Bir gece 4 arkadaş bardan cıktık motorla yaklaşık 800 metre ilerledik ve her zaman oturduğumuz bir süpermarket önü var buraya gelirken 100 km yi kesinlikle ama kesinlikle aşmadık.yol bom boş ve biz 4 motor arka arkaya süpermarkete girdik arkadaşlar dışarda cafeye oturdu bense markete girdim. bir süre sonra cıktığımda elinde telsizli bir adam iyice baktım adamın sivil bir polis olduunu arabasından anladım.Caktırmadan gidicem derken adam bana dedi gel bakalım.efendim dedim bu motor senin mi dedi hayır dedim tamam dedi polis bana ama arabanın içindeki adam cıktı ben giderken arkamdan gel bakayım motoru almadan nereye gidiyorsun sen dedi.Polis beni tanıyormuş.
daha sonrasında tama motor benim dedim.Diğer arkadaşların ruhsatlarını almışlar.benden de istedi ben dedim size ruhsat falan vermem.bana cıkıştı bağırdı bende inatlaştım o muamelye karşılık.birazdaha dirensem transitle adam çağırcaklar rezil olcaz sustum dedim trafik cağrın bende vereyim ruhsatımı. bir süre sonra geldi trafik polisleri ve kimlikler ehliyetler ve ruhsatlar aldılar ve biz cafede otururken bir dünya ceza yedik. Siviller cafenin karşısın bir otelin balkonunda oturuyorlarmış saat gecenin 3'ü ve biz cezayı yedik...
YENİLEN CEZALAR
1. Ben Honda Repsol
Ehliyet yok 3. ceza Birci kaza İkici Jandarma'dan
Vize Bitmiş
ceza ise 1400 YTL ehliyet 52 YTL Vize ve 225 Ytl Motor Sahibine
2. Okan Diye Arkadaşım Kawazaki ZXR6
Ehliyet Yok
Cezası 1.400 Ytl Onunda 3 Olmuş
3. Burç Diye Arkadaşım Honda VFR800
Ehliyetsiz ( 20 Gün Önce Kazasında Alkollü Olduğunda El Kondu)
Ceza İse 1700 Ytl
4. Burc Yamaha YZF R6
Rusat Yanında Değil
Plaka Görünmüyor ( Koltuk Altında )
120 ytl falan toplam onunda
şimdi bu cezayı yerken biz kesinlikle motor üstünde değil hatta öotorlardan bile uzaktayız şimdi bu ceza normalmi motoru sürmüyorken ehliyetsiz olduğumuzdan nasıl ceza yeriz bilgisi olan bize bir yardımcı olurmu.......
polisin kısmen hatalı, suçta tipe uygunluk yok.
AMA SENİN YAPTIGINA DA PİSKİNLİK DEMEK AZ KALIR
bu durumda motosiklet kullandıgın ve motosiklet kullanıcılarının adını kötüledigin için seni kınıyorum !