Pan A Panning

Photoshop çıktı mertlik bozuldu :p Senin bu ifadeni gerçekten bazen kullanmak durumunda kalıyoruz.

Mertlik, dijital fotoğraf makinaları çıktığında da bozulmuştu gerçi biraz. Ama onlara adapte olduk ve nimetlerinden yararlanmaya başladık. Alıştık.

:) Photoshopla gerçekten güzel olmayan fotoğrafı bile güzel hale getirebiliyorsunuz. Ancak benim prensibim olarak neredeyse hiç bir fotoğrafımda photoshop kullanmıyorum. yalnızca basit bir program olan photoscape adlı programı basit renk,parlaklık, çerçeve, imza gibi düzenlemelerde kullanıyorum. yaklaşık 4 yıldır amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum. Ve motosikletle fotoğrafçılık zevki birleşince mükemmel oluyor. kafanız estiğinde motosikletinize atlayıp istediğiniz yere kendinizi atabiliyorsunuz.

Fotoğrafçılıkla uğraşan üyeler görmek beni de sevindirdi gerçekten.

Konu disina alinmasi gereken b konu bence cunku burada maksadini asan konu var...fotografcilik die bi baslik hatirlamiyorum ben motosiklet fotografi dersen bunun gibi binlerce foto zaten var burada..Ama ozeltle fotografciligi gostermis kendi calmis kendi dinlemis arkadas...:mrgreen::farao::bounce:Anlamadim anlamiycamda...Cunku konu basligi acan arkadas tenezzul edipde aciklamamis...:farao:

Askon Sinan abinin önerisiyle konu artık, Kullanıcı Grupları'nda.:cat:

teşekkür ederım olcan kardeşim evet arkadaşlar konu önceden vardı ama şimdi kullanıcı guruplarında cektiğiniz ilgiç olabılecek fotoğrafları orda paylaşalım bu konu hakkında fikirlerimizi paylaşalım da bilenler den bir seyler öğrenelim haydeyin arkadaşlar:cat::rendeer:

Benim cep telefonuda böyle çekiyor az sallayınca programa gerek yok :mrgreen:

Programla yapılan birşey değil zaten kardeşim. Büyük makineleri sallarsan düşük ışık koşulları veya, düşük enstatene değerlerinde cep telefonunu salladığında elde ettiğin görüntüyü elde edebilirsin zaten. Bu teknik arka tarafın akıcı motosikletin net olduğu bir tekniktir. fotoğrafa hareketlilik duygusu katar. Ama photoshop gibi programlarla da arka tarafta ki akıcılığı isteyenler sonrada ekleyebilir. Ama kendinizin bu tekniği uygulamanız daha çok zevk verir. :)

Cep telefonu fotoprafçılığından ileri gidemediğimin kanıtı işte :mrgreen: Bilmiyorum:cyclopsan

:) Ben gerçek anlamda fotoğrafçılığa cep telefonuyla başlamıştım. Severek yaptıktan sonra cep telefonu veya kaliteli bir fotoğraf makinesine sahip olmuşsun fark etmek. Sen yeter ki istediğini aktarabil. Sadece fotoğraf makinesi yardımcıdır sana.Olay sende bitiyor.
Bunlarda makinem yokken cep telefonuyla çekmiş olduğum kareler. Yani ısaca olay sende bitiyor. Bence hevesin varsa bırakma peşini derim. gerçekten zevkli bir hobi. motosiklet gibi tutkuyla bağlanıyorsun.

S_5600FUJIFILM465.jpg

PHOTO593.jpg

Sony_Cybershot251.jpg

BLACKBERRY150.jpg

PHOTO236.jpg

Son düzenleme:

Konu disina alinmasi gereken b konu bence cunku burada maksadini asan konu var...fotografcilik die bi baslik hatirlamiyorum ben motosiklet fotografi dersen bunun gibi binlerce foto zaten var burada..Ama :

Olcan kardeşimin konuya ilgi göstermiş olması bu topiğin konu dışına alınmaması için geçerli bir nedendir...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar