Djenginkoç, arkadaşım fasa fisoyla, asparagasla bir yere varılmaz. Bak konu uzadıkça uzamış. Sen de isteyerek veya istemeden tartışmanın içinde bulmuşsun kendini.
Ben bu topiğin hikayesine inanmadığımı baştan belirtmiştim ve seninle tartışmamak içinde hikayendeki açıkları tek tek yazmak istememiştim ama görüyorsun ben tek tek yazmasam da ayrı ayrı insanlar sana ne iş diye soruyor. Sen de onlarla tartışmaya giriyorsun. Ne gerek var böyle şeylere. 18 yaşından beri ben de Turizm sektöründeyim. O bahsettiğin Tuıristik yerlerin hepsinde bir fiil çalıştım, kah organizasyonlarda, kah otellerde, kah hava limanlarında. Stajdı, falandı bir çok iş değiştirmek durumunda kaldım. Kimse bir dj'e günlük 500 ytl vermez, muko 100 ytl demiş o bile en iyisinden bahsetmiş.
Gel etme eyleme, ikimizde biliyoruz ki CarrefourSA 24 saat açık değil turistik yerde bile olsa. Bütün süper marketler (Kipa, Migros, Eski Gima, Yeni CarrefourSA, Tansaş, vs...) sezonda 23.00'de sezon dışı da 22.00 de kapanır. He açık market tipi bakkal vardır belki 24 saat ama sen bir kere carrefour demişsin.
Ayrıca cbr125r repsol sana ait mesela kız arkadaşımın yazdın bana, bunu da baştan biliyordum ses etmedim. Açıkçası seni fazla rencide etmek istemedim. Nerden biliyorsun deme cbr topiğine bir kaç kere yazmıştın. Ayrıca şu linki de vereyim aklında soru işareti kalmasın:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/21469-hiz-kiyaslamasi-cbr-java-4.html#post791805 ,
http://www.motosiklet.net/forum/mar...-125-mi-daha-hizli-cbf-250-mi.html#post768139 65 ve 15 no'lu mesajlarına tekrar bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Bu yazınıda daha önceden okumuştum, yani sana ilk mesajımı atmadan evvel hakkında biraz bilgi sahibiydim. Ben senin bu hikayene inanmadığımı belirttim sen ne yaptın beni duello'ya davet ettin, o kadar akıllıysam tek tek yazmamı istedin yine yazmayacaktım fakat baktım ki bu konu uzadıkça uzuyor, insanlarla tartşıyorsun ayrıca hem böyle hatalı bir davranışta bulunuyor hem de inatla bu davranışını sürdürüyorsun. Bu sebepten yazmaya karar verdim. (Hatalı davranıştan kastım, motosikleti ehlyetsiz falan kullanman yada ceza yemeniz değil, zaten bu olayın gerçekliğine inanmadığımı söyledim.)
Evet Engin arkadaşım, aslında şu an yaptığım ne kadar doğru bilmiyorum. Seni rencide etmek, gururunu kırmak da istemiyorum. Fakat dediğin gibi 23 yaşına gelmiş bir yetişkinsen böyle şeylere gerek duymaman gerekir. Yapmışsın bir hata karalamışsın bir şeyler, olabilir, hangimiz sütten çıkma ak kaşığız ki... Sana bir arkadaş tavsiyesi vermek istiyorum. Gel bu topiğe cevap yazma unutulsun gitsin. Bir daha da böyle bir şey yapmazssın olur biter. Çünkü sen çırpındıkça daha dibe gideceksin. Bu dibe gitme meselesinden kastım; ne dersen insanların gözünde itibarını daha da zedeleyeceksin. Çünkü her yeni yazdığının altından bir açık çıkıyor. Önce ruhsat üstüme diyorsun, sonra babamın üstüne vs... Baksana insanlar birbirine düşmüş bu topik yüzünden kimileri seni "abalı" bile ilan etmiş. Abalı diyen Mete abi'ye de hak veriyorum seninde üstüne çok gelindi ama, insanlar da salak değil onları salak yerine koymaya kalkarsan sana tepki gösterirler, hatta kızıp sinirle birşeylerde yazabilirler.
Şimdi, anlatmak istediğimi umarım anlamışsındır. Böyle gereksiz atraksiyonlara girmene gerk yok diyorum kısaca. Yaşını bilmem, eğitimini, kişiliğini bilmem, çünkü seninle tanışmadık. Seni, hem benim hem bu topikteki insanların tanımasının tek yolu buraya yazdıklarındır ve bu yazdıkların inan hiç iyi bir intiba, bırakmıyor. Hatta inan bana 23 yaşında olduğuna dair şüphelerim bile var, bende bıraktığın intiba 17-18 yaşlarında fırlamalık yapmak, oratlığı karıştırmak isteyen bir çocuk gibi... İşte bu yüzden bu konuyu uzatma diyorum... Kendine dikkat et, daha iyi bir konuda görüşmek üzere...