidiyor..LÜTFEN SİTEMİZİ TEMİZ TUTALIM

hocam bu zamandada ehliyetlıye ceza kesıyorlar gecen yolda cevirdiler giderken arkamdan devriye bagırıyor ehlıyetın varmı hayır durdursa bişey demicem ehliyetın varmı lan diyor direk durdum kenara cektım var ruhsat var kask diyor kafamdaya gormuyonmu dedım ehlıetımın ımzasına kadar baktılar daha yenı almıstım her neyse polis direk sunu dıyor dizliklerin kollukların montun ayakkabıların nerde dedım o bahsettıgın seyler benım motordan pahalı nasıl alayım dedım altımdada mondial 151 rs var fotodakı gıbı adama dedım siz ehliyetlıyede ceza kesersiniz dedım doru bız keseriz kafamız bozuk oldugunda heryerden acısını cıkarız dedıler cektıler gıttıler...

E tabi senaryo büyük, küçük hatalar çıkıyor.Bu 2 mesajıda sayfa 4 te dj arkadasımız yazmış.

Cünkü Yapamazlar. Sen bu işten anlasaydın böyle yazmazdın plada adıma kayıtlı ruhsat benim daha ne calıntı muamelesi yapacak. Okadarde değil ama sen korktuğuna göre motor ruhsatı başkasının üzerine kayıtlı sanırım...

Motor Babamın Adına Kayıtlı Olunca Öyle Oldu Dostum... cezayı biz ödedik yine anla

Devlet artık sizi seviyordur. Bu kadar cezadan sonrada akıllanacağınızı sanmıyorum..

valla kardeş bu gece aynen bende senin gibi ceza yedim benimde 3. oldu toplamda 8.670.00 ytl ceza aldım arabam 6,000,00 ytl polislere o kadar söyledim yazmayın diye yazdılar savcıda yazdı buradaki olay gençleri suça teşvik ben 8 milyar kazanmıyorum borcunu ödeyeyim hiç bakmadan ne kazandığımıza hemen yaz nasıl ödenir bu borç ya banka soyacaksın ya adam kaçıracaksın yada polisi ve savcıyı vuracaksın bu ülke bence fazla uzun süre ayakta kalmaz.
SONUÇ OLARAK İÇKİ İÇME GEZME SOHBET ETME EVDE OTUR YAZIK Kİ NE YAZIK YEDİĞİM CEZAYA 10 TANE EHLİYET ALIRDIM RESMEN SUÇA TEŞVİK

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar