Şahane yerler. Bayraklı baba türbesinin oralara gitmiştim daha önce, ama oraya gitmemiştim. Şelale yolunun oralardan mı çıkılıyor?
Paraşütünü bari kendin imal etme İrfan agam.![]()
1- Birer cross motor alma vaktiniz gelmis.
2- Halley o yollarin yiyecegi degil, 1 kangal sucuk alip cikin bir dahakine![]()
Teşekkürler.çok iyi olmuş.paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler.güzel gezi olmuş, tepeden manzara harika
ulen sizi varya zopalamak lazım zıpır herifler :cherry:mehmetçim paraşüt kelimesi keçmişte başlığında hakkaten çok süper bir yer orayı bir ara analiz edip görmek lazım kardeşim
isabet olmuş bu linkten bakarsın![]()
tekerinize sağlık
http://www.motosiklet.net/forum/etk...03763-adapazari-yamac-parasutu-etkinligi.html
Teşekkürler aynen öyle oldugüzel manzaralar eşliğinde güzel gezi, off road da yapmışsınız daha ne olsun![]()
vay anam vay ne ihtiyacım böyle bir geziye şişti kafam atayım kendimi dağlara dediğim anda sizin sayenizde gitmiş kadar oldum emeğinize sağlık iyi yapmışsınız :rendeer:
Süper olmuş motör de yaldır yaldır maşallah. Baya fotoğraf varmış gitmiş kadar oldum
massallah motorları kros motor niyetine kullanmışsınız![]()
Teşekkür ederim İlhan abim buyur senide bekleriz buralaraMehmet kardeşim maşallahın var fırsatları iyi değerlendiriyorsun,paylaşımlarınla bizede öğretiyorsun gezdiğin yerleri,teşekkürler,
Teşekkürler abi Yeni Sölöz köyünden çıktık abi Bayraklı Baba İznik tarafına doğru daha uzak o.Şahane yerler. Bayraklı baba türbesinin oralara gitmiştim daha önce, ama oraya gitmemiştim. Şelale yolunun oralardan mı çıkılıyor?
Teşekkürler İnş.Güzel yerlermiş Mehmet . Uludağada bekleriz sizi![]()
KArdeşim gıcıkmısınız siz?
Pazartesi diyorsunuz birdeAyaklarınıza sağlık güzel gezi olmuş.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Eyvallah teşekkürler ramazanmotor sarı renk olmasa siyah olsa halini düşünemiyorum... cross mu onlar.... paylaşım için teşekkürler...
Teşekkürler aslında bende düşünmüyor değilimçok güzel bir gezi olmuş elinize yüreğinize motorunuza sağlık tam enduro cros yapmısınız birde motorlarla size cros şart![]()
teşekkürleriyi yapmışsınız güzel bi rotaymış...
1- Birer cross motor alma vaktiniz gelmis.
2- Halley o yollarin yiyecegi degil, 1 kangal sucuk alip cikin bir dahakine![]()
Elinize sağlık, o motorlar o yollara rahat rahat gider,kros almaya gerek yok
İzin gününüzün Pazar olmamasına sevinmelisiniz,Hafta sonu şöförleri yüzünden özellikle Pazar günleri mümkün olduğunca trafiğe çıkmamaya çalışıyorum.
Bir çok piknikçi vs,haftada bir gün araba kullanıyor,arabayı çoluk çocuk,mangal salıncak tıkabasa doldurup bi de yollarda serseri gibi sürünce trafiğin tadı kaçıyor.
Paraşüt olsa atlayacaksanız ha,atlamamak için bahane aramayın,Millet çatır çatır atlıyor
[url]http://img585.imageshack.us/img585/5664/1206q.png[/URL]
Teşekkür ederim koray abiiyi gezmişsiniz mehmet.. güzel zaman geçirdiğiniz belli oluyor.. tekerinize sağlık :cat:
Teşekkürler kardeşim.O güzelim Apache'yi ben o yollarda kullanamazdım,kıyamam o güzelliğe,bulan var bulamayan var kardeşim :queen:
Şaka bir yana tekerinize sağlık,resimler için de teşekkürler..
bana göre bildiğin enduroluk gezi olmuş İkinizede teşekkürler.
Guzel karelerı yakalayıp ölümsüzleştrimşsiniz elinize sağlık, gitmesekte sizin sayenezide gezmiş görmüş olduk
Gezilerinizin devamı dileğiyle keyifli sürüşler dilerim