Paraşüt Olsa Atlayacaktık :)

::gazla::

Merhabalar sevgili MT ailesi. Bugün millette pazartesi sendromu varken çıktık bizde benim hafta tatilim :) Arkadaş boş işi gücü yok askere gidicek :) Aradım Rasim ' i hadi gel çıkalım şu dağın tepesine ne varmış bakalım dedim sağolsun kırmadı geldi :) Ben Gemlik'ten çıktım İznik sapağında bekliyordu beni Orhangaziden geldi o da bastık ordan Sölöz köyüne ufak tefek alacaklarımızı aldık vurduk dağlara kendimizi :) hedefimiz Gürle köyü üzerindeki Bayraktepe birde baktık o ne umurbey'deyiz. :) İyi seyirler. :)

Güzel gezdik güzel gezdik ama biraz yordu sanki :) ormanın içinde bir ara kaybolduğumuzu sandığımız zaman korkudan fotoğraf çekememiş arkadaş :p Neyse. Bizden başka geçen olmamış o yoldan tahminimce 1-2 sene. Ne tekerlek izi vardı ne başka birşey. Ağaçların arasından patika yollardan gelmeyi başardık... Eline sağlık mehmet kardeşim resimler için... Krosları en kısa zamanda alalım.;)

ulen sizi varya zopalamak lazım zıpır herifler :cherry: :p mehmetçim paraşüt kelimesi keçmişte başlığında hakkaten çok süper bir yer orayı bir ara analiz edip görmek lazım kardeşim :)

isabet olmuş bu linkten bakarsın :)
tekerinize sağlık

http://www.motosiklet.net/forum/etk...03763-adapazari-yamac-parasutu-etkinligi.html

Gittiğimiz yerde de yamaç paraşütüyle atlıyorlar İrfan abi 2 haftada 1... Rakım oldukça yüksek. Bu senin linkteki Paraşütçüler tatlı su paraşütçüleri sanırım :p

güzel manzaralar eşliğinde güzel gezi, off road da yapmışsınız daha ne olsun:)

vay anam vay ne ihtiyacım böyle bir geziye şişti kafam atayım kendimi dağlara dediğim anda sizin sayenizde gitmiş kadar oldum emeğinize sağlık iyi yapmışsınız :rendeer:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Süper olmuş motör de yaldır yaldır maşallah. Baya fotoğraf varmış gitmiş kadar oldum

Kocaeli İl Temsilcisi
Gittiğimiz yerde de yamaç paraşütüyle atlıyorlar İrfan abi 2 haftada 1... Rakım oldukça yüksek. Bu senin linkteki Paraşütçüler tatlı su paraşütçüleri sanırım :p

evet son uçuşlarını tamamladıktan sonra kursu bitiren paraşütçüler kardeşim :) rakım 350 ama güzel bir termik yakaladığında 1500 metreye çıkıyorlar aklım şaştı :) ama orası hakkaten çok güzelmiş değerlendirmek lazım :) oradan bi atlasam zaten bizim buraya kadar gaz kesmeden gelirim :)

Mehmet kardeşim maşallahın var fırsatları iyi değerlendiriyorsun,paylaşımlarınla bizede öğretiyorsun gezdiğin yerleri,teşekkürler,

Karşısı dağın ardı karamürsel abi zaten. Yapmadığın bir yamaç paraşütçülüğü vardı onu da yap :D

evet son uçuşlarını tamamladıktan sonra kursu bitiren paraşütçüler kardeşim :) rakım 350 ama güzel bir termik yakaladığında 1500 metreye çıkıyorlar aklım şaştı :) ama orası hakkaten çok güzelmiş değerlendirmek lazım :) oradan bi atlasam zaten bizim buraya kadar gaz kesmeden gelirim :)

sen bu gazla benim buraya bile gelirsin o paraşütle,:queen:

Şahane yerler. Bayraklı baba türbesinin oralara gitmiştim daha önce, ama oraya gitmemiştim. Şelale yolunun oralardan mı çıkılıyor?

Paraşütünü bari kendin imal etme İrfan agam. :)

KArdeşim gıcıkmısınız siz?
Pazartesi diyorsunuz birde :) Ayaklarınıza sağlık güzel gezi olmuş.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

motor sarı renk olmasa siyah olsa halini düşünemiyorum... cross mu onlar.... paylaşım için teşekkürler...

çok güzel bir gezi olmuş elinize yüreğinize motorunuza sağlık tam enduro cros yapmısınız birde motorlarla size cros şart :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar